02 / 05 / 2024

Öz Ay Sayaç Ölçüm Teknolojileri iletişim

Öz Ay Sayaç Ölçüm Teknolojileri iletişim

Öz Ay Sayaç Ölçüm Teknolojileri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Cuma  Turan  tarafından kuruldu.

Çaykur'dan önemli açıklama! 'Seçimin sağlığı için...'

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim'den 28 Mayıs için bir açıklama yapıldı. ÇAYKUR 28 Mayıs'ta yaş çay alımının olmayacağını açıkladı. Alim "Seçimin sıhhati ve daha basit uygulanabilmesi için alımın olmaması daha iyi oldu. Seçimden sonra kontenjansız çay alımını sürdüreceğiz." diye konuştu.

ÖTV indirimi olacak mı? İşte ÖTV indiriminde son durum!

Geride bıraktığımız ay Resmi Gazete'de yayımlanan Özel Tüketim Vergisi düzenlemesi ile indirim yeniden gündeme geldi

Öz Ay Sayaç Ölçüm Teknolojileri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ay Sayaç Ölçüm Teknolojileri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Cuma  Turan  tarafından kuruldu.

Prefsan prefabrik, Özbekistan’da şube açıyor!

Müteahhit kızı Ayşe Ağaç Dağ, İnşaat mühendisi olarak çalıştıktan sonra yapı sektöründe önce yönetici sonra patron oldu. 10 yıl önce kurduğu Prefsan şirketi için Özbekistan'da şııbe açacağı söyleniyor.

Konut satışları geçtiğimiz yıla göre yüzde 65 arttı!

Konut satış rakamları geride bıraktığımız ay yüzde 18’e yakın düşüş gösterirken, Ocak-temmuz arasında 24 bini aşan satışlar geçtiğimiz yıla göre yüzde 65’e artış gösterdi.

Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi!

Manken-sunucu Deniz Akkaya evinin kapılarını açtı. Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile yaşadığı Reşitpaşa'daki müstakil evi herkesin hayal ettiği türden. İşte Deniz Akkaya'nın göz kamaştıran evi...

Nilüfer, kızı Ayşe'ye 2 milyon TL'lik ev aldı!

62 yaşındaki sanatçı Nilüfer, verdiği konserlerden kazandığı parayı konuta yatırıyor. Nilüfer son olarak İkitelli'de yapılan lüks bir projeden iki milyon değerinde daire satın aldı.

İşte Nilüfer'in Acarkent’teki 4 katlı havuzlu villası!

Nilüfer; kızı Ayşe Nazlı, 11 kedisi ve iki köpeği ile yaşadığı Beykoz Acarkent’teki 4 katlı havuzlu villasının kapılarını Instyle Home'a açtı.

Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu'ndan kızına miras şoku!

İzmir'in gayrimenkul zenginlerinden Mehmet Ertuğrul Leblebicioğlu, kendisine vasi tayin edilmesini isteyen doktor kızı Ayşe Gülden Ünal'ı 100 milyon liralık mirasından men etti.

Levent Kırca'nın çocukları mirasını reddetti!

Geçtiğimiz sene vefat eden Levent Kırca’nın Oya Başar’dan olan oğlu Umut Kırca ile kızı Ayşe Kırca, babalarının mirasını reddetmek için dava açtı.

Ekrem Pakdemirli'nin kızı ölü bulundu!

İzmir'in Torbalı ilçesinde, geçen ay hayatını kaybeden eski bakanlardan ve Sinpaş GYO’nun eski yönetim kurulu üyesi Ekrem Pakdemirli'nin kızı Ayşe Pakdemirli Anlatıcı'nın cesedi, avcılar tarafından dere yatağında bulundu.

Deniz Akkaya Bebek'teki evine 1 milyon 50 bin dolar harcadı!

Yeniden bir araya geldiği sevgilisi Murat Varol’dan şiddet gören Deniz Akkaya, yeni bir hayata başlıyor. Sevgilisi Murat Varol’dan olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile birlikte geçtiğimiz günlerde yeni bir eve taşındı.

Öz Çay Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Tekstil Aksesuarları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çay Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Tekstil Aksesuarları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vechettin Oğur tarafından 50 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Kartal, Karlıktepe Mahallesi'nde kuruldu.

Öz Ay Sayaç Ölçüm Teknolojileri iletişim Haberi

Öz Ay Sayaç Ölçüm Teknolojileri iletişim

Öz Ay Sayaç Ölçüm Teknolojileri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Cuma  Turan  tarafından kuruldu.
 

Öz Ay Sayaç Ölçüm Teknolojileri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Ülke çapında tesis edilmekte olan doğalgaz şebekelerinden ev, apartman, işyeri ve sınai vesair tesislere doğalgaz hatları çekmek, doğalgaz veya diğer yakıtlarla çalışan brülör, kalorifer kazanları, kat kaloriferleri tesis etmek, doğalgaz ile çalışan diğer konut, işyeri ve sanayi gereçlerinin tesisat, montaj ve bakımı, onarım işlerini yapmak, bu hizmet ve montajlar için gerekli araç gereç. makine ve yedek parça, her türlü alet ve edevatları almak, satmak, ithal ve ihraç etmek, mümessillik ve komisyonculuğunu yapmak. b. Elektrik, katı yakıt, likit petrol gazı vesair yakıtlar ile...