16 / 05 / 2024

otomobile zam

otomobile zam

İkinci elde yeni uygulama öncesi stokların eritilmesi amacıyla tanınan süre 15 Eylül'de doldu. Bu süreçte fiyatlar gevşedi ancak önümüzdeki Kasım, Aralık aylarında yeniden yükseliş bekleniyor.

Otomobil alacaklar elini çabuk tutsun! Bayram öncesi ikinci el otomobile yeni zam kapıda!

Seçim sonrasında yaşanan döviz kurundaki artış sıfır kilometre araç fiyatlarına zam olarak yansırken, ikinci el otomobil piyasasında da bu yönde büyük bir hareketlilik yaşanıyor.

Otomobile 10 günde ortalama yüzde 8 zam geldi! Peki hangi otomobil markaları zamlandı?

Döviz kurundaki artış otomobil fiyatlarını da etkiledi. Otomobil üreticileri peş peşe zam yapmaya başladı. Bir çok model de fiyatlar yükseldi. Peki hangi otomobil markaları zamlandı? İşte detaylar...

Peugeot 508 model otomobile haziran zammı! Peugeot 508 ne kadar oldu? 8 Haziran 2023 fiyat listesi

Yeni otomobil almak isteyen vatandaşlar Peugeot 508 model otomobilin fiyatlarını sorguluyor. Peugeot 508 model otomobile haziran ayında zam geldi. İşte otomobilin özellikleri ve fiyat listesi...

2022 model otomobile 1 ayda gelen zam isyan ettirdi! Artık iş çığırından çıkmaya başladı!

Otomobil fiyatlarında artış hız kesmiyor. Son bir aylık süreçte sıfır araçlara yüzde 6,4 zam geldi. İşte detaylar...

En çok zam hangi otomobillere geldi, bu zamlar ikinci eli etkileyecek mi?

Otomobil alma hayali kuranlar 2023 yılının ilk günleriyle gelen zamlarla hayal kırıklığına uğradı. Yeni yılın daha ilk saatlerinde web sitelerindeki fiyat listelerini kapatan markalar, hemen ardından peş peşe zamları duyurdu. Peki yeni yılda en fazla zam hangi otomobile geldi ve bu zamlar ikinci el

Isuzu D-Max'e 100 TL zam geldi! İşte Isuzu D-Max 6 Kasım 2022 fiyat listesi!

Isuzu D-Max'in Kasım ayı fiyatları açıklandı. Söz konusu otomobile bu ay 100 TL zam geldi. İşte Isuzu D-Max 6 Kasım 2022 fiyat listesi...

En ucuz elektrikli otomobile zam geldi! İşte 1 Kasım 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin en ucuz elektrikli otomobili Citroen e-C4, Kasım ayını zamlı fiyatıyla karşıladı! İşte detaylar...

Elektriğe zam mı geliyor?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ile birlikte Kayseri Valiliğini ziyaret etti. Yıldız, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ile birlikte geldiği Kayseri’de, elektriğe zam yapılacağı yönündeki haberleri değerlendirdi.

İstanbul'da okul servis ücretlerine zam!

İstanbul'da okul servis ücretlerine yaklaşık yüzde 8 oranında zam yapıldı. Zamla birlikte en yakın mesafe 151 TL, en uzak mesafe (23-25 km) 370 TL oldu.

Kira zam oranları nasıl hesaplanır?

Kira zamları, taşınmaz mal sahibi tarafından kiracısına belli bir oranda yapılıyor. Peki mesken kirasına ne kadar zam yapılır? İşyeri kirasına ne kadar zam yapılır? Kira zam oranları nasıl hesaplanır?

İşyeri kirasına ne kadar zam yapılır?

Taşınmaz kiralamalarında, yenilenen kira döneminde kiracıya nasıl zam yapılması gerektiği, Borçlar Kanunu kapsamında açıklanıyor. Peki, kanuna göre, işyeri kirasına ne kadar zam yapılır? İşte işyeri kira zam hesapları..

Ev kirasına ne kadar zam yapılır?

Kiracı ve ev sahibi yasal haklar, Borçlar Kanunu kapsamında düzenleniyor. Ev sahibi, kira döneminin yenilenmesi halinde kiraya zam yapabiliyor. Peki, ev kirasına ne kadar zam yapılır?

Yıllık kira zam oranları ne kadar oldu?

Kira kanunu gereğince kira bedelinde yapılacak yıllık zamlar, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanıyor. Peki bu ayki enflasyona göre yıllık kira zam oranları ne kadar oldu?

otomobile zam Haberi

otomobile zam

İkinci el oto pazarında 15 Eylül etkisiyle fiyatların yüzde 5-10 bandında düştüğünü belirten sektör yetkilileri şu an yatay seyreden fiyatların Kasım-Aralık aylarında yeniden yükselişe geçebileceğini belirtti. Pazarın kapanış rakamını ise önümüzdeki üç ayda kredi vadelerinde uzama ve faizlerdeki düşüş belirleyecek. Gelecek yıl ise pazarın gelişimini yine döviz kurundaki hareketlilik, faiz oranları ve enflasyonun hızı belirleyecek.

Sıfır otomobil fiyatlarını yükselten uygulama sona erdi

Posta Gazetesi'ndeki haberde değerlendirmelerine yer verilen ikinci el fiyatlandırma şirketi Cardata'nın Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın, ikinci el araç satışına getirilen 6 ay ve 6 bin kilometre şartıyla birlikte ikinci el araç fiyatlarının geri geleceğini öngördüklerini söyledi. Sıfır otomobil fiyatını geçen ikinci el fiyatlarının ortadan kalkacağını ve sıfır otomobillerin fiyatlarının da olması gereken yerde kalacağını dile getiren Yalçın, bu işi...