04 / 05 / 2024

Özdemirbey Nakliyat Temizlik İnşaat Yemek ve Yerli Ürünler Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Kağıthane Şubesi adresi

Özdemirbey Nakliyat Temizlik İnşaat Yemek ve Yerli Ürünler Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Kağıthane Şubesi adresi

Özdemirbey Nakliyat Temizlik İnşaat Yemek ve Yerli Ürünler Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Kağıthane Şubesi, Veysi Güney Dalaz Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Kağıthane'de açıldı.

Kumsar İnşaat Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumsar İnşaat Malzemeleri Hırdavat Nakliyat Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Selçuk tarafından kuruldu.

Ctn Yapı Taahhüt Hafriyat Nakliyat Temizlik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ctn Yapı Taahhüt Hafriyat Nakliyat Temizlik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eray Küçükdere tarafından kuruldu.

Eftay İnşaat Demir Nakliyat Tekstil Temizlik Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eftay İnşaat Demir Nakliyat Tekstil Temizlik Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Alican Başkurt tarafından kuruldu.

Netra İnşaat Demir Nakliyat Otomotiv Tekstil Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Netra İnşaat Demir Nakliyat Otomotiv Tekstil Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Sevil tarafından kuruldu.

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

Çeviri İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeviri İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Uçar tarafından kuruldu.

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat'ın merkez nakli yapıldı!

Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Al Imen İnşaat Gıda Temizlik Kuyumculuk Emlak Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Tako İnşaat Nakliyat Otomotiv Elektronik Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tako İnşaat Nakliyat Otomotiv Elektronik Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Altay Kara tarafından kuruldu.

Rodin Emlak İnşaat Gıda Turizm Temizlik Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rodin Emlak İnşaat Gıda Turizm Temizlik Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Koç tarafından kuruldu.

Brs Grup Reklam Organizasyon Temizlik Medikal Kozmetik İnşaat Nakliyat Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Brs Grup Reklam Organizasyon Temizlik Medikal Kozmetik İnşaat Nakliyat Ve Tic.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Bayar tarafından kuruldu.

Nazo Group İnşaat Elektrik Hafr. Nakliyat Temizlik Otomotiv Reklam Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazo Group İnşaat Elektrik Hafr. Nakliyat Temizlik Otomotiv Reklam Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Nazlı Özbey tarafından kuruldu.

Palmic İnşaat Metal Hafriyat Nakliyat Temizlik Ve Orman Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Palmic İnşaat Metal Hafriyat Nakliyat Temizlik Ve Orman Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Celal Şahin tarafından kuruldu.

Özdemirbey Nakliyat Temizlik İnşaat Yemek ve Yerli Ürünler Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Kağıthane Şubesi adresi Haberi

Özdemirbey Nakliyat Temizlik İnşaat Yemek ve Yerli Ürünler Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Kağıthane Şubesi adresi

Özdemirbey Nakliyat Temizlik İnşaat Yemek ve Yerli Ürünler Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Kağıthane Şubesi, Veysi Güney Dalaz Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Kağıthane, Hamidiye Mahallesi'nde açıldı. 


Özdemirbey Nakliyat Temizlik İnşaat Yemek ve Yerli Ürünler Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.Kağıthane Şubesi  adres: Kağıthane, Hamidiye Mahallesi, Cendere Caddesi,...