19 / 05 / 2024

Otyum İnşaat balat

Otyum İnşaat balat

Otyum İnşaat'ın sahibi Selda Uluğ, "Balat, Gayrettepe ve Kavacık'da yerlerimiz var. Son dönemin popüler semti Karaköy'de de yer araştırıyoruz. Bu yerlerde de otel projelerimiz olacak.

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Orange İnşaat'tan yeni proje! Orange City Balat, yüksek prestijli bir hayat sunmaya hazırlanıyor

Bursa’daki konut projelerine bir yenisini daha ekleyen Orange İnşaat, Orange City Balat’ın lansmanını gerçekleştirilen Özdilek Holding Kurumsal İletişim ve Destek Operasyonları Genel Müdürü Ufuk Kılınçarslan, Balat'ta yer alan konut projesini anlattı.

Balat Dış Ticaret İnşaat Yapım İşleri Ve Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Balat Dış Ticaret İnşaat Yapım İşleri Ve Madencilik Anonim Şirketi Kağıthane'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem İnce tarafından kuruldu.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay inşaatının bir kısmı çöktü!

İnşaat çalışmaları 2016'da başlayan Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı’nın Balat-Ayvansaray arasındaki 1 kilometrelik kısmında çökme ve kayma yaşandı. 1 kilometrelik kısım kırılıp tekrar yapılacak...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Aksay İnşaat Boutigue Balat görücüye çıktı!

Aksay İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Boutigue Balat, doğayla iç içe yaşam alanlan, son teknoloji akıllı ev sistemleri ve özel üretim iç dekor malzemeleriyle göz dolduruyor.

Merdum Boutique Hotel Beylerbeyi'nde açıldı!

Son zamanlarda revaçta olan butik otellerden bir yenisi daha olan Merdum Boutique Hotel boğazda yerini aldı. Otyum İnşaat'ın da sahibi Selda Uluğ,zincir otel hedefi olduğunu söyledi.

Sakine Hanım Köşkü 15 milyon dolara otel oldu!

GENÇ kadın girişimci Selda Uluğ’un projesi Su Merdum Boutique Hotel, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda hizmete girdi. Otyum İnşaat’ın da sahibi olan Selda Uluğ, otelin 2.5 yıllık bir yatırım sürecinden sonra hizmete girdiğini belirtti.

Otyum İnşaat Balat, Gayrettepe ve Kavacık'ta yeni oteller yapacak!

Otyum İnşaat'ın sahibi Selda Uluğ, "Balat, Gayrettepe ve Kavacık'da yerlerimiz var. Son dönemin popüler semti Karaköy'de de yer araştırıyoruz. Bu yerlerde de otel projelerimiz olacak.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

İnşaat firmalarnın kentsel dönüşüm çalışmaları!

Çalık Grubu Tarlabaşı’m adeta baştan yaratıyor. Şirketin radarındaki diğer bölge Fener,Balat, Ayvansaray hattı. İnanlar İnşaat, Teknik Yapı ve Ukra İnşaat, Kadıköy’ün en değerli bölgelerinden Fikirtepe’ye odaklanmış durumda.

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Otyum İnşaat balat Haberi

Otyum İnşaat balat

Genç kadın girişimci Selda Uluğ'un projesi Su Merdum Boutique Hotel. İstanbul'un Anadolu Yakası' nda hizmete girdi. Beylerbeyi'nde yer alan ve 13 odası bulunan otel için yaklaşık 15 milyon dolarlık yatırım yapıldı. Otelde konaklama fiyatları 300 ile 1.000 euro arasında değişiyor. Sakine Hanım Köşkü'nün restore edilmesiyle hayata geçirilen proje Osmanlı esintileri taşıyor. Otyum İnşaat'ın da sahibi olan Selda Uluğ, otelin 2.5 yıllık bir yatırım sürecinden sonra hizmete girdiğini belirtti. 


Rezidans yatırımı planlanıyor 

Selda Uluğ, "Balat, Gayrettepe ve Kavacık'da yerlerimiz var. Son dönemin popüler semti Karaköy'de de yer araştırıyoruz. Bu yerlerde de otel projelerimiz olacak. Kavacık'ta içinde alışveriş merkezi de olan bir otel planlıyoruz. Gayrettepe'de 150-200 odalı residans tarzı bir proje hedefimiz var. Balat'taki butik bir proje olarak. Yani otelcilikte zincir olmayı hedefliyoruz"...