17 / 05 / 2024

Özdemir Çakacak asrın projesi için anamurda inceleme yaptı

Özdemir Çakacak asrın projesi için anamurda inceleme yaptı

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açılışını yapacağı "KKTC'ye Su Temin Projesi" töreni öncesinde Anamur ilçesinde incelemelerde bulundu.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan asrın felaketinin yıl dönümünde çarpıcı uyarı!

Ülkemizi depreme karşı uyaran isimlerden Prof. Dr. Ahmet Ercan, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Prof. Övgün Ahmet Ercan Türkiye tarihine damga vuran depremleri anımsatarak "Geçmiş olsun" yazdı.

Asrın felaketinin ardından gayrimenkul piyasasında neler değişti?

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin üzerinden tam bir sene geçti. Yaşanan depremle beraber vatandaşlar, fay hattına uzak, nüfus yoğunluğunun az olduğu, az katlı ve yeni binaları tercih etmeye başladı.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Ekonomist Remzi Özdemir borsada olacakları 1 gün önceden tek tek açıkladı!

Moody's'in Türkiye'nin kredi notunu düşürmesinin ardından ekonomist Remzi Özdemir'den borsanın gidişatına ilişkin önemli değerlendirmeler geldi.

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Asrın Grup Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ersin Durmuş tarafınan kuruldu!

Asrın İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki!

Asrın İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin açıklamasına tepki gösterdi. ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, 103 emekli amiralin açıklamasıyla ilgili "Bu çağda hala darbe düşüncesi ile iktidarları hizaya çekmek ya da değişimini hayal etmek tam anlamıyla ilkelliktir" dedi.

Hüseyin Keskin: İstanbul Havalimanı asrın projesi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, İstanbul Havalimanı'nın "asrın projesi" olduğunu söyledi.

Ebru Özdemir: Başarının temeli merak ve disiplin!

Dünya Kadınlar Günü Paneli'nde  konuşan Limak Yatırım ve Limak Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, ''Türkiye'nin Mühendis Kızları Üniversite Programı’nın burs ve çok yönlü desteklerinden 4 yılda 310 kız öğrenci faydalandı" dedi.

Asrın Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Asrın Travel Turizm Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Şule Biçer tarafından kuruldu.

Asrın Konakları Marina'da indirim kampanyası!

Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde yükselen Asrın Konakları Marina satışta. Asrın Konakları Marina projesinin ikiz villalarında 250 bin TL indirim fırsatı bulunuyor.

Nihat Özdemir, TFF Başkanlığı için adaylığını açıkladı!

TFF Başkanlığı için adı geçen isimlerden olan Limak Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Nihat Özdemir düğmeye bastı. 3. Lig kulüpleriyle iftar yemeğinde buluşan Özdemir, aday olacağını açıkladı...

Yakuplu Asrın Konakları Marina lokasyon!

Toplam 57 adet lüks villadan oluşan Asrın Konakları Marina İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Yakuplu'da inşa ediliyor. Yakuplu Asrın Konakları Marina lokasyon bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Asrın Konakları Marina satışta!

Beylikdüzü Yakuplu bölgesinde yükselen Asrın Konakları Marina satışta. Asrın Konakları Marina projesinde lansmana özel indirimler uygulanacak.

Özdemir Çakacak asrın projesi için anamurda inceleme yaptı Haberi

Özdemir Çakacak asrın projesi için anamurda inceleme yaptı

"Asrın Projesi" olarak adlandırılan "KKTC'ye Su Temin Projesi"nde sona gelindi. Bu proje ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) uzun vadeli su ihtiyacının karşılanması için Anamur Dragon Çayı üzerinde inşa edilen Alaköprü Barajı'ndan alınacak yıllık 75 milyon metreküp su, Akdeniz'e döşenen boru hattı vasıtasıyla KKTC tarafında Girne yakınlarında inşa edilen Geçitköy Barajı'na aktarılacak. Türkiye'den, KKTC'de yaşayan soydaşların istifadesine sunulacak suyun yaklaşık 38 milyon metreküpü KKTC'de inşa edilecek arıtma tesislerinde arıtıldıktan sonra içme suyu olarak kullanılacak. Geriye kalan 37 milyon metreküpü ise zirai sulama için tahsis edilecek. 


Vali Çakacak, yarınki açılış töreni öncesi Anamur'da Hükümet Konağı'nı ziyaret ederek, Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk ile bir araya geldi.

Cantürk'ten tören hazırlıkları hakkında bilgi alan Çakacak, ziyaret sonrasında yaptığı konuşmada, "Dünyada ilk kez uygulanan bir sistemle...