04 / 05 / 2024

oya başar inşaat villa

oya başar inşaat villa

Oya Başar, Sarıyer'de iki villa yaptırmak için anlaştığı firma tarafından dolandırılırken mahkeme takipsizlik kararı verdi

Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Ar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Biltekin tarafından kuruldu.

İnşaatın başkenti Moskova oldu: Yılda 13 miyar dolarlık kazanç!

Rusya'da inşaatçıların elde etmiş olduğu her 10 ruble kazancın 6'sı Moskova'da. Goroda Rossii forumu, başkentteki inşaatçıların 2022 yılında 1 trilyon 147 milyar ruble (13 milyar dolar) vergi öncesi gelir elde ettiğini duyurdu.

İnşaat malzemelerindeki artış ihaleleri vurdu! 63 milyonluk ihale 5 yılda 719 milyon liraya çıktı!

Türkiye'de artan inşaat malzemelerindeki artış geçmiş dönemde başlayan inşaat çalışmalarına büyük darbe vurdu. 2018'de 63 milyona ihale edilen Artvin’deki öğrenci yurdunun maliyeti 5 yılda 719 milyon liraya yükseldi. 

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Galatasaray ile Başkent İnşaat sponsorluk anlaşması imzalandı!

Galatasaray Kulübü ile Başkent İnşaat arasında, sponsorluk anlaşması imzalandı. Söz konusu imza töreni RAMS Park'ta gerçekleştirdi.

Ayşar İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayşar İnşaat Orman Ürünleri Ve Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ayşar tarafından kuruldu.

Demir fiyatlarında beklenmedik düşüş! 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İşte 2023 güncel demir fiyatları...

Sabit fiyat bandından işlem görmeye başlayan inşaat demirleri için zam ihtimali ortadan kalktı ve inşaat demiri fiyatları düşüşe geçti. İşte güncel fiyatlar...

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Başerenler İnşaat Metal Hırdavat Teknik Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Işık tarafından kuruldu.

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Başer tarafından kuruldu.

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Öz Avşar İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Kuruldu!

Öz Avşar İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Yasin Yıldız tarafından kuruldu!

Tuşba Ahs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuşba Ahs İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Hüseyin Hakan tarafından kuruldu.

oya başar inşaat villa Haberi

oya başar inşaat villa



Oyuncu Oya Başar, Oğuz İnşaat’ın sahibi Mehmet Oğuz Güney ve ortağı Dilek Güney tarafından dolandırıldığı iddialarında bulunarak 3 ay önce savcılığa başvurmuştu. Oya Başar, Sarıyer’de 1 milyon 680 bin liraya iki adet villa yapımı için sözleşme imzaladığı Güney’in villaları teslim etmediği gibi, Bebek’te 2 milyon 200 bin dolara satılan dairesinden arta kalan parayı da vermediğini iddiaları arasına eklemişti.


Savcılığa şikayette bulunan Oya Başar'a Savcılık şüphelililer hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiasına takipsizlik kararı verirken Küçük Bebek’teki Oya Başar’a ait konutun satışından elde edilen paradan geriye kalan 149 bin doların iade edilmemesi ve iki villanın tapu kayıtlarının Başar’a devredilmemesinin hukuki anlaşmazlık kapsamında kaldığı ve bu anlaşmazlığın ise ilgili hukuk mahkemelerince veya icra dairelerince icra takibine konu olabileceği ifade edildi. 


Kararda ortağı Dilek Güney’in de söz...