09 / 05 / 2024

özbekistan İpekyolu ve Wyndham Hotel

özbekistan İpekyolu ve Wyndham Hotel

İpek Yolu Turizm Yatırımları’nın, Özbekistan’ın Tashkent şehrinde 2003’de yatırımını gerçekleştirdiği Dedeman Silk Road Tashkent Oteli 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren “Wyndham Tashkent” markası ile hizmet vermeye başlayacak.

Dedeman'dan Özbekistan’a üç yeni otel!

Yurt içi ve yurt dışı projeleri ile de büyüyen Dedeman, üç değişik markası ile üç yeni otel projesinde yer alarak Özbekistan’a tekrardan giriş yaptı. Şirket, yenilenen iş geliştirme strateji ile son 2 senede otel sayısını yüzde 70 oranında yükseltti ve 2023’te yüzde 55 finansal verimlilik elde etti.

Remley Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Remley Sapanca, Remley Grup tarafından İpekyolu ve Kırkpınar Bağdat Caddesi'nin birleşiminde Sapanca Gölü'nün hemen yanında yükseliyor. Remley Sapanca projesinde ön talep başladı. Peki Remley Sapanca'da villa fiyatları ne kadar? Remley Sapanca ile ilgili detaylar... 

O ilde 24 adet konut ve 17 adet ticari alan imarlı arsa satılıyor! 6 taksitle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz! 

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van ili, İpekyolu ilçesi, Yenicami Mahallesi'nde yer alan 24 adet konut ve 17 adet ticari alan imarlı arsa 6 taksit fırsatıyla satıyor. İşte o satış ile ilgili detaylar...

O ilde yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla 11 adet Hazine arsası satılıyor! Milli Emlak'tan fırsat! 

Van Milli Emlak, Van ili İpekyolu, Edremit ve Tuşba ilçelerinde yer alan 11 adet Hazine arsasını yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla satıyor. Peki Van'da yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar?

O ilde 5 taksitle kargir bina ve arsa satılacak!

Van Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Van İpekyolu'nda yer alan kargir bina ve arsayı satışa çıkardı.

O ilde kargir bina ve arsa satılıyor! İhalesi 26 Nisan'da

Van Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Van ili, İpekyolu ilçesinde yer alan kargir bina ve arsayı satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 26 Nisan'da yapılacak.

O ilde kargir bina ve arsa satılacak! İhalesi 24 Mart'ta!

Van Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Van İpekyolu'nda yer alan kargir bina ve arsa için satış ihalesi düzenliyor.

O ilde üç taksitle kargir bina ve arsa satılacak! İhalesi 9 Şubat'ta!

Van Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Van İpekyolu'nda yer alan kargir bina ve arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 9 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Özbekistan, sosyal konut inşasında TOKİ'nin deneyimlerinden faydalanmak istiyor!

Özbekistan, sosyal konut inşasında Türkiye'nin deneyimlerinden faydalanmak için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile işbirliğini geliştirmek için ortak çalışma grubu oluşturmak için düğmeye bastı.

Milli Emlak, o ilde 2+1, 3+1 konut satıyor! 625 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 24 taksit fırsatıyla!

Van Milli Emlak, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan ve Şerefiye Mahallelerinde yer alan 1 adet 2+1 ile 8 adet 3+1 konutu satıyor. İşte tüm merak edilen ayrıntılar...

Kazakistan ve Özbekistan emlak fuarlarıyla Türkiye'de gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörü Uluslararası Emlak Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında bir araya gelecek. Fuarlarla Türkiye'deki gayrimenkul satışının artacağı öngörülüyor.

Özbekistan Tashkent City projesinde Türk imzası!

Özbekistan'da hayata geçirilen ve Orta Asya'nın en büyük binası olacak olan Tashkent City projesinde Türk firmaları ön plana çıkıyor. Proje içerisinde konut ve ofisler inşa ediliyor. 

Orta Asya Uluslararası Ticaret ve Ekonomi Merkezi'nin inşaatı başladı! 

Kazakistan ve Özbekistan sınırında yapılacak Orta Asya Uluslararası Ticaret ve Ekonomi Merkezi'nin inşaat çalışmaları başladı. 

özbekistan İpekyolu ve Wyndham Hotel Haberi

özbekistan İpekyolu ve Wyndham Hotel

İpek Yolu Turizm Yatırımları Özbekistan’da dünyanın en büyük ve en çeşitli otel markalarına sahip Wyndham Hotel Group ile anlaştı. Daha önce Dedeman Silk Road Tashkent olarak hizmet veren Otel’in yönetim anlaşması 31 Aralık 2014 tarihinde sona ermektedir. Otel 1 Ocak 2015 tarihi itibarıyla ‘Wyndham Tashkent’ markasıyla misafirlerini ağırlayacak.


Wyndham Hakkında


Wyndham Worldwide Corporation çatısı altında yaklaşık 71 ülkede,15 marka ile 7.590 oteli ve 655.300 oda ile dünyanın en büyük otel zinciridir. Whyndham misafir sadakat programı Wyndham Rewards®, 8 milyondan fazla aktif üyesi ve katılımcı otellerin sayısı göz önüne alınarak otelcilik sektöründe liderdir.


Taşkent Hakkında


Özbekistan Cumhuriyeti'nin başkenti olan Taşkent, Orta Asya'nın nüfus bakımından en büyük kentidir. Geniş yolları, yeşil alanları, park - bahçeleri, düzenli yerleşimi ve sağlam altyapısı ile kent Orta Asya şehir...