18 / 05 / 2024

otomasyon sistemi gölmahal

otomasyon sistemi gölmahal

Gölmahal Villaları'nda akıllı ev sisteminde özel olarak ayarlanan misafir menüsü ile ev sahipleri için hayat daha kolay bir hal alıyor

Vergide yeni dönem... Gelire göre vergi sistemi geliyor!

Gelire göre vergi sistemi gündemde tekrardan yerini aldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, konuya ilişkin çalışma başlattıklarını belirtti. Peki, gelire göre vergi ödeme nasıl olacak? İşte detaylar...

Fed Başkanı Powell: ''Bu yıl faiz indirimi öngörülmüyor''

Jerome Powell, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı olarak, bankacılık sistemindeki koşulları yakından takip etmeye devam edeceklerini ve sistemi güvenli ve sağlam tutmak için gereken tüm araçları kullanmaya hazır olduklarını belirtti.

iPhone 13 indirimi bekleyenler müjde! iPhone 13 özellikleri neler? 6 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Güçlü kamera sistemi, güneş ışığında bile net görmeye imkan veren OLED ekranı ile iPhone 13, markanın telefonlarını tercih edenlerin en sevdiği modeller arasında. Yeni modellerin gelişiyle birlikte telefonunu yenilemek isteyen pek çok kişi iPhone 13 fiyatı düştü mü diye merak ediyor. Peki iPhone 13

Mir ödeme sistemi nedir? Mir ödeme sistemi ne anlama gelir, ne demektir?

Mir ödeme sistemi gündemde yer alan konulardan biridir. Peki mir ödeme sistemi nedir? İşte detaylar!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Web tapu sistemi güncellendi!

Emlak Uzmanı Mustafa Özelmacıklı "Web-Tapu, vatandaşların taşınmazlarını tapu müdürlüklerine gitmeden internet ortamında yönetebildikleri, taşınmazların tapu kayıt ve konum bilgilerini görüntüleyebildikleri bir sistemdir" dedi...

Faizsiz ev cirosu 2 milyara ulaştı!

Faizsiz ev sahibi yapan, ‘Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Sistemi’ gün geçtikçe büyüyor. Finansevim Genel Müdürü Özgür Öztürk, “Sektörün 2015’de aylık cirosu 300 milyon, 2019 başında 1 milyar liraydı'' diye konuştu.

Akiş GYO Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi Belgesi’ni aldı!

Akiş GYO, TÜV Thüringen e.V. (Alman Akreditasyon Kurumu-DAkkS) tarafından akredite edilerek ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi Belgesi’ni aldı...

Elbirliği sistemi güven tazeleyecek!

Artan konut kredisi faiz oranlarının ardından 135 bin konutun satıldığı elbirliği sistemine, Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi tarafından denetim uygulanacağı açıklandı.

Yeni Havalimanı’na akıllı güvenlik sistemi!

29 Ekim'de açılacak Yeni Havalimanı’nda entegre güvenlik sistemi kuruluyor. Projede kullanılacak sistem, Türkiye'de bir ilk olacak. 

VakıfBank'tan Kiram Güvende Sistemi!

VakıfBank, hizmet yelpazesini genişletti. Ev sahiplerine kira tahsil garantisi verecek ve kiracılara finansal destek sağlayacak banka, Kiram Güvende Sistemi’ni başlattı.

Gölmahal Evleri'nde 5.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Akçaburgaz Mahallesi'nde yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

otomasyon sistemi gölmahal Haberi

otomasyon sistemi gölmahal

Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece Gölü kıyısında yapılan lüks yaşamın yeni adresi Gölmahal Villaları, Otomasyon Sistemleri ile ne kadar uzakta olursanız olun evin neredeyse tüm işlevlerinin kontrol altında tutulmasına olanak sağlarken, yaşamı da kolaylaştırıyor. 


Akıllı sistem otomasyon tekniklerine sahip Gölmahal Villaları’nda, evdeki her türlü cihaz istenildiği şekilde, bilgisayardan veya telefondan kumanda edilebiliyor. Ayrıca, tek tuşla tüm sistemleri farklı ortamlarda çalıştırabilecek menü uygulamaları da yapılabiliyor.


Akıllı ev sisteminde özel olarak ayarlanan misafir menüsü ile ev sahipleri için hayat daha kolay bir hal alıyor. Salona girildiğinde tek tuşla misafir menüsüne basıldığında salonun perdesi ayarlanıyor, önceden menüye yüklenmiş tüm ışıklar, havuz ışıkları ve bahçe ışıkları yanıyor, müzik çalıyor ve oda sıcaklığı istenilen seviyeye getiriliyor. 


Gölmahal Villaları’nda akıllı ev sistemleri ile her odanın ısısı ayrı ayrı istenilen...