19 / 05 / 2024

Özçete Karo ihracat hedefi

Özçete Karo ihracat hedefi

Zemin kaplama ve yapı elamanları alanında faaliyet gösteren Özçete Karo, 2015 yılında ihracat atağına geçmeyi hedefliyor. Firma, 2015 yılında Rusya ve Afrika'ya ihracat yapacak..

Migros'ta kırmızı ete yüzde 10 indirim! Migros'ta kuzu incik, kuzu pirzola ve kuzu fileto fiyatı ne kadar?

Migros 70. Yılına özel indirimlerine devam ediyor. Bu kapsamda 12 adet kırmızı et çeşidi yüzde 10 indirimle satışa çıkarıldı. İşte Migros'ta indirimli ürünler ve fiyat listesi...

Back To School dönemi e-ihracatçıların yüzünü güldürdü! Satışlar yüzde 20 oranında arttı!

Okulların açılmasıyla birlikte eğitim ürünleri ve kırtasiye malzemeleri satanların da yüzü güldü. Back To School olarak adlandırılan dönemin e-ihracat açısından da büyük fırsatlar doğurduğunu belirten sektör yetkilileri, satışların yüzde 20 oranında arttığını ifade ediyor.

Tekstil ihracatında şok düşüş! Türkiye yıllar sonra ilk defa ithalatçı konumuna düştü!

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı Ahmet Öksüz, global talepteki daralmanın da etkisiyle sektör ihracatının 2023’ün ilk 8 ayında yüzde 12 daraldığını söyledi. Öksüz, istihdam kayıpları yaşanmaması için bir dizi tedbir alınması gerektiğini ifade etti.

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Maden sektöründe hedef 40 milyar dolar ihracat!

Ekonominin üç senelik yol haritasını belirleyen OVP’de madencilik sektörü de geniş yer buldu. TİM Maden Sektör Kurulu Rüstem Çetinkaya, “Eğer OVP’deki maddeler uygulanırsa, 6,5 milyar dolarlık ihracatımızı 30-40 milyar dolar seviyelerine çıkarabiliriz” dedi.

Kırmızı mercimeğe şoke eden zam! Bir ayda yüzde 33 zamlandı!

TÜİK verilerine göre ilk yedi ayda mercimek ihracat miktarı 232.1 bin ton olarak gerçekleşirken, ihracat değeri ise 230.4 milyon dolara çıktı. 2 senedir kilogramı 15 liradan işlem gören kabuklu kırmızı mercimeğin fiyatı ise son bir ayda yüzde 33,3 oranında arttı.

Üretim ve ihracatında dünya lideri olduğumuz ürünlerden 1,1 milyar dolar gelir elde ettik!

Ege İhracatçı Birlikleri tarafından açıklanan verilere göre kuru incir, kuru üzüm ve kuru kayısı ihracatı bir sezonda yüzde 5 artarak 1,1 milyar dolara yükseldi.

Migros'tan kırmızı ete dev kampanya! Migros Sanal Market'e özel yüzde 15 indirim fırsatı!

Migros kırmızı et ürünlerine yüzde 15 indirim kampanyası başlattı. Kampanyaya 28 adet ürün dahil edildi. İşte kampanya detayları...

Türk ihracatçılar Afrika pazarından daha fazla pay almak istiyor!

Güneydoğu Anadolu'daki hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri üreticileri, her geçen gün ihracatı artan Afrika pazarından daha fazla pay almak istiyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Celal Kadooğlu, “Afrika'ya gidebilecek çok ürünümüz var” dedi.

Türk lezzetleri dünya sofralarında! ABD’ye gıda ihracatımız son 4 yılda ikiye katlandı!

ABD’ye gıda ihracatımız son 4 yılda ikiye katlanarak 1,8 milyar doları geçti. 2023 yılında 2 milyar dolarlık ihracat hedeflenirken, orta vadede ise 5 milyar dolara ulaşılması hedefleniyor.

Türkiye’nin mal ihracatı 2022'de 254 milyar dolara çıktı!

TİM İhracatın Şampiyonları ödül töreni İstanbul'da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, "Mal ihracatımızı 169 milyar dolardan 254 milyar dolara çıkardık” dedi.

Torku ihracatını 5 yılda ikiye katlamayı hedefliyor

Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği (PANKOBİRLİK) Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Torku markasıyla 40'tan fazla ülkeye ihracat yaptıklarını belirterek, "150 milyon dolarlık ihracatımız var, 5 yıl içinde bunu 300-400 milyon dolara çıkarmayı planlıyoruz" dedi.

İhracatçıların vize isyanı: Ya sorun çözülsün ya da yeşil pasaport verilsin!

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, “Türk ihracatçıları, ihracatımızın yarıdan fazlasını yaptığımız Avrupa Birliği ülkelerine ve Amerika Birleşik Devletleri’ne yaptıkları vize başvurularında büyük sorun yaşıyor” dedi.

Özçete Karo ihracat hedefi Haberi

Özçete Karo ihracat hedefi

Zemin kaplama ve yapı elamanları alanında faaliyet gösteren Özçete Karo, 2015 yılında ihracat atağına geçmeyi hedefliyor. 2014 yılında Ortadoğu'da yaşanan olaylar ve Rusya'daki krizden dolayı ihracat pazarında sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Özçete Karo ortaklarından Burhan Özçete, "2015 yılında ihracatta hedef pazarlarımız arasında Afrika ülkeleri ve Rusya bulunuyor. 2014'te düşen ihracatımızı bu pazarlarla artırmak istiyoruz" dedi. 2015'te yeni kurumsal kimlikleriyle faaliyetlerini sürdüreceklerini kaydeden Özçete, "Alanında uzman ekibimizle yeni teknolojileri kullanarak kaliteli üretim yapmak için çalışıyoruz" diye konuştu. 


Hedeflerinin teknolojik yenilikleri takip ederek ürün çeşitliliğini ve pazar paylarını artırmak olduğunu söyleyen Burhan Özçete, "2015 yılında da yatırım ve ürün yelpazesini genişletme planlarımız var" şeklinde konuştu. İnşaat sektörüne yönelik zemin kaplama ve yapı elemanları alanında 1972 yılından bu yana faaliyet gösterdiklerini aktaran Özçete,...