03 / 05 / 2024

Özdemir Country yatırım fırsatı

Özdemir Country yatırım fırsatı

Kaz Dağları'nın eteğinde Balıkesir Akçay'da hayata geçirilen proje Özdemir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplamda 198 adet daireden meydana gelen Özdemir Country'de fiyatlar 80 bin TL'den başlıyor.

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon 780 bin TL sermaye bedeli ile Davut Özdemir, Gülizar Halis Salıcı, Fikret Özdemir ve Baran Halis ortaklığında kuruldu.

Borsada düşüşler ve yükselişler bitmez: Kazanan doğru hissede uzun vadeli yatırım yapanlar olur!

Değer Yatırımcısı Yasin Özdemir, X sosyal medya hesabından Borsada yaşanan düşüş ve yükselişler ile ilgili açıklama yaptı ve "Kazanan kesinlikle doğru hissede uzun vadeli yatırım yapanlardır" dedi. İşte Özdemir'in o paylaşımı ve vatandaşların yorumları...

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Dem Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurcan Eşer ve Vefa Özdemir ortaklığında kuruldu.

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 580 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Atılgan ve Sedef Erdoğan Atılgan ortaklığında kuruldu.

Menar Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Menar Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırım Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Özdemir tarafından kuruldu.

Prava Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Prava Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de Burhan Özdemir tarafından kuruldu.

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Seha Emlak Yatırım Sanayi Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Başbuğ, Semih Özdemir ve Veysel Bakırcı ortaklığında kuruldu.

Meges Yatırım Otomotiv Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meges Yatırım Otomotiv Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esat Selim Esen ve Mehmet Ali Özdemir ortaklığında kuruldu.

Eman Gy Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Eman Gy Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Canan Özdemir ve Ali Deniz tarafından kuruldu.

Erato Internatıonal Turizm Ve Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Erato Internatıonal Turizm Ve Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Özdemir tarafından kuruldu. 

Limak'tan 2 milyar dolarlık yatırım hamlesi!

Limak Holding enerji, çimento, havalimanı, inşaat ve turizmde 2 milyar dolar yatırım yapacak. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 4,1 milyar dolar cirolu grubun bu yıl yüzde 20 büyüme hedefiyle yeni yatırımları devreye alacağını belirtti.

Mes Global Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mes Global Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Hasan Toprak ve Özdemir Toprak ortaklığında 230 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Yang Huiyan, Türkiye'ye gayrimenkul yatırımı yapacak!

Çin’in en zengin kadınlarından Country Garden Holdings’in patronu Yang Huiyan kasımda Türkiye’ye geliyor. Uluslararası İşbirliği Platformu’nun düzenlediği Boğaziçi Zirvesi’ne katılacak Huiyan, İstanbul’da yatırım için de proje araştırıyor.

Özdemir Country yatırım fırsatı Haberi

Özdemir Country yatırım fırsatı

Özdemir Country projesinde daire büyüklükleri 31,74 ile 189,72 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 8 blok halinde inşa edilen projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde alternatif daire tipleri yer alıyor.


Özdemir Country projesi Körfezin göz bebeği Balıkesir Akçay'da alıcılarına yüksek karlı yatırım fırsatı sunuyor. Toplamda 198 adet daireden meydana gelen projede fitness center, buhar banyosu, cafe, süs havuzu, masa tenisi, kapalı otopark, yüzme havuzu, sauna ve jenaratör hizmeti bulunuyor. 


Özdemir Country'de yüzde 1 KDV'yle 1+0 daireler 80 bin TL, 1+1 daireler 133 bin TL, 2+1 daireler 170 bin TL, 3+1 daireler 330 bin TL, 4+1 daireler ise 376 bin TL'den başlıyor.


Telefon: 444 35 10 - 0532 136 22 04

Özdemir...