05 / 05 / 2024

Özben Önal Gülkaya ev tasarımı

Özben Önal Gülkaya ev tasarımı

Özben Önal Gülkaya, Eylül 2014'te işletmeci-reklamcı Tolga Gülkaya ile evlenip Antalya'ya yerleştirmişti. Çift Antalya-Kundu bölgesinde 600 metrekarelik alan üzerine inşa edilmiş villalarının kapısını Elle Decoration Dergisi'ni açtı.

Ev sahibiyle mahkemelik olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkemeden tahliye kararı! 

Türkiye eski güzeli ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal 11 senedir kiracısı olduğu evin sahibi tarafından mahkemelik oldu. Mahkemenin boşaltma kararı olmasına rağmen evden çıkmayan  Önal hakkında mahkeme, kira akdinin fesh edilerek ikametinden tahliye edilmesine hükmetti.

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Ünal Bozkurt kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Bozkurt kimdir? Kaç yaşında? Ünal Bozkurt daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ünal Bozkurt'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Ünal Bozkurt'un hayatına dair merak edilenler.

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Kızılkaya tarafından kuruldu.

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.

Mass Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mass Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ünal Gümüş tarafından kuruldu.

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Muhammet Ünal tarafından kuruldu.

Gökhanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Kadir Gökhanoğlu ve Ünal Gökhanoğlu ortaklığında kuruldu.

Görkemli İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Görkemli İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Ünal tarafından kuruldu.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1 Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 1  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  Şubesi açıldı!

G Ünal Turizm Uluslararası Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2  6 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynal Abidin Sönmüş tarafından açıldı.

Çizgi Nebo İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Çizgi Nebo İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret  Limited Şirketi bugün Silivri’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan    Sertoğlu ve Ünal Gökcegöz tarafından kuruldu.

Özben Önal Gülkaya ev tasarımı Haberi

Özben Önal Gülkaya ev tasarımı

Özben Önal Gülkaya, Eylül 2014'te işletmeci-reklamcı Tolga Gülkaya ile evlenip Antalya'ya yerleştirmişti. Çift Antalya-Kundu bölgesinde 600 metrekarelik alan üzerine inşa edilmiş villalarının kapısını Elle Decoration Dergisi'ni açtı. Beş yatak odası, üç banyo, iki tuvalet, salon, mutfak, sinema odası, spa'dan oluşan villa Amerikan tarzı döşenmiş. Eşi Tolga Gülkaya ve 3 çocuğu ile yaşadığı evini 'Cennetim' olarak tanımlayan Özben Önal Gülkaya şunları söylüyor; ''Toprak ve yeşillik benim için yaşam demek. Bahçemdeki çiçeklerin büyümesini seyretmek büyük haz. Antalya'yı...