04 / 05 / 2024

Özaltın Ahşap yatırım

Özaltın Ahşap yatırım

Özaltın Ahşap Mersin'den Türkiye'ye açılan marka 2013 ve 2014 yıllarında Çukurova Kalkınma Ajansı'ndan hibe kredisi alarak tesislerine 3 milyon avroluk makine yatırımı yapan Özaltın Ahşap, marka gücünü artırıyor.

Borsa yatırımcısının en çok yatırım yaptığı hisseler belli oldu! İşte yatırımcılar en çok bu hisseleri beğeniyor

Borsa yatırımcısının sektör bazında en çok beğendiği ve en çok yatırım yaptığı hisseler belli oldu. İşte borsa yatırımcısının en çok beğendiği hisseler...

Gayrimenkul, hanehalklarının önemli bir yatırım aracı: Yüksek birikimde en çok gayrimenkul tercih ediliyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Prof. Dr. Ali Hepşen, bugünkü köşesinde gayrimenkulün hanehalkı açısından önemi ve değerleme konusunu kaleme aldı. Yapılan bir araştırmaya göre, gayrimenkul, hanehalklarının önemli bir yatırım aracı. İşte ayrıntılar...

Altın, dolar, borsa... Bu hafta hangi yatırımcılar kazandı? En çok kandıran yatırım aracı belli oldu!

Bu hafta hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın, dolar ve borsa yatırımcıları içinde bu hafta kimlerin kazandığı belli oldu. İşte bu haftanın kazandıran yatırım aracı...

Toprak yatırımı için önümüzdeki 2 ay fırsat dönemi

Altın ve dolar yükselirken yatırımcının son dönemde kafasını karıştıran sorulardan biri gayrimenkul yatırımı. Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımında fırsat dönemi olduğunu söyleyerek nedenini açıkladı. Ergün toprağa yatırım yapanların altına göre iki kat kazanç sağladığını belirtti. 

Selçuk Geçer 'kesinlikle alın' dedi! O yatırım aracını işaret etti! Elinde parası olan durmasın...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer elinde parası olanları uyararak, 'kesinlikle alın'' diyerek o yatırım aracını işaret etti. İşte detaylar...

Yüzde 30 ile yüzde 1400 arasında kâr etmek mümkün! İşte yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Yatırım yapmak isteyenler en kolay yöntem olan faiz, altın ve döviz gibi alanlara yöneliyor. Ama araştırma ve uzman görüşleriyle ilerlendiği zaman çeşitli yatırım araçları da bulunuyor. Profesyonel ekiplerce yönetilen ve amacı kâr ettirmek olan fonlara para girişi günden güne artıyor. İşte detaylar.

Altın fiyatlarında yükseliş sürecek! İşte altına yatırım yapmanın en kolay yolu!

Dünya genelinde değişen makro ekonomik koşullar nedeniyle altın cazip bir yatırım aracı olarak ön planda. Altın fiyatlarındaki yükseliş beklentisi devam ederken, Tether Gold da fiziki altın tasarrufuna kıyasla yatırımcılara çeşitli avantajlar sunuyor.

Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Altın, dolar, borsa yatırım araçları performansı...

Yatırımcılar bu hafta en çok kazandıran yatırım aracının hangisi olduğunu merak ediyor. Peki, Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Altın, dolar, euro, borsa yatırım araçları performansı...

İşte yeni güvenli liman: Altına endeksli token’lar! Dijital altına yatırım güvenli mi? İşte uzmanların yorumları…

Altın geleneksel bir yatırım aracı olarak yatırımcılardan büyük ilgi görürken, dijitalleşmeyle birlikte şimdi de altına endeksli tokenler çıktı. Özellikle ABD’deki bankacılık ve borç krizi nedeniyle kripto paralarda görülen hareketlilik ile birlikte altına endeksli tokenler’ın da yıldızı parladı.

Ne altın ne dolar... Yatırım için herkesin ilk tercihi bu oldu! Nisan ayında rekor kırdı!

İnsanlar paralarını enflasyona korumak için yatırım araçlarına yöneldi. Özellikle otomobil bütün yatırım araçlarını geride bırakarak yurttaşların ilk seçeneği oldu. 14 Mayıs öncesi 'fiyatlar artacak' endişesi araç satışlarını artırırken, nisan ayında rekor üstüne rekor kırdı.

Altın fonlarına talep patladı! Altın fonlarına yatırım yapanların sayısı 500 bine dayandı!

Küresel piyasalardaki belirsizlikler ile birlikte yeniden altının yıldızı parladı. Yatırımcılar yeniden güvenli liman olarak görülen altına yatırıma yönelirken, uzmanlar fiziki altın veya hesaptan alım satım yerine altın fonlarına yatırımın daha cazip olduğunu belirtiyor.

Altın ve dolarda ‘18 gün’ uyarısı! Altın ve dolara yatırım yapanlar elini çabuk tutsun!

ABD Merkez Bankası Fed’in faiz artırımlarına ilişkin önümüzdeki günlerde izleyeceği strateji altının kaderini belirleyecek. Ekonomist Tunç Şatıroğlu, 21-22 Mart tarihlerinde Fed’in yapacağı toplantıya dikkat çekerek altın ve dolara yatırım yapanları uyardı.

Tatlılara lezzet katan o ürün artık yatırım aracı oldu! Fiyatı çeyrek altınla yarışıyor! Herkes buna yöneldi!

Tatlıların vazgeçilmezi olan, özellikle Ramazan ayında daha çok tüketilen baklavalara lezzet katan Antep fıstığı son dönemde birileri için resmen yatırım aracına dönüştü. Ramazan'a kısa bir süre kala kimileri bunu fırsat bildi ve baklavaya talebin artacağını düşünerek stok peşine düştü. 

Özaltın Ahşap yatırım Haberi

Özaltın Ahşap yatırım

Özaltın Ahşap Mersin'den Türkiye'ye açılan marka 2013 ve 2014 yıllarında Çukurova Kalkınma Ajansı'ndan hibe kredisi alarak tesislerine 3 milyon avroluk makine yatırımı yapan Özaltın Ahşap, marka gücünü artırıyor. 


Temellerini Hilmi Usta'nın attığı Özaltın Ahşap Genel Müdürü Özkan Altın "100 metre gibi kısa mesafe koşucusu değil, maraton koşucusuyuz ve koşmaya devam edeceğiz" diyerek sektörlerinde büyük adımlar attıklarını belirtti. Dört nesil önce Doğu Karadeniz'de başlayan ahşap işleme aşkının bugün ileri teknoloji ile harmanlanarak Özaltın değerini bulduğunu vurgulayan Özkan Altın, "Bugün dördüncü kuşağa devreden firmamızın temelleri 19'uncu yüzyıla dayanmaktadır" dedi. 


ÜRETİM MİKTARI ARTTI

2006'da Mersin-Tarsus OSB'de 27 bin metrekare arazi satın aldıklarını kaydeden Altın, 6 bin metrekaresi üzerine tesis inşasına başladıklarını iki yıl soma da Çukurova Kalkınma Ajansı Destek Programımdan faydalanarak makineleşme konusunda ciddi ataklar...