21 / 05 / 2024

otobüslerde bedava internet

otobüslerde bedava internet

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’tan İstanbullulara müjde. Yeni hizmete giren bazı İETT otobüslerinde internet kullanımı olacak. Vatandaş ayrıca pili biten telefonunu otobüste şarj edebilecek....

Şehirler arası otobüslerde yeni dönem 1 Ocak'ta başlayacak...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, şehirler arası yolcu otobüslerinde yapılacak olan araç takip cihazının zorunlu olacağını ve uygulamanın ise 1 Ocak 2024 tarihinden itibarı ile yürürlüğe gireceğini açıkladı. İşte haberin detayları...

Okulların açıldığı gün toplu taşıma bedava mı? 11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs saat kaça kadar ücretsiz? 

'11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs bedava mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. İBB'den konu ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...

Bugün Marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? 30 Ağustos toplu taşıma ücretli mi, ücretsiz mi? Son dakika!

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki bugün marmaray, metro, otobüs, metrobüs bedava mı? Hangi toplu taşımalar ücretsiz? 

30 Ağustos 2023 toplu taşıma ücretsiz mi? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Kurtuluş Savaşı'nın dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümünden önce toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Kurban Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün otobüsler bedava mı? Köprü ve otoyollar ücretsiz mi?

Kurban Bayramı bugün itibarıyla başladı. Bu kapsamda vatandaşlar toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığını sorguluyor. İşte konuya ilişkin merak merak edilen tüm detaylar...

Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Marmaray bayramda ücretli mi? Bayramda otobüsler (İETT) ücretsiz mi? İşte ayrıntılar!

Bayramda İETT, Marmaray, metro bedava mı, bayramda otobüsler ücretsiz mi 2023? Peki, 27 Haziran 2023 Arefe günü ve Kurban Bayramı'nda metro, metrobüs, otobüs, İETT, Marmaray ücretsiz mi, bedava mı? İşte, detaylar…

Bayramda otobüsler bedava mı 2023? Kurban Bayramı'nda metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar bayramda ulaşımın ücretsiz olup olmayacağını sorguluyor. Peki, bayramda otobüsler bedava mı 2023? Otobüs, metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi? İşte detaylar...

GSM şirketlerinden güzel haber! Bu kişilerin hattına bedava internet yüklenecek!

GSM şirketleri tarafından vatandaşın yüzünü güldürecek haberin detayları geldi. O haber birçok vatandaşı çok mutlu edecek. Peki GSM şirketleri ne duyurdu? Kiminle anlaşma yaptılar?

10 Kasım’da otobüsler bedava mı? 10 Kasım’da metro, metrobüs, tramvay ücretsiz mi?

10 Kasım’da otobüs, metro, metrobüs’ün ücretsiz olup olmadığı merakla araştırılmaktadır. İşte 10 Kasım’da toplu taşımanın durumu!

29 Ekim otobüsler bedava mı? 29 Ekim İstanbul’da ulaşım ücretsiz mi?

29 Ekim’de metro, metrobüs, otobüs, tramvay ücretsiz mi, 29 Ekim’de ulaşım bedava mı? soruları 29 Ekim’e sayılı saatler kala merakla araştırılmaktadır. İşte detaylar!

30 Ağustos otobüsler ücretsiz mi? Bugün toplu taşıma bedava mı? 30 Ağustos metro, metrobüs ücretsiz mi?

30 Ağustos otobüsler ücretsiz mi? Bugün toplu taşıma bedava mı? soruları vatandaşlar tarafından yanıtları aranıyor. İşte detaylar!

Kurban Bayramı’nda toplu taşıma ücretsiz mi? Bayramda otobüs, metro ve metrobüs bedava mı?

Bayramda toplu taşıma bedava mı olacak sorusu hafızaları meşgul ederken illerden de toplu taşımaya ilişkin peş peşe açıklamalar geliyor. 9 günlük Kurban Bayramı tatilini değerlendirecek binlerce kişinin sorusuna yanıt ise haberimizde. İşte, toplu taşımalarda son durum...

En ucuz otobüs bileti nasıl alınır? Ucuz otobüs bileti alma tüyoları...

Dilediğiniz gün ve saatte yolculuk yapma olanağı sunan otobüslerde uygun fiyata bilet bulmak mümkün. Peki en ucuz otobüs bileti nasıl alınır? 

otobüslerde bedava internet Haberi

otobüslerde bedava internet


İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beylikdüzü’nde hizmet verecek 100 modern İETT otobüsünü hizmete aldı. Özel halk otobüslerinin de yenilenmesiyle şehrin 3 bin yeni otobüse kavuşacağını söyleyen Topbaş, yeni otobüslerin 10’unda wireless (kablosuz) internet hizmeti verilmeye başlandığını belirtti. 


KLİMAYLA BAŞLADI, SIRA NETE GELDİ


Başkan Topbaş, şöyle konuştu: “Klima, tv, iç ve dış kameralardan sonra şimdi de otobüslerimize internet getirdik. İlk olarak burada hizmete aldığımız otobüslerin 10’unda, daha sonra bütün İETT filosunda internet keyfini yaşayacaksınız. 


TELEFONA ‘MOBİL ŞARJ’ 


Ayrıca otobüslerimize telefonları çok hızlı şarj edecek cihazlar yerleştirdik. Her telefonları şarj edebilen aparatlar getirdik. Şu anda tekli olan şarj beşli olarak monte edilecek. Hızla bir şekilde telefonlar otobüs seyahatlerinde şarj edilebilecek.”


 Şenol...