10 / 05 / 2024

Özalp İmamı Şafii Camisi ne zaman tamamlanacak

Özalp İmamı Şafii Camisi ne zaman tamamlanacak

Van’ın Özalp ilçesinde düzenlenen törenle İmamı Şafii Camisi’nin temeli atıldı. Yaşanan depremde hasar gören Kubbeli Cami’nin yerine inşa edilecek İmamı Şafii Camisi’nin temeli törenle atıldı...

Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Varlık Eps Yapı Mamülleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Silivri'de yapıldı.

Bankacılık hizmetleriyle henüz tanışmamış kadınlara müjde! Garanti’li eğitim ve iş fırsatı!

Garanti BBVA, kadınları yakından ilgilendiren bir programı başlattığını duyurdu. Henüz bankacılık hizmetleriyle tanışmamış kadınları hedefleyen banka, onların aktif bir şekilde ekonomiye katılımını desteklemek amacıyla ‘Hesabını bilen Kadınlar’ programını başlattı.

Tütün mamüllerindeki yasa dışı ticaret yüzünden devlet 70 milyar lira vergi kaybına uğruyor!

Tütün mamüllerindeki kaçakçılık tütün sanayicileri isyan ettirdi. Sanayiciler yasa dışı ticaretten hem ülke ekonomisinin hem de toplumun büyük zarara uğradığını belirterek ilave düzenlemeler ve denetimler ile kaçakçılığın önlenmesini istiyor.

Onur Özalp ne zaman genel müdür oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Nerelerde çalıştı?

Peker GYO Genel Müdürü Türk iş insanı Onur Özalp, nerede okudu? Yüksek lisansını hangi üniversitede yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Onur Özalp ile ilgili merak edilen her şey...

Pelin Akın Özalp kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Kurulu Başkan vekili Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Pelin Akın Özalp'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Pelin Akın Özalp`ın hayatına dair merak edilenler.

Pelin Akın Özalp kimdir, hangi görevlerde bulundu? 

Akfen Holding, Akfen Yenilenebilir Enerji, Akfen GYO, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Travelex Yönetim Kurulu Üyesi Pelin Akın Özalp kimdir? Pelin Akın Özalp hangi görevlerde bulundu? 

Mam Kimya Plastik İnşaat Kurumsal Hizmetler Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Kimya Plastik İnşaat Kurumsal Hizmetler Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Hatice Girasun tarafından kuruldu.

TOKİ’den Van Özalp’e 400 sosyal konut!

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van Özalp projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van Özalp 2022 sosyal konut projesi...

Gebze Özalp Turizm Taşımacılık Otomotiv Petrol İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gebze Özalp Turizm Taşımacılık Otomotiv Petrol İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Şahvan Çakar tarafından kuruldu.

Taysan Endüstriyel Mamüller Plastik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taysan Endüstriyel Mamüller Plastik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Aysan Tan tarafından kuruldu.

Özalp Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özalp Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Yavuz Özalp tarafından kuruldu.

Mam Murat Ak Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Murat Ak Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ak tarafından kuruldu.

Mam Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mam Emlak Danışmanlık Limited Şirketi  Başakşehir’de 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Özdemir tarafından kuruldu.

Özalp İmamı Şafii Camisi ne zaman tamamlanacak Haberi

Özalp İmamı Şafii Camisi ne zaman tamamlanacak


Van’ın Özalp ilçesinde düzenlenen törenle İmamı Şafii Camisi’nin temeli atıldı.


Yaşanan depremde hasar gören Kubbeli Cami’nin yerine inşa edilecek İmamı Şafii Camisi’ni temel atma törenine Van Valisi Aydın Nezih Doğan, İl Müftüsü Nimetullah Avras, Özalp Kaymakamı İsmail Çiçek, Özalp Belediyesi eş başkanları Handan Bağcı ve Şeref Özalp, Özalp İlçe Müftüsü Muhammet Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burada bir konuşma yapan Müftü Muhammet Aydın, 3 bin 558 metrekarelik bir alanda yapımına başlanılan caminin inşasının devlet ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın katkısının olacağını belirterek, “Ama en önemlisi ise Özalplıların yapacakları yardımlardır” dedi.


Yapılan konuşmanın ardından caminin temeline ilk harç döküldü.


Buradaki törenin ardından protokol üyeleri, Özalp Aile Kültür Merkezi’nde düzenlenen kermensin açılışına katıldılar.



Haber...