15 / 05 / 2024

OYAK Göksupark ev fiyatı

OYAK Göksupark ev fiyatı

OYAK imzasıyla Ankara-Eryaman’da inşa edilen OYAK Göksupark projesi toplamda 1.876 adet daireden meydana geliyor. İşte, OYAK Göksupark fiyatları...

Ünlü ekonomistten çarpıcı uyarı geldi: Eylül sonunu görmeden ev ve otomobil almayın!

Ekonomist ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Eylül ayı sonunu görmeden  ev ve otomobil almayın mecbur olmadıkça hiçbir şey satın almayınız." ifadelerini kullandı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Kaya Çilingiroğlu’nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın ödediği kira gündemde! Ev sahibi isyan etti! Gecekondu kirası veriyor!

Bebek'te bulunan Arif Paşa Korusu'ndaki apartman dairesine 11 bin lira veren Feraye Tanyolaç, ev sahibinin kiranın 80 bin liraya çıkarılması üzerine ev incelemeye alındı. Ev sahibi 'gecekondu kirası' veriyor diyerek tepki gösterdi. 

Ev sahipleri, evi göstermeyen kiracı hakkında nasıl bir işlem yapmalı? Kiracılara ceza verilir mi?

Ev sahipleri evlerini satmak istedikleri zaman mevcut kiracıların evi göstermeme sorunu aralarında sıkıntılı bir süreç yaşanmasına sebep olabiliyor. Buna göre, ev sahipleri bu sorunun çözümünü ve kiracılara böyle bir süreçte ceza verilip verilemeyeceğini merak etmekteler.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Apartmanda gürültü yapmanın cezası var mı?

Son günlerde ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar gündemdeki yerini koruyor. Buna göre, milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiren kritik karar bir daha  açıklandı. Uygulanacak yasak apartmanda ve sitede oturanlar ve kurullara uymayan herkese ceza geleceği belirtildi.

Boş ev vergisi Meclis gündeminde! Ev sahipleri dikkat: Barınma sorunu bu şekilde çözülebilir! 

Son zamanlarda satılık ve kiralık konut fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar, barınma sorununun sık sık gündeme gelmesine neden oluyor. Meclis'te boş ev vergisi gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

25 günde ev sahibi olmak isteyenler haberi okudu bile! Talep yüzde 300’ü aştı

Konut fiyatlarındaki astronomik yükseliş ev sahibi olmak isteyen vatandaşları kara kara düşündürürken bir yandan da alternatif arayışına da itiyor. Kira ödemek ve her yıl gelecek zamlar için endişelenmek istemeyenlerin yeni gözdesi prefabrik evler. Peki prefabrik ev almak mantıklı mı, prefabrik evde

1 günde ev sahibi olmak isteyenler için yüzde 15 indirimli prefabrikler! Prefabrik ev 25 Eylül 2022 fiyat listesi

TOKİ sosyal konut projeleri bu kadar gündemdeyken sizin için en uygun ev seçeneği olan prefabrik yapıları araştırdık. 1+1, 2+1, dubleks, bahçeli, balkonlu ve daha birçok seçeneği bulunan prefabrik evlerde en uygun fiyatlı markaları derledik. İşte, prefabrik evler 25 Eylül 2022 fiyat listesi...

Rize'de heyelan nedeniyle hasar gören ev için yıkım kararı!

Rize'nin İkizdere ilçesinde meydana gelen heyelan sonrası zarar gören ev için yıkım kararı alındı. 

Eryaman Göksupark'ta yaşam başladı!

OYAK İnşaat imzasıyla Ankara Eryaman’da inşa edilen toplam 1.876 konutluk Göksupark projesinde yaşam başladı.

Oyak Göksupark konutlarında Buderus ısıtma sistemleri güvencesi!

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün öncü markalarından olan Buderus’un yeni nesil yoğuşmalı kazanları Oyak Göksupark konutlarında kullanılacak...

Deprem sonrası ev ilanlarında değişiklik!

Vatandaşlar artık manzaraya göre değil sağlamlığa göre ev alıyor. Yeni ev arayışına giren vatandaşlar eski yapıları değil yeni yapıları tercih ediyor.

Ev alırken depreme dayanıklılığına bakılmıyor!

İstanbul'da gerçekleşen deprem araştırması sonuçlarına göre ev alırken depreme dayanıklılığına bakılmıyor.

2019’da ABD’de en çok Y kuşağı ev alacak!

Millennial jenerasyonu, diğer adıyla Y kuşağı, yaşam şekilleriyle piyasaları da yönlendiriyor. Peki Y kuşağının, bu yaşam şekline göre ev tercihleri nasıl oluyor?

OYAK Göksupark ev fiyatı Haberi

OYAK Göksupark ev fiyatı

Ankara-Eryaman’da OYAK imzasıyla hayata geçirilen OYAK Göksupark projesi 15 blokta toplamda 1.876 daireden meydana geliyor. 

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 satılık daire seçeneklerinin yer aldığı OYAK Göksupark projesinde dairelerin teslimlerinin 2020 Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

OYAK Göksupark fiyatları:
OYAK Göksupark projesinden öncelikli olarak 10 yılını dolduran 153 bin OYAK üyesi yararlanabilecek. OYAK Göksupark fiyatları 191 bin TL'den başlıyor ve 725 bin Tl'ye kadar yükseliyor. 

OYAK Göksupark projesi lokasyon olarak; otobüs duraklarına 3 dakika, metro, eğitim kurumları, en yakın hastane ve Göksu AVM’ye 5’er dakika, şehir merkezine 20 dakika ve havaalanına 30 dakika uzaklıkta yükseliyor. 

Projede süs havuzları, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, yürüyüş yolları, etkinlik alanı, tematik bahçeler ve çocuk oyun alanları gibi çeşitli sosyal olanaklar bulunuyor. 

OYAK Göksupark Adres:  Göksu Mahallesi Göksu Parkı...