05 / 05 / 2024

outlet mağazaları kurtköy viaport

outlet mağazaları kurtköy viaport

180 mağazalı outlet alanı Viaport'u ayda 1.5 milyon kişinin ziyaret etmesini beklediklerini söyleyen Coşkun Bayraktar, "Projemiz sayesinde bölgede alışveriş turizmi de hareketlenecek" dedi.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarında yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul ile Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazaları yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Alışveriş online, mağazalar deneyim merkezi oldu!

PwC’nin Ipsos işbirliği ile gerçekleştirdiği “Tüketici Öngörüleri Araştırması” sonuçlarına göre ekonomideki olumsuz beklenti taşıyanların oranı yüzde 21 artarak yüzde 71’e çıktı. Alışverişte online kanallar hızla büyürken mağazalar ise artık bilgi ve deneyim merkezine dönüşüyor.

Seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim Migros Mağazalarında sizi bekliyor! 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sadece bir hafta geçerli olacak indirim, hepimizin yüzünü güldürecek. Birçok üründe fiyatlar dibi gördü. En çok tercih edilen markada, en çok kullanılan ürünlerde yapılan bu indirimi, artan fiyatlardan bunalanlar için listeledik. İşte Migros Mağazalarında geçerli olan 11 Eylül 2022 fiyat listesi..

Konutlar iş yerine çevriliyor! Yüksek kira getirisi cadde mağazalarına talebi artırdı!

Yüksek kira getirisi cadde mağazalarına talebi artırdı. Bağdat Caddesi’nde dönüşen çok sayıda konut yer alıyor...

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Eminevim'in Kurtköy 5YÜZ60 projesinde tapu tartışması!

Eminevim isimli firmanın ‘Kurtköy 5YÜZ60’ isimli projesinden konut ya da arsa alan vatandaşlar, mağdur olduklarını ileri sürerek, Ümraniye şubesi önünde tepkilerini gösterdi. 

Haziran'a kadar AVM ve cadde mağazalarında yüzde 50 kira indirimi yapılmalı!

Orka Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "AVM ve cadde mağazalarındaki kiralarla ilgili çözüm konusunda eksiklikler olsa bile, sorun bir şekilde çözüm noktasında bir yerlere gelebiliyor" dedi. 

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Tahincioğlu imzası ile yükselen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor....

Başakşehir Avrasya cadde mağazaları açık artırmada büyük ilgi gördü!

Başakşehir Avrasya projesinde yer alan 47 adet cadde mağazası açık arttırmayla satışa sunuldu. Hafta sonu gerçekleştirilen açık artırmada mağazaların tamamına yakını birkaç saat içinde satıldı.

Ormanköy Çarşı mağazaları fiyat listesi!

Ormanköy Çarşı mağazaları fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Ormanköy Çarşı fiyat listesi ve proje detayları...

Ciro artışında cadde mağazaları önde gidiyor!

Cadde mağazalarında yüzde 81 ve üzerinde ciro elde eden firmaların oranının temmuzda yüzde 29’dan yüzde 55’e ulaştığını söyleyen Sinan Öncel, “Caddelerdeki kadar hızlı olmamakla birlikte AVM’lerdeki mağazaların cirolarında da iyileşme var'' diye konuştu.

Kemal Baştürk: AVM mağazalarımıza kira desteklerini veriyoruz!

İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk, AVM'lerin 1 Haziranda açılmasına ilişkin, "AVM sektöründe bir ilki gerçekleştirerek Perakende Performans Yönetimi (PPY) sistemimiz ile tüm mağazalarımızı sektörel kırılımlarıyla takip edip gerekli kira desteklerini de vermeye devam ediyoruz" dedi...

Kemal Baştürk: Mağazalarımızın yüzde 35'i açıldı!

Dün müşterilerini kabul etmeye başlayan alışveriş merkezlerinde hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk yaptığı açıklamada mağazalarının yüzde 35'inin açıldığını söyledi.

outlet mağazaları kurtköy viaport Haberi

outlet mağazaları kurtköy viaport


Türkiye'nin en büyük outlet'i Kurtköy'de açılıyor. İçinde dünyaca ünlü markaların outlet mağazalarının yanı sıra otel, fuar ve kongre merkezinin de bulunduğu Viaport, 100 milyon dolara mal olacak.


Cadde mağazacılığıyla alışveriş merkezi kavramı birleşiyor, Türkiye'nin en büyük outlet, otel, fuar ve kongre merkezi kompleksi İstanbul Kurtköy'de açılıyor. İlk etabı Nisan 2008'de açılacak ve 100 milyon dolara mal olacak komplekse ayda 1.5 milyon ziyaretçi bekleniyor.


Bayraktar İnşaat tarafından yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirilecek komplekste, yerli ve yabancı markaların ürünlerini çok uygun fiyata bulmak mümkün olacağı gibi dünyaca ünlü markaların outlet mağazaları da ilk kez 'Viaport' adı verilen bu komplekste açılacak.


"Outlet'in İstinyePark'ını açacağız"...