03 / 05 / 2024

Ottimo Up Close Personel Training

Ottimo Up Close Personel Training

Ankara'nın gözde iş merkezleri arasında yerini alan Besa Kule görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı. Ottimo Up Close & Personel Training, ATO Başkanı Salih Bezci'nin de katıldığı açılış organizasyonu ile kapılarını açtı.

Yeni Amarok, Yılın Pick-up’ı seçildi...

Yeni Amarok, Uluslararası Yılın Ticari Aracı (IVotY) jürisinden "Uluslararası Pick-up Ödülü" ne layık görüldü. İşte haberin ayrıntıları...

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Taha Emrah Özçelik ve Yunus Emre Genç ortaklığında kuruldu.

Yılın en iyi 4x4 ve pick-up modeli seçilen Ford Ranger’a tamı tamına 106 bin 700 TL zam geldi!

Avrupa’nın en çok satan pick-up modeli olan Ford Ranger, ağustos ayında tam 106 bin 700 TL zamlandı. Ranger’a gelen dev zammın ardından aracın yeni fiyatı arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

Yapı Kredi'nin önündeki emekli kuyruğu bu yüzdenmiş! Geriden koşup geldi müşterilerine son dakika müjdesini verdi!

Emeklilere müjde resmen verildi. Yapı Kredi'nin önündeki emekli kuyruğunun nedeni belli oldu. Geriden koşup geldi müşterilerine son dakika müjdesini verdi. İşte bütün ayrıntılar...

Yapı Kredi geriden koşup geldi müşterilerine son dakika müjdesini verdi! Kimsenin beklemediği o rakam açıklandı! 

Yapı Kredi geriden koşup yeni müjdeyi verdi. Kimsenin beklemediği o rakamı resmen açıkladı. İşte Yapı Kredi 2023 emeklilik promosyon oranları aşağıdaki gibidir...

Dolar 28 gün içinde tam olarak bu kadar olacak! Bu rakamı görenler aklını kaçıracak! 1 doları bile olan koşup baksın! 

2022 yılını düşüşle seviye ile kapatan dolar/TL kurunda gözler 2023 yılına çevrildi. Doların yönü merak edilirken analistler, 28 gün içinde doların ne kadar olacağını açıkladı. 1 doları bile olan koşup baksın! 

Up İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Up İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Up İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Türkiye'nin en çok satan pick-upı Mitsubishi L200'de rekabetçi fiyatlar! İşte Nisan 2022 L200 fiyat lisesi

Mitsubishi'nin en çok satan modeli L200 pick-up rekabetçi fiyatıyla dikkat çekiyor. 4 kapılı şasi ve bagajıyla hem şehir içi hem de arazide kullanım kolaylığı sağlayan Mitsubishi L200 yolda fark yaratmak isteyenler için ideal bir araç. İşte Nisan 2022 L200 fiyat lisesi

Marmara fayı ‘Pop Up’ ile takip edilecek!

İstanbul’da 7’nin üzerinde deprem beklenirken, Marmara Denizi’nin altından geçen faylar Japonya’dan getirilen “Pop Up” sistemiyle izleniyor.

Start Up Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Start Up Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tekin tarafından kuruldu.

Hamdi Akın: Yatırımlarımızda start up’ların payı artacak!

2021'de ciddi birleşme ve satın almalar olmasını bekleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bu süreçte start up'lara yatırımların artacağını öngörüyor. Akfen'in de özellikle teknoloji ve biyokimya start up'larına yatırım yapacağını söylüyor.

Türkiye'de start up girişimleri gelişecek!

2018 yılında Türkiye'deki girişimlere yapılan yatırım miktarı 58,6 milyon dolar oldu.Ülkede start up ekosisteminin geleceğine dair 2018'de umut veren çıkışlar gerçekleşti. Uzmanlar, Türkiye’nin önünde fırsatlarla dolu uzun bir yol olduğu görüşünde hemfikir.

Paylaşımlı ofisler start up'ları bekliyor!

Paylaşımlı ofis ya da ortak ofis alanı anlamına gelen coworking kavramı son dönemde Türkiye'de büyük ilgi görüyor. Düşük kira maliyeti ve networking gibi imkanlar sunan bu alanların sayısı hızla artıyor. Bu alanlar özellikle start up'lara önemli avantajlar sağlıyor...

Ottimo Up Close Personel Training Haberi

Ottimo Up Close Personel Training

Çok sayıda davetlinin katıldığı gecede konuklar salonu yakından inceleme fırsatına sahip oldu. Tüm dersleri ile kişiye özel eğitim veren Ottimo haftanın yedi günü kendine zaman ayırmak isteyenler için tüm konfor düşünülerek dekore edilmiş. Spora bakış açınızı değiştirecek olan Ottimo Boks Ring'i ile de şehre yenilik kazandırıyor. 


Sabah...