07 / 05 / 2024

Otogarda bayram yoğunluğu yaşandı

Otogarda bayram yoğunluğu yaşandı

Esenler'deki Büyük İstanbul Otogarı'nda bayram hareketliliği erken başladı. Kurban Bayramı tatilini memleketinde geçirmek isteyenler, otogarda hareketliliğe neden oldu. Kimi firmalar ek seferlerle bayram yoğunluğuna karşı tedbir aldı.

Yaşanan depremler sonrası karavanlara ilgi yoğunlaştı

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında vatandaşlar barınmak için karavanlara yöneliyor. Karavan şirketlerinde üretim yoğunluğu yaşanıyor. karavanlara olan ilgi giderek arttı. İşte haberin ayrıntıları...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

Havalimanı ve otogarlarda bayram ve 'karne tatili' yoğunluğu!

2022-2023 eğitim ve öğretim döneminin sona ermesinden sonra memleketlerine ve tatile gitmek isteyenler hem havalimanında hem de otogarda yoğunluk oluşturdu. 9 günlük bayram tatiline sayılı günler kala firmalar ek sefer koydu. Biletler ise 300-800 TL bandında değişti.

Otogarlarda '14 Mayıs' yoğunluğu! Tüm seferler doldu, ek seferler düzenlendi!

14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlere son 3 gün kala otogarlarda yoğunluk başladı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım, normal seferlerin dolduğunu ifade ederek ilave seferler konulmaya başlandığını belirtti.

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

İkinci el otomobil pazarında peş peşe yaşanan olaylar herkesi hayrete düşürdü! Kimse beklemiyordu! İşte son durum!

İkinci el araç piyasasında durgunluk sürerken, galericiler bu sene seçimden dolayı bayram yoğunluğu beklemediklerini belirti. Bazı galericiler ise Ramazan Bayramı’na doğru az da olsa bir hareketlilik yaşanmasını beklediklerini dile getiriyor.

1915 Çanakkale Köprüsü trafik problemine ilaç olacak!

Bayram tatilinin yaklaşmasıyla trafik yoğunluğu arttı. Çanakkale Boğazı'ndan geçmek isteyen vatandaşlar da feribot kuyruklarında beklemeye başladı. 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılmasıyla bu yoğunluğun azalması bekleniyor.

5 maddede arsa payı ve sayı çoğunluğu gerektiren kararlar!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "5 maddede arsa payı ve sayı çoğunluğu gerektiren kararlar" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Vergi dairelerinde hafta sonu yoğunluğu!

Vergi ve borç yapılandırmada borç taksit ödemeleri için son gün 1 Mart Pazartesi. Yoğunluğun engellenmesi için bugün vergi daireleri açık olacak. Borçlarını ödemek ve yapılandırmak isteyenler sabah 07.30'dan itibaren sıraya girdi ve uzun kuyruklar oluşturdu.

Banka ve tapu işlemlerinde düşük faiz yoğunluğu!

Koronavirüs salgını sürecindan sonra yeni normale geçiş süreciyle birlikte konut kredilerindeki indirim konuta olan talebi artırdı. Konut satışında yaşanan yoğunluk sebebiyle, banka ve tapu işlemleri uzuyor...

İnşaat sektöründe yakın izlemedeki kredi yoğunluğu arttı!

İnşaat sektöründe yakın izlemedeki kredi yoğunluğu arttı. Genele bakıldığında yakın izlemedeki kredilerde yüzde 244 artış yaşandı... 

Noter ve tapu kadastrolarda 'konut kredisi fırsatı' yoğunluğu!

Kamu bankaları tarafından hayata geçirilen düşük faizli konut kredisi, noterlerde ve tapu kadastro müdürlüklerinde uzun kuyruklara sebep oldu. Uygun faiz oranlarıyla konut almak isteyen vatandaşlar, kampanyaya yoğun ilgi gösterdi...

Kentsel dönüşümde 5,8 yoğunluğu!

5,8 büyüklüğündeki deprem İstanbullulara kentsel dönüşüm gerçeğini bir kez daha hatırlatırken, evlerini güvenli hale getirmek isteyenler soluğu belediye ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri’nde aldı. 

Otogarda bayram yoğunluğu yaşandı Haberi

Otogarda bayram yoğunluğu yaşandı

Esenler'deki Büyük İstanbul Otogarı'nda bayram hareketliliği erken başladı. Kurban Bayramı tatilini memleketinde geçirmek isteyenler, otogarda hareketliliğe neden oldu. Kimi firmalar ek seferlerle bayram yoğunluğuna karşı tedbir alırken, bazı firma sahipleri tatil süresinin kısa olması sebebiyle işlerin umdukları gibi olmadığından şikayet etti.


Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Esenler'deki Büyük İstanbul Otogarı'nda hareketlilik erken başladı. Bayramı memleketinde geçirmek isteyen vatandaşlar yola çıktı. Kimi biletini aylar öncesinden gidiş-dönüş olarak satın alırken kimileri de bilet bulma telaşı yaşadı. Otobüs firma yetkilileri, ek seferlerle yoğunluğa karşı tedbir aldıklarını aktarınken bazı firma yetkilileri kısa süreli tatil sebebiyle bilet satışlarının beklentinin altında olmasından şikayet etti.


Ailesiyle birlikte bayram tatili için Malatya'ya gitmeye hazırlanan Şükrü Aydın, "Bir ay öncesinden ayırttık ama ona rağmen sıkıntı vardı. Bayram öncesi kalabalık yollar. Havayolları...