21 / 05 / 2024

OYAK Port projesi

OYAK Port projesi

OYAK Denizcilik ve Liman İşletmeleri ile Japon denizcilik devi NYK, Gebze’de 110 milyon dolarlık yatırımla sadece otomotiv sektörü için bir Ro-Ro limanı inşa edecek.

My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte TinyHouse’lar konut yatırımının en büyük alternatifi haline geldi. Yatırımcısına fırsat sunan My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta. 

Foça Port'ta 1+1 konutlar 7 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Foça Port projesinde 1+1 konutlar peşinde 7 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki Foça Port projesi nerede? İşte ayrıntılar...

Bahçe Port projesi satışta! Yeni proje!

Arnavutköy Millet Bahçesi’nin yanında yükselen Luxera Bahçe Port'ta yer alan 110 adet daire ile 32 ticari alan satışa çıktı. İşte projeye ilişkin merak edilenler...

Oyak Maslak projesi resmen başlıyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanı başına tam 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında inşa edilecek olan projede 413 konut ve 12 ticari üniteye yer verilecek.

Oyak Maslak projesi nerede? Oyak Maslak fiyat listesi!

413 konut ve 12 ticari ünitenin yer aldığı Oyak Maslak projesi nerede? İşte Oyak Maslak projesi nerede sorusunun yanıtı ve Oyak Maslak fiyat listesi...

Oyak Maslak projesi geliyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanına 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat, Maslak'ta inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında yükselecek projede 413 konut ve 12 ticari ünite yer alacak.

Alaçatı Port imar planı iptal edildi!

Çeşme’de tepki üstüne tepki alan lüks villa inşaatları ve su kanalı genişletme faaliyetinin sürdürüldüğü Alaçatı Port projesi ile ilgili olarak yargı karar verdi.

OYAK Çiğli projesi için düğmeye basıldı! İzmir'e 216 yeni konut geliyor!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) yeni projesi için düğmeye bastı. OYAK'ın yeni projesi İzmir Çiğli'de hayata geçirilecek. İşte detaylar...

Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) İzmir'de yeni projesi için harekete geçti. Oyak'ın İzmir Çiğli projesine dair merak edilen bütün detayları haberimizde derledik. İşte Oyak İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Haliçport Projesi İBB Meclisi'nde tartışmalara neden oldu!

Haliçport Projesi kapsamında Kasımpaşa’ya inşa edilecek olan 5 bin 773 araçlık otopark projesi İBB Meclisi'nde gerginlik yarattı. İYİ Partili Dr. Suat Sarı, söz konusu projenin israf olduğunu dile getirdi. 

Savaş Erdem: 2020 planlarımızda sapma yok, yatırımlarımızı sürdüreceğiz!

OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem, otomotiv odaklı Ro-Ro limanı inşaatı için de harekete geçtiklerini, bu kapsamda NYK Line ortaklığıyla 110 milyon dolarlık OYAK Port yatırımının temelini 2019'da attıklarını belirtti.

OYAK Dragos nerede?

OYAK Dragos projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 3+1 dubleks ile 5+1 dubleks daireler bulunuyor...

OYAK Dragos satışa çıktı!

OYAK Dragos projesi satışa çıktı. Projede, 414 adet konut, 156 adet ofis ve 10 adet cadde dükkan bulunuyor...

OYAK Port projesi Haberi

OYAK Port projesi

Geçen yılı 29 milyar dolarlık ihracatla kapatan ve tüm zamanların rekorunu kıran otomotiv sektörüne yeni bir ihracat kapısı daha açılacak. Vatan gazetesinde yer alan habere göre, OYAK Denizcilik ve Liman İşletmeleri, dünyanın en büyük denizcilik şirketlerinden Nippon Yusen Kaisha (NYK Line) ile 110 milyon dolarlık yatırımla otomotiv odaklı Ro-Ro limanı yatırımı yapmak için harekete geçti. Kocaeli Körfezi’nde yer alan OYAK arazisinde önümüzdeki ay ilk kazma vurulacak OYAK Port için imzalar atıldı. 

İnşaat aşamasında 1.500, işletme aşamasında da 500 kişiye istihdam sağlayacak liman, 2019 yılında hizmete girecek. Oyak Port’ta ortaklık yapısı ise yüzde 55 Oyak, yüzde 45 NYK şeklinde olacak. Limanın kapasitesi ilk etapta 780 bin araç olarak planlanırken ilerleyen zamanlarda 1 milyon araca çıkarılacak. Yeni liman, tüm sektöre hizmet verecek.