06 / 05 / 2024

Özbal Çelik projesi

Özbal Çelik projesi

Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret TANAP projesinde yer almak için ön yeterlilik başvurusunu gerçekleştirdi...

Çelik sektörü enerjisinin yüzde 25’ini yenilebilir kaynaklardan elde etmeyi hedefliyor!

Türk demir-çelik sektörü, bu hedefe katkı koyacak olan AB destekli Karbon Yönetimi İçin Kümeler Arası İş Birliği Projesi başlatıldı.

Kanarya Adaları’nda afet konutlarında Karmod çelik evler tercih edildi!

Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer yaptığı açıklamada Cumbre Vieja yanardağındaki volkanik patlama sonrası zarar gören konutların yeniden inşası için La Palma adasında 6 ayrı yerde çelik ev projesi gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bursa Çekirge Teras Projesi'nde yıkımlar başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçireceği Çekirge Teras Projesi kapsamında 20 yıldır atıl halde duran Çelik Palas Oteli ek binalarında başlatılan yıkım çalışmaları aralıksız sürüyor. 

TOKİ Ankara Cinderesi Projesi'nde ilk kazma vuruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Altındağ Belediyesi'nin beraber çalıştığı Feridun Çelik Mahallesi sınırlarında bulunan 'Cinderesi Kentsel Dönüşüm Projesi' bölgesinde, inşa edilecek 451 konut için ilk kazma vuruldu...

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 12'nci kata ulaşıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 6 milyar TL’lik yatırımla hayata geçirilen Kayseri belediyecilik tarihinin en büyük projesi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların hızlandığını, ilk etap inşaatlarda 12. kata ulaşıldığını söyledi.

Sahabiye kentsel dönüşüm projesi hız kesmeden devam ediyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in ifadesiyle 4 milyar TL’yi bulan dönüşümle Kayseri belediyecilik tarihinin en büyük projesi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi hız kesmeden sürüyor. 

TOKİ 60 şehirde 193 kentsel dönüşüm projesi yürütüyor!

TOKİ 60 şehirde 193 kentsel dönüşüm projesi yürüttüklerini söyleyen Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, konut projelerinde yangınlara karşı dirençli malzeme kullandıklarını belirtti.

Sahabiye Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap görüşmeleri başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi şantiyesinde incelemelerde bulundu

Mustafa Çelik: Sahabiye kolay bir proje değil!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılacak olan okul ve caminin temel atma töreninde konuştu.

TOKİ'den 17 milyar liralık 191 kentsel dönüşüm projesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan yardımcısı Mehmet Özçelik, 54 ilde 72,5 milyon metrekare alanda toplamda 191 kentsel dönüşüm projesi yürüttüklerini belirtti.

Düzce Melen Su Park Projesi'ne çelik köprü!

Melen Su Park Projesi kapsamında Melen Çayı üzerinde yapılması planlanan Çelik köprü için hafriyat çalışmalarının yanı sıra diğer çevre ve yol bağlantılarında da çalışmalar başladı.

Sahabiye Dönüşüm Projesi'nin temeli Haziran'da atılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin 2017 projelerini kamuoyu ile paylaştı. Çelik Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temelinin Haziran'da atılacağını söyledi.

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nce gerçekleştirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi, geleceğe damga vurmayı amaçlıyor. Belediye Başkanı Çelik, 147 yıllık belediye tarihinin en önemli projesinin start aldığını açıkladı.

Özbal Çelik projesi Haberi

Özbal Çelik projesi

Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz,  TANAP (Trans Anatolian Natural Gas Pipeline Project) projesinde yer almak için ön yeterlilik başvurusunu gerçekleştirmiştir. Sonuçların  2013 Ekim ayı içinde açıklanması beklenmektedir. 

Sürece ilişkin bilgilendirmeler KAP'da açıklanmaya devam...