06 / 07 / 2024

Övgün Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

Övgün Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

Övgün Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ahmet Kamil Erciyas tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Nisan'da Kadıköy, Kozyatağı, Değirmen Sokak, Nida Kule 'de kuruldu.

Gayrimenkul yatırım fonları tansiyonu düşürecek, konut arzını artıracak!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul yatırım fonlarının, inşaat projelerine yatırım yapabilmesinin önü açılıyor. Böylelikle inşaat firmalarının, projeye başlamak amacıyla ihtiyaç duyduğu finansmana erişimi kolaylaşacak ve konut arzı da artmış olacak.

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin: Her vatandaşın arazi yatırımı yapmasından başka çıkar yolu yok!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda altın ve doların yerinde saydığını söyleyerek, "Her vatandaşın arazi yatırımı yapmasından başka çıkar yolu yok" dedi.

Gayrimenkul Yatırım Fonu konut fiyatlarını düşürebilir!

Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş yaptığı açıklamada gayrimenkul yatırım fonunun konut fiyatlarını düşürebileceğini söyledi.

2024’te gayrimenkul yatırımında ön plana çıkan bölgeler belli oldu! İşte en gözde emlak lokasyonları!

Kentsel dönüşüm hamleleri ve özel sektör ile kamunun açıklayacağı kampanyaların etkisiyle hareketli bir dönemin beklendiği 2024’te gayrimenkul yatırımında ön plana çıkan bölgeler belli oldu İşte en gözde emlak lokasyonları...

Tebernüş Kireçci açıkladı: Gayrimenkul yatırım fonlarının projelere yatırım yapması tutar mı?

Gayrimenkul yatırım fonlarının gayrimenkul projelerine yatırım yapmasının önü açılıyor. Peki bu proje tutar mı? Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, konuyu değerlendirdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Gayrimenkul yatırım fonlarının projelere yatırım yapması çimento ve GYO hisselerine yarayacak!

Bakan Şimşek, SPK düzenlemesiyle, gayrimenkul yatırım fonlarının gayrimenkul projelerine yatırım yapabileceğini açıkladı. Sosyal medyada bu düzenlemenin GYO ve çimento hisselerine yarayacağı belirtildi. İşte o paylaşım ve yatırımcıların yorumları...

Gayrimenkul yatırımı mı, hisse senedi yatırımı mı? Vatandaşların tercihi hangisi?

Konut ve gayrimenkul yatırımı yapacaklar bunun mantıklı olup olmadığını araştırırken, sosyal medyada yeni bir karşılaştırma yapıldı. Gayrimenkul yatırımı mı, hisse senedi yatırımı mı daha mantıklı? İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Gayrimenkul yatırım fonlarının emlak sektörünü hareketlendirmesi bekleniyor!

Gündemden düşmeyen gayrimenkul sektörü ile ilgili önemli açıklamalar yapan View Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali İmran Bozdoğan yaptığı açıklamada Gayrimenkul yatırım fonlarının sektörü hareketlendireceğini söyledi.

Gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize'nin kahramanları Türkler oldu! Yunanistan'a başvuru yağdı!

Yunanistan’ın bazı bölgelerine 250 bin euro, önemli yerleşim yerlerine ise 500 bin euro gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize programının yıl sonu rakamları açıklandı. Buna göre, Türkler ilk üçte yer aldı.

İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu!

2024 yılı için gayrimenkul sektörünün nabzını tutan “Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2024” raporunda Paris, Londra, ve Madrid’in başını çektiği listede İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu oldu.

Gayrimenkulü yatırım aracı olmaktan çıkarmanın yolu yüksek vergilendirme!

Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, gayrimenkulün bir yatırım aracı haline döndüğünü, bunu önlemenin yollarından birinin ise yüksel vergilendirmeden geçtiğini belirtti. İşte Öğüt'ün konuya ilişkin açıklaması...

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İBB'nin hisselerini 3,6 milyona satın aldı

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Alibeyköy'de gerçekleştireceği projenin hayata geçirilmesi hedefi doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan hisselerin tapu devrinin bugün gerçekleştirildiğini açıkladı.

Övgün Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Haberi

Övgün Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi

Övgün Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ahmet Kamil Erciyas tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da kuruldu. 


Övgün Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Öncelikle kendi adına olduğu gibi başkalarının adına her türlü emlak, gayrimenkul ve özellikle mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi, siteler, plazalar, alışveriş merkezleri, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villalar, tatil köyleri, devre mülkler, apart oteller, moteller, kamping gibi turistik tesisler, fabrikalar, kamu arazileri ve gayrimenkulleri, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri gibi gayrimenkulleri almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, kat karşılığı devretmek, bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek; gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa veya vefa hakları gibi haklar tesis etmek; Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, iş...