04 / 05 / 2024

Ottoman Evershıne İnşaat adres

Ottoman Evershıne İnşaat adres

Ottoman Evershıne İnşaat Proje Ticaret Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Hümeyra Sokak No:7 Nef 09 Nef Ofis'te kuruldu.

Demir fiyatlarına indirim geldi! İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 16 Nisan 2024 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları arz ve talep dengesine göre değişkenlik gösteriyor. İnce ve kalın demir oplarak satışa sunulun demirin güncel fiyatları ise merak edilip araştırılyor. İnşaat demir fiyatları ne kadar? 16 Nisan 2024 demir fiyat listesi.

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Zamların ardı arkası kesilmiyor! 1 ton demir fiyatları ne kadar oldu? 

İnşaat demir fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı rekorla kapatan demir, yeni haftaya yeni zamla başladı. Demir fiyatları resmen fırladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Datça Kızlan'a 150 odalı yeni otel geliyor! 58 milyon TL'ye mal olacak! 

Datça Kızlan'da 150 odalı yeni otel için düğmeye basıldı. KA-NE İnşaat Taahhüt tarafından inşa edilecek olan otelin maliyeti 58 milyon TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demirin fiyat listesi merak ediliyor. Demir fiyatları son dönemlerde gelen zamlarla rekor üstüne rekor kırdı. Peki inşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz 2023 demir fiyat liste

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? Hemen bakın! 6 Haziran 2023 demir fiyatları

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir zam haber daha geldi ve demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 6 Haziran 2023 demir fiyatları.

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Güneş İnşaat Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Demir fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan demirin fiyat listesi araştırılıyor. Son zamanlarda peş peşe indirim gelen demir fiyatlarının güncel fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatları bugün ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 8 Mart 2023 demir fiyat listesi.

Yeşil GYO'dan son dakika Innovia 4 açıklaması: İnşaat neden başlamıyor?

Yeşil GYO Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi paylaşıldı. Innovia 4 projesinde son durum ne? İnşaat başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

İnşaat demiri fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 4 Ocak 2023 demir fiyat listesi

Çin'de koronavirüs tedbirlerini gevşetmesi ile talebin artması bekleniyor. Bu gelişmeler demir cevheri fiyatlarını artırmaya başladı. Dün gelen zamdan sonra demir fiyatları yükselirken bugünkü güncel demir fiyat listesi merak ediliyor. İnşaat demir fiyatı bugün ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına dev indirim geldi! İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? 9 Aralık 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir zam daha geldi. Bu hafta içinde peş peşe gelen zamlardan sonra demir fiyatları düştü. İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar oldu? 9 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Ay Güneş İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Güneş İnşaat Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Çamur tarafından kuruldu.

Ottoman Evershıne İnşaat adres Haberi

Ottoman Evershıne İnşaat adres

Ottoman Evershıne İnşaat Proje Ticaret Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Hümeyra Sokak No:7 Nef 09 Nef Ofis'te kuruldu. 


Ottoman Evershıne İnşaat Proje Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.Gerek kamu ve gerekse özel sektöre ait inşaat taahhüt işleri yapmak, yurtiçinde ve yurtdışında yapım işi ihalelerine katılmak, 2.Konusu ile ilgili etüt, araştırma, plan, proje hazırlamak, mesleki ve saha kontrollük hizmetleri, montaj mümessillik fenni mesuliyet fizibilite ve müteahhitlik işlerini yapmak, 3.Her türlü yol yapım işi, yol içme ve kullanma suyu, kanalizasyon sulama suyu, tesviye tesisleri, enerji letim ve dağıtım tesisleri, karayolu ve demiryolu, havalimanları, köprü ve sanat yapıları, beton asfalt yapı ve tesisleri, sanayi tesisleri, alt ve üst yapı hizmetleri, toplu ve dağınık meskenler, resmi...