04 / 05 / 2024

Öz Çakır Yapı İnşaat adres

Öz Çakır Yapı İnşaat adres

Öz Çakır Yapı İnşaat Taahhüt Kuyumculuk İthalat İhracaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Baş tarafından kuruldu.

Kiracı mağduru ünlü doktor isyan etti: Bu ülkede yapılacak en mantıksız yatırım, evini kiraya vermek!

Kiracısıyla yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelen Uzman Doktor Dağıstan Ayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Bu ülkede yapılacak en mantıksız yatırım, evini kiraya vermek!" diyerek isyan etti. İşte Dağıstan Ayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

O ildeki mimarlardan uyarı! ‘Projeye aykırı yapılara izin vermeyin’

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Denizli Şubesi, Denizli’de son zamanlarda artan projeye aykırı imalat ve kaçak kat yapımlarına dikkat çekerek, ruhsat projelerini kamu yararı lehine kontrol etmeye hazır olduklarını ifade etti.

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis markası Tioso.co’yu görücüye çıkarttı

Feryapı, paylaşımsız hazır ofis olarak ifade ettiği yeni markası Tioso.co’nun lansmasınını yaptı. Yapılan Lansmada, 50 metrekareden 190 metrekareye kadar çeşitli büyüklükte ofislerin yer aldığı Tioso.co’da 140 adet bağımsız ünite yer almakta. İşte haberin detayları...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Emeklilik için bekleyen EYT'liler elinizi çabuk tutun! Planlamanızı doğru yapın! O tarihten sonra süreç sarpa sarabilir

Emeklilik hayali kuran ve emekli olmak için gün sayan EYT'lileri Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun uyardı. Planlamanızı doğru yapın! O tarihten sonra süreç sarpa sarabilir...

Gayrimenkul sektörü yapılarda dönüşüm için bir araya geldi! Depreme hazırlık öncelikli adım...

Gayrimenkul sektörü Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde bir araya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi ve Odaklı Grup iş birliği ile düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi” sektörün önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

100 kişiye mezar olan o inşaatta korkutan gerçek: İnşası projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapılmış!

Diyarbakır'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Hisami Apartmanı'nın 2 müteahhidi ile arsa sahipleri hakkında açılan davanın iddianamesinde, binanın inşasının ve güçlendirilmesinin projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapıldığı ortaya çıktı.

İbrahim Çakır ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi okuldan mezun oldu? Şu an ne iş yapıyor?

İbrahim Çakır kimdir? Nereli? Hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev alıyor? İşte İbrahim Çakır ile ilgili merak edilenler...

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Uluçakır Global Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Teoman Uluçakır tarafından kuruldu.

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macör Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündüz, Cem Kuyumcu, Muhittin Aydın Bilsel ve Ömer Faik Sağun ortaklığında kuruldu.

Altın fiyatları paraşütsüz çakıldı! Bu rakamları görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! 16 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 16 Şubat Perşembe günü  yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları bugün resmen paraşütsüz çakıldı! Bu rakamları görenlerin gözleri yuvalarından fırladı! 16 Şubat 2023 altın fiyatları.

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Sistem Akıllı Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sistem Akıllı Yapı Anonim Şirketi Beykoz'da 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Akyıldız ve Eyüp Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Öz Çakır Yapı İnşaat adres Haberi

Öz Çakır Yapı İnşaat adres

Öz Çakır Yapı İnşaat Taahhüt Kuyumculuk İthalat İhracaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Baş tarafından kuruldu.

Öz Çakır Yapı İnşaat Taahhüt Kuyumculuk İthalat İhracaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve...