06 / 05 / 2024

oto world alıcı

oto world alıcı

Oto World Asya, galericilerin en çok heyecanla beklediği proje. Temel atma töreninin üzerinden geçen 6 aylık süreçte yüzde 45'lik satış oranına ulaşan Oto World Asya'ya, Avrupa'dan da talep geliyor.

Özkan Aydemir: Gayrimenkul alıcısı daha dikkatli!

Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerı Özkan Aydemir, inşaat sektörünün 2019'a sıkıntılı girdiğini söyledi. Aydemir, gayrimenkul alıcısının yeni dönemde daha dikkatli davrandığını söyledi.

Kurtköy Oto World Asya fiyatlar!

Teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek olan Oto World Asya Anadolu Yakası'nın ilk Oto AVM'si olma özelliği taşıyor. Kurtköy Oto World Asya fiyatlar bilgisi haberimizde yer alıyor.

Oto World Asya, Anadolu Yakası'nın ilk ve tek oto AVM'si!

Oto World Asya, Anadolu Yakası'nın ilk ve tek oto AVM'si özelliğine sahip. Toplam 95 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projede 365 adet mağaza yer alıyor. Projede satışlar ve kiralamalar devam ediyor.

Has İnşaat Oto World Asya fiyat!

Oto World Asya projesi konum olarak Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre, E-5 otoyoluna 6 kilometre ve TEM otoyoluna 3 kilometre mesafede yer alıyor. İşte Has İnşaat Oto World Asya fiyat listesi...

Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan!

Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Oto World Asya Kurtköy satılık dükkan fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje 365 tane oto galeriden meydana geliyor.

Kurtköy Oto World Asya satış ofisi!

Oto World Asya projesinde yer alan dükkanların büyüklükleri minimum 200 metrekare, maksimum ise 600 metrekare olarak tasarlandı. Kurtköy Oto World Asya satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Has İnşaat Oto World Asya adres!

Toplam 365 tane oto galeriden oluşan Oto World Asya projesinde daire teslimleri bu yıl içerisinde gerçekleşecek. Has İnşaat Oto World Asya adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Kurtköy Oto World Asya nerede yer alıyor?

Oto World Asya projesinde dükkanların fiyatları satış fiyatları 790 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişiyor. Projede 365 adet galeri bulunuyor. Peki Kurtköy Oto World Asya nerede yer alıyor?

Oto World Asya satış fiyatları ne kadar?

Oto World Asya projesinde 365 tane galeri yer alıyor. Kiralık dükkan fiyatlarının 4 bin TL ile 5 bin TL arasında değiştiği Oto World Asya satış fiyatları ne kadar?

Oto World Asya Kurtköy dükkan fiyatları!

Oto World Asya projesi, Anadolu Yakası'nın ilk Oto AVM'si olma özelliğine sahip. Projede 365 adet galeri yer alıyor. İşte Oto World Asya Kurtköy dükkan fiyatları...

Oto World Asya Kurtköy iletişim bilgileri!

Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre,E-5 otoyoluna 6 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen Oto World Asya projesi Has Şirketler Grubu imzası taşıyor. Oto World Asya Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kurtköy Oto World Asya adres!

Anadolu Yakası'nın ilk oto AVM'si olma özelliği taşıyan Kurtköy Oto World Asya adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede teslimlerin bu yılın başında yapılması planlanıyor.

Kurtköy Oto World Asya ödeme planı!

Oto World Asya projesinde toplam 365 tane galeri yer alıyor. Projedeki kiralık dükkanların fiyatları 4 bin TL ile 5 bin TL arasında değişiyor. İşte Kurtköy Oto World Asya ödeme planı..

oto world alıcı Haberi

oto world alıcı
Tematik" AVMlerin gündemde olduğu  ve yükselişe geçtiği bu dönemde Anadolu Yakasının "ilk ve tek" Oto AVM'si olma özelliğine sahip Oto World Asya, galericilerin en çok heyecanla beklediği proje.
İstanbul Anadolu Yakası dışında Gebze, Kocaeli, Yalova gibi çevre illerdeki galericilerin de dikkatini çeken proje, bölgenin en hızlı gelişen ilçesi Pendik'le yükselmeye devam ediyor. Temel atma töreninin üzerinden geçen 6 aylık süreçte yüzde 45'lik satış oranına ulaşan Oto World Asya, Avrupa'dan da alıcılar buluyor. Avrupa'da özellikle Almanya, Belçika, Fransa gibi ülkelerden alımların gerçekleştiği Oto World Asya'nın kurucu ortaklanndan Has Şirketler Grubu Başkanı Ali Gedik; Yaz sezonunun başlamasıyla vatanına tatile gelen gurbetçilerimizin projeye özellikle ilgi göstereceği ve satın almalar gerçekleştireceği kanaatinde olduklarını belirtti.

GURBETÇİNİN GÖZDESİ OLACAK

Has Şirketler Grubu Başkanı Ali Gedik "Projemizin temel...