30 / 04 / 2024

Oylat

Oylat

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Oylat'ı termal ve tabiat turizm merkezi yapmaya karar verdik. Estetik olacak ve yöresel mimariyi yansıtacak bir cazibe merkezi" dedi.

İnegöl Oylat'a bu yıl 5 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

İnegöl Belediyesi, Oylat'a kazandıracağı yeşil enerji yatırımıyla yılda 650 ton kömür sarfiyatına son verecek. Yıl içinde ayrıca spa merkezi ve otel yenileme projeleri de hayata geçirecek olan belediye, 2016'da toplam 5 milyon TL'lik yatırıma imza atacak

Bursa Oylat'a otel geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl Oylat’a 2 ayrı binadan oluşan otel kazandırıyor. Belediye Başkanı Recep Altepe, kentin tüm değerlerini en iyi şekilde kullanmayı amaçlanan tesislerin BURFAŞ kalitesiyle işletileceğini söyledi.

Bursa Oylat'a yeni tesis!

Ulaşımdan kırsal kalkınmaya, teknolojiye dayalı üretimin gelişmesinden tarihi ve kültürel mirasa kadar Bursa’nın her alanda gelişmesine yönelik projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, turizme değer katacak bir tesisi daha kente kazandırıyor.

Oylat turizm cenneti olacak!

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Belediye olarak Oylat´a yaptığımız yatırımlarımızla bölgeyi kaplıca turizminde çekim noktası haline getirip, Oylat´ı turizm cenneti yapmayı hedefliyoruz" dedi

İnegöl Oylat modern sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek!

İnegöl Belediyesi’ne ait termal tesis Oylat’ta ‘Su ile Gelen Sağlık (Spa) Hizmetleri Merkezi’ kurulması için hazırlanan proje BEBKA desteğiyle hayata geçirilecek. Proje ile Oylat, modern bir sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek.

İnegöl Oylat'ta yol açma çalışmaları devam ediyor!

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nin termal turizm bölgesi Oylat, sele teslim oldu. Sel ve heyelan sonucu tatilcilerin araçları ve Green Termal Oteli ile Oylat Pazaryeri inşaatı selden ve toprak kaymasından zarar gördü.

İnegöl Oylat'ı uçuracak projeler!

Genç Gazete Yazı İşleri Müdürü Ömer Şen'i ziyaret eden MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç ve yönetim kurulu üyeleri, Oylat başta olmak üzere takipçisi oldukları projeler hakkında bilgiler verdi.

Oylat Kaplıcaları'nda 146 kişi kaldı!

İNEGÖL'e 26 kilometre uzaklıkta bulunan toplam 326 yatak kapasiteli 5 tesisin bulunduğu Oylat Kaplıcaları geçen sene 146 bin kişiye ev sahipliği yaptı.

İnegöl Oylat termal turizm merkezi olacak!

İnegöl'ün turizm cenneti olan Oylat kaplıcalarına giderek incelemelerde bulundu. Bakan Veysel Eroğlu, " Oylat'ı Termal ve Tabiat Turizm Merkezi yapmaya karar verdik " dedi.

Bakan Eroğlu'dan Bursa Oylat'a müjde!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Oylat'ı termal ve tabiat turizm merkezi yapmaya karar verdik. Estetik olacak ve yöresel mimariyi yansıtacak bir cazibe merkezi" dedi.

Bursa'da Oylat Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı açıldı!

İnegöl Sosyal tesisleri adım adım ilçelere de taşıyan Büyükşehir Belediyesi, 40. sosyal tesisi İnegöl'de hizmete açtı. Başkan Altepe, BURFAŞ tarafından işletilecek Oylat Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı'nın bölgeye değer katacağını söyledi.

Oylat Yolu'nda çökme yaşandı!

Yeni yapılan yolun Hilmiye köyü yakınlarındaki kısmının bir şeridinde çökme yaşanmasıyla, yol tek şeride düştü. Yaklaşık yarım metrelik kısmında kayma meydana gelen yolun, yakın zamanda yapılıp hizmete açılması bekleniyor.

Oylat Mesire Alanı turizme açılıyor!

Recep Altepe, geçen ay İnegöl Belediye Meclisi kararıyla Büyükşehir’e devredilen Oylat mesire alanında incelemelerde bulundu. Altepe 66 dönümlük alanın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenerek turizme açılacağını belirtti

Oylat Haberi

Oylat

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Oylat kaplıcalarını, termal ve tabiat turizm merkezi yapacaklarını söyledi.


İnegöl ilçesindeki Oylat kaplıcalarını inceleyen Eroğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin tesislerinde akşam yemeği yedi. Eroğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursa Valisi, belediye başkanları ve milletvekillerinin desteğiyle Oylat'ı dünyanın en güzel mekanı haline getirmek istediklerini vurguladı.


Eroğlu, orman teşkilatına ait alanlarda muhteşem tesisler kurma ve vatandaşların hizmetine sunma kararı aldıklarını belirterek, "Oylat'ı termal ve tabiat turizm merkezi yapmaya karar verdik. Estetik olacak ve yöresel mimariyi yansıtacak. Vatandaşlara yönelik çok güzel bir cazibe merkezi olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız, Valimiz, milletvekillerimiz ve bizlerin de takibiyle burayı dünyaya tanıtmak istiyoruz" dedi.


Oylat kaplıca suyunun faydalı olduğunu dile getiren Eroğlu, şunları kaydetti:


"Şifalı suyu ve tabiat manzarası harikulade olan Oylat aslında hak ettiği...