07 / 05 / 2024

Özcan Doğuhan

Özcan Doğuhan

Dünya yıldızı olan futbolcuların menajeri Özcan Doğuhan’a, eski eşi Duyar tarafından icra takibi başlatıldı. Özcan Doğuhan’ın Acarkent Sitesi’nde bulunan evine icra takibi yapıldı.

Tuğra Şehircilik Ve Harita Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğra Şehircilik Ve Harita Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Doğuhan Çamur tarafından kuruldu.

Dk İmar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dk İmar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Doğuhan Kömür tarafından kuruldu.

2022 gayrimenkul sektörü için yeniden doğuş yılı olacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu sektörle ilgili yaptığı önemli açıklamada 2022'nin gayrimenkul ve diğer sektörler için yeniden doğuş yılı olacağına inandığını söyledi.

Otopark ihtiyacını doğru tespit etmedikçe kent estetiği ve konforu olmaz!

Sosyolog Faruk Özcan, yeni otopark yönetmeliğini değerlendirdi. "Otopark ihtiyacını doğru tespit etmedikçe kent estetiği ve konforu olmaz" dedi.

Tuğra Grup Harita İnşaat Danışmanlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğra Grup Harita İnşaat Danışmanlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Doğuhan Çamur tarafından kuruldu.

Binalarda yalıtım ile doğal gaz faturasında tasarruf!

İzocam, artan doğalgaz fiyatları ve yaklaşan kış koşullarında faturaları düşürmek için bina yalıtımının sağlayacağı avantajlara dikkat çekiyor. İzocam Genel Müdür Yardımcısı Doruk Özcan, yalıtım ile doğalgaz faturalarının yaklaşık yüzde 60 oranında düşürülebileceğini söyledi...

Cmkar Mekanik İnşaat Doğal Gaz Elektrik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmkar Mekanik İnşaat Doğal Gaz Elektrik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Kara tarafından kuruldu. 

Özcan Deniz annesine 2,5 milyon liraya villa aldı!

Özcan Deniz geçtiğimiz hafta annesi Kadriye Deniz'e oturduğu sitede 2,5 milyon liraya villa satın aldı. Ünlü şarkıcı doğumdan sonra eşinin yalnız kalmasını istemiyor.

Özcan Deniz Zekeriyaköy'den iki villa aldı!

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz doğacak bebeği ve müstakbel eşi Feyza Aktan için Zekeriyaköy'de iki villa aldı.

Doğru kentsel dönüşüm için koşan koşturan belediyeler gerek!

Sosyolog Faruk Özcan, kentsel dönüşümün Türkiye'den neden doğru yapılamadığını açıkladı. İşte Özcan'ın yazısı...

Ünlü menajer Özcan Doğuhan icralık oldu!

Dünya yıldızı olan futbolcuların menajeri Özcan Doğuhan’a, eski eşi Duyar tarafından icra takibi başlatıldı. Özcan Doğuhan’ın Acarkent Sitesi’nde bulunan evine icra takibi yapıldı.

Larem Yapı Taahhüt Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Larem Yapı Taahhüt Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Doğuhan Meral imzasıyla kuruldu.

Tuz Gölü Yeraltı Doğalgaz Depolama Tesisi'nin ilk etabı 17 Ocak'ta tamam!

BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan, Tuz Gölü doğalgaz yeraltı depolama projesinde ilk gaz bazma işlemi için tarih verdi.

Özcan Doğuhan Haberi

Özcan Doğuhan

Dünya yıldızı olan futbolcuların menajeri  Özcan Doğuhan’a eski eşi Sultan Duyar 9 bin euro nafaka borcunu ödemediği için icra takibi başlattı. Doğuhan, icra takibi sırasında borcunu ödeyerek kurtuldu.

Boşanma davası açtı

Sunucu Ece Erken gibi ünlü isimlerin çocuklarının doktoru olan Sultan Duyar, dava dilekçesinde şu açıklamalarda bulundu: “16 yıl önce evlendik. İki çocuğumuz var. Evlendikten 5 yıl sonra tek başına Türkiye'ye yerleşti. Bana başkalarının önünde hakaret etti" diyerek 500 bin lira tazminatın yanı sıra iki çocuk ve kendisi için aylık 9 bin euro nafaka istedi. 

Ünlü menajer  Özcan Doğuhan, ödemeyi kabul ettiği aylık 3 bin euro nafakayı ödemedi. Ünlü isimlerin çocuklarının doktorluğunu yapan Sultan Duyar, ödenmeyen 9 bin euro borcu almak için icra takibi başlattı. Özcan Doğuhan’ın Acarkent Sitesi’nde bulunan evine yapılan icra...