30 / 04 / 2024

Otobüste internet dönemi başlıyor!

Otobüste internet dönemi başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’tan İstanbullulara müjde. Yeni hizmete giren bazı İETT otobüslerinde internet kullanımı olacak. Vatandaş ayrıca pili biten telefonunu otobüste şarj edebilecek....




İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beylikdüzü’nde hizmet verecek 100 modern İETT otobüsünü hizmete aldı. Özel halk otobüslerinin de yenilenmesiyle şehrin 3 bin yeni otobüse kavuşacağını söyleyen Topbaş, yeni otobüslerin 10’unda wireless (kablosuz) internet hizmeti verilmeye başlandığını belirtti. 


KLİMAYLA BAŞLADI, SIRA NETE GELDİ


Başkan Topbaş, şöyle konuştu: “Klima, tv, iç ve dış kameralardan sonra şimdi de otobüslerimize internet getirdik. İlk olarak burada hizmete aldığımız otobüslerin 10’unda, daha sonra bütün İETT filosunda internet keyfini yaşayacaksınız. 


TELEFONA ‘MOBİL ŞARJ’ 


Ayrıca otobüslerimize telefonları çok hızlı şarj edecek cihazlar yerleştirdik. Her telefonları şarj edebilen aparatlar getirdik. Şu anda tekli olan şarj beşli olarak monte edilecek. Hızla bir şekilde telefonlar otobüs seyahatlerinde şarj edilebilecek.”


 Şenol Demirci/Akşam


Geri Dön