08 / 05 / 2024

oteller için yenileme kredisi

oteller için yenileme kredisi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Bankası iş birliğinde küçük otellere 6 ay ödemesiz olarak 500 bin TL'ye kadar yenileme kredisi verilmesi yönünde bir çalışma başlattı.

1934'te Adalar için yeni karar alınmış: Oteller sınıflara ayrılacak, fiyatlar kontrol edilecek!

1934 yılında Adalar'ı güzelleştirmek için yeni bir karar alınmış. Karara göre oteller sınıflara ayrılacak ve fiyat listeleri sıkı şekilde denetlenecekmiş. 

Deprem bölgesindeki oteller için finans desteği verilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, deprem bölgesindeki oteller için bakanlık olarak özel bir çalışma başlattıklarını ve finansman desteği vereceklerini belirtti. İşte detaylar...

Ehliyet yenileme süresi uzatıldı mı? Ehliyet yenileme için ne gerekli 2022?

Ehliyet yenileme süresi uzatıldı mı? Ehliyet yenileme için ne gerekli 2022? soruları gündemde yer alıyor. İşte ehliyet yenileme konusuna dair merak edilen yanıtlar!

Yenilemek için zaman daralıyor! Para cezası ödemek zorunda kalmayın

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren ehliyet yenileme işleminde son tarih 31 Aralık 2022.Bu tarihe kadar yenilenmeyen ehliyet geçersiz sayılacak. Ayrıca bu tarihe kadar işlem yapmadığınızda idari para cezası uygulanacak. Yeni ehliyetinizi almak için acele edin.

Kozyatağı City's için geri sayım başladı!

Türkiye'deki ilk açılan alışveriş merkezlerinin ilk sırasında yer alan Kozyatağı Carrefour Alışveriş Merkezi, 1993'ye Türkiye'nin en büyük Hipermarketi Carrefour Türkiye ismiyle kapılarını açtı. Ünlü AVM, bir süredir yenileme yatırımları sebebiyle kapalı duruyordu. Açılış için geri sayım başladı.

Bornova’da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Bornova Belediyesi detaylı bir çalışma sonucu hazırladığı “Çamdibi – Altındağ Bölgesi Kentsel Yenileme Projesi”ni hayata geçirmek için harekete geçti. 40 bin yapının yüzde 11’nin iyi, yüzde 12’sinin kötü olduğu tespit edildi.

Wyndham rezidans oteller için çalışmalara başladı!

Wyndham Group,Türk yatırımcının talebine kulak vererek rezidans otel için kolları sıvadı. Wyndham ve Ramada Rezidans projeleri için çalışmalara başlayan grup, 2020’de projeyi tamamlamayı planlıyor...

Beykoz'da kentsel dönüşüm için oylama yapıldı!

Beykoz Belediye Meclisi'nde Beykoz Tokatköy Mahallesi 487 ada 3 parselde Kentsel Yenileme Projesi için oylama yapıldı.

Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık!

3 oda 1 salon konutların yer aldığı Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık olarak belirlendi.

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi için başvurular başladı!

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi 1. Etap kapsamında yer alan konutlar için en düşük taksit tutarı bin 469 TL olarak belirlendi.

TOKİ Uşak Merkez 1051 projesinde başvurular için geri sayım!

TOKİ Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi kapsamındaki daireler için başvuru dönemi başlıyor.

Elazığ ve Bartın'da enerji iletim hattı projeleri için kamulaştırma!

154 kV Elazığ 2-Maden 2-Ergani Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi ve 154 kV Yeniçates-Bartın Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. İşte kararlar..

Malatya Beydağı Dönüşüm Projesi'nde 606 konut için anlaşma!

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ tarafından müşterek yürütülen, Malatya Merkez Beydağı Kentsel Yenileme Projesi'nin 3. ve 4. etabında bulunan 606 adet konut için anlaşma yaptı.

oteller için yenileme kredisi Haberi

oteller için yenileme kredisi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) Antalya Temsilciliği üyeleriyle görüştüğü toplantıda, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Antalya'da tarım arazilerinin imara açıldığını, konut inşa edildiğini belirten Çetin, kampanya yapıp, biraz müteahhitlerin elindeki konut stoğunu eritmek istediklerini söyledi.

Kampanyanın ATSO üyelerini kapsayacağını dile getiren Çetin, "Aynı zamanda 500 bin liraya kadar küçük otellere renovasyon kredisi. Yenileme kredisi. İkisiyle ilgili çalışma var. Yüzde 0,98 oranla konut kredisi, 6 ay ödemesiz 500 bin liraya kadar da küçük otellerin yenilenmesiyle ilgili bir renovasyon kredisi çalışması yapıyoruz. Şehir otelleri. Bu şekilde konut stoğunun bir bölümünü eritebiliriz."...