10 / 05 / 2024

Özdemirbey Caddesi kaç şeritli oldu

Özdemirbey Caddesi kaç şeritli oldu

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Kentsel dönüşüm çalışmamız kapsamında yıllardır araç ve yaya trafiğinin yaşandığı Özdemirbey caddesini Doğum kavşağından Düztepe’ye kadar 2 şeritten 6 şeride çıkardık dedi...

The Superior Living yüzde 50 peşin kalanı 18 ay vade fırsatıyla! Son fırsatları kaçırmayın

Ege Yapı tarfından İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi'nde inşa edilen The Superior Living yüzde 50 peşin kalanı 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul'da 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 evler ile 9 adet iş yeri satılıyor! Belediye açıkladı! Bu fırsat kaçmaz! 

İstanbul ili Güngören Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Güngören ilçesi, Çinçindre Caddesi'nde yer alan 96 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire ile 9 adet iş yerini satıyor. Belediye açıkladı! Bu fırsat kaçmaz! 

Nişantaşı'nın göbeğinde kaçak yapı krizi!

Birçok lüks markaya ev sahipliği yapan Nişantaşı'ndaki Abdi İpekçi Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışması ‘kaçak yapı’ya takıldı.

Kağıthane'de imar barışı ofisi açıldı!

Kağıthane’de Cendere Caddesi'nde "Barış Masası" ofisi açıldı. Vatandaşlar Yapı Kayıt Belgesi almak için ofise gelerek başvuruda bulunuyor.

Osmangazi'de kaçak yapılaşmaya taviz yok!

Osmangazi Belediyesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ve çay ocağı olarak kullanılan kaçak prefabrik yapıyı kaldırdı.

Kağıthane'deki 12 markalı konut projesi! 

Kağıthane-Cendere Caddesi hattında son 5 yılda konut ve ofis projeleri artış gösterdi. Büyük küçük birçok firma bölgede proje üretmeye devam ediyor..

Kağıthane Seba Suites iletişim bilgileri!

Seba Suites projesi Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde yükseliyor. Proje iki blok olarak hayata geçirildi...

Kağıthane Seba Suites daire fiyatları ne kadar?

Toplam 144 adet daireden meydana gelen Seba Suites Kağıthane projesi İstanbul Avrupa Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Peki Kağıthane Seba Suites daire fiyatları ne kadar?

Kağıthane 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kağıthane Belediyesi Ortabayır Mahallesi 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı ve Sarıgöl Prestij Caddesi'ni hizmete açtı. 

Tempo City Kağıthane 2017 kampanyalı ödeme!

Tempo City Evleri İstanbul Kağıthane'de Cendere Caddesi üzerinde Sur Yapı tarafından inşa ediliyor. Tempo City Kağıthane 2017 kampanyalı ödeme bilgisine göre teslime kadar 1.200 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

Üsküdar’da kaçak kafe iddiası!

Üsküdar Çamlıca Libadiye Caddesi'nin Şeker Maslak Sokağı ile kesiştiği köşede bulunan alan üzerinde kafe inşaatı başladı. CHP’li Hüseyin Sağ, kafenin kaçak olarak inşa edildiğini iddia etti.

Tempo City Kağıthane dükkan fiyatları ne kadar?

Tempo City projesi Sur Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de Cendere Caddesi üzerinde hayata geçirildi. Tempo City Kağıthane dükkan fiyatları ne kadar?

Özdemirbey Caddesi kaç şeritli oldu Haberi

Özdemirbey Caddesi kaç şeritli oldu

Doğum evi kavşağından Düztepe’ye kadar olan kısımda Özdemirbey Caddesi’ni kentsel dönüşümle 2 şeritten 6 şeride çıkardıklarını kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yolun devamı olan Düztepe’den dutluğa kadar olan kısımda kamulaştırmalar ardından 6 şeride çıkartılması için yıkımların başladığını söyledi.



Yıkım yapılan alana gelerek incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Kentsel dönüşüm çalışmamız kapsamında yıllardır araç ve yaya trafiğinin yaşandığı Özdemirbey caddesini Doğum kavşağından Düztepe’ye kadar 2 şeritten 6 şeride çıkardık. Yolumuz şu anda hizmet veriyor. Yolumuzun devamı olan Düztepe’den Dutluğa kadar olan kısmında kentsel dönüşüm kapsamında yol genişletme ve konutları yenileme çalışmamız devam ediyor. Şuanda Kahvelipınar Mahallemizde yıkımlar yapılıyor. Amacımız öncelikle güney kuzey aksında en önemli caddemiz olan Özdemirbey caddesinin tamamını 6 şeride çıkarmaktır. Dutluktan sonrasını da Büyükşehir Belediyemizin...