27 / 04 / 2024

Özak GYO ödül

Özak GYO ödül

Özak GYO, farklı alanlarda da özel başarılara imza atmaya devam ediyor. ARC Awards'ta, farklı formatıyla geleneksel olmayan raporlar kategorisinde Bronz ödül kazandı. Galaxy Award'ta ise genel tasarım kategorisinde gümüş ödül almayı başardı.

Özak GYO faaliyet raporuna ARC Awards'tan ödül!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 2015 yılı faaliyet raporu, ABD merkezli ARC Awards'tan bronz ödüle layık görüldü. İşte o haber...

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor! 

Nurol GYO, İstanbul Esenyurt'ta yükselen Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor. İşte şirketten yapılan o son dakika açıklaması...

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Akiş GYO’ya GYODER’den 2 ödül!

Akiş GYO, Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul platformlarından GYODER'in ev sahipliğinde düzenlenen 17. Gayrimenkul Zirvesi'nde iki farklı kategoride ödül kazandı.

Özak GYO İş İstanbul 34'teki 26 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İş İstanbul 34 Plaza'da yer alan 26 adet bağımsız bölüme ilişkin Değerleme Raporu yayımlandı. Peki Özak GYO İş İstanbul 34'teki 26 adet bağımsız bölümün değeri kaç lira oldu? İşte ayrıntılar...

Doğuş GYO faaliyet raporuna iki ödül birden!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (Doğuş GYO) 2020 yılı Faaliyet Raporu iki ödül birden aldı.

Orkun Ergüney, Özak GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Özak GYO tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Turgay Arbak'ın görevinden ayrılması sebebiyle, yerine Orkun Ergüney'in atanmasına karar verildi. 

Özak GYO 2021 yılı için bağımsız denetim şirketini seçti!

Özak GYO, 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşu olarak  PWC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'yi seçti. 

Özak GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Net Dağıtılabilir Dönem Karı 604 milyon 782 bin 437,09 TL, Vergi Usul Kanunu'na göre tutulan yasal kayıtlar çerçevesinde ise 242 milyon 412 bin 961,27 TL olan Özak GYO, kar payı dağıtmayacağını açıkladı.

Özak GYO 2020 yılı için kar payı dağıtmayacak!

Özak GYO, geliştirmekte olduğu projeler ile yeni yatırımlara kaynak ayrılmasının planlanması ve büyüme politikaları doğrultusunda 2020 yılında gerçekleşen dağıtılabilir net dönem karını dağıtmayacak.

Özak GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Özak GYO'nun 2021 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere PWC  Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar veridi.

Özak GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Haziran'da!

Özak GYO'nun 2020 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın 8 Haziran 2021 Salı günü saat 14:00'te Kazlıçeşme Mah. Kennedy Caddesi No:52C Büyükyalı, Zeytinburnu/İstanbul adresinde yapılmasına karar verildi.

Özak GYO ödül Haberi

Özak GYO ödül

Özak GYO, farklı alanlarda da özel başarılara imza atmaya devam ediyor. Marka, 'Gelecek Ajandası' temasıyla hazırlanan 2015 faaliyet raporu, faaliyet raporlarının Oscarı sayılan ARC Awards'ta, farklı formatıyla geleneksel olmayan raporlar kategorisinde Bronz ödül kazandı. Rapor, yine bu alanda en prestijli yarışmalardan biri olan Galaxy Award'ta ise genel tasarım kategorisinde gümüş ödül almayı başardı. Ajandaların bilindik bölümlerinin eklendiği raporda 'Yapılacaklar Listesi' başlığı altında bir gelecek projeksiyonu bulunuyor. Gelir yaratma hedefinin net bir şekilde ortaya konduğu çalışmada, sadece Özak GYO ile ilgili bilgiler değil, yatırımcılar için gelecek yılın önemli tarihleri de yer...