12 / 05 / 2024

Özden Konut konumu

Özden Konut konumu

Özden Konut Yatırım Emlak Danışmanlığı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi; Şenol Özden tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Arnavutköy, Hadımköy Mahallesi' nde kuruldu.

Türkiye'de konut yatırımıyla vatandaşlık gözden geçirilmeli!

Henley - Partners’ın Türkiye Direktörü Burak Demirel, Türkiye'de konut yatırımıyla vatandaşlık uygulamasının düzenlenmesi gerektiğini vurguladı. İşte Demirel'in o açıklaması ve önerileri...

Ekonomist Nejat Özonay: Konut yatırımı olmazsa kiralar düşmez!

Merkez Bankası, birden fazla konuta sahip olanlara yönelik vergilendirme politikalarının gözden geçirilmesi ile ilgili yaptığı açıklamanın ardından ekonomist Nejat Özonay, konut piyasasını masaya yatırdı. 

Konut fiyatları tırmanışa geçti! Sektörden ev almak isteyenler elini çabuk tutsun uyarısı geldi!

Ülke genelinde yüksek kredi maliyetleri ve artan girdi maliyetleri, kiralık ve satılık konut piyasasını önemli ölçüde etkiliyor. Yüksek maliyetler, kiracıları daha ekonomik evlere yönlendirirken, konut sahiplerini de fiyatlarını rekabet koşullarına göre gözden geçirmeye zorluyor.

İstanbul'un o ilçesinde konut kalmadı! Fiyatlar uçuşa geçti!

Hem kente yakın konumu hem de şehirden uzaklığıyla ön plana çıkan Adalar, koronavirüs salgınının ardından en çok tercih edilen yerlerden oldu. İlçede satılık ev kalmazken, yaz sonunda konut kiralarıysa uçuşa geçiyor..

Konut sigortasında hangi hizmetlerden yararlanılabilir?

Konut sigortası bir evde meydana gelebilecek birçok olumsuzluk sonrasında oluşan hasarları giderir. Bu yüzden konut sigortası, Türkiye'de sigorta türlerinde en çok uygulananlar arasında yer alıyor.

Konut kredisi alırken hangi belgeler gerekli?

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşların imdadına koşan konut kredisinde gözden kaçan bazı maddeler yer alıyor. Peki, konut kredisi alırken nelere dikkat etmeliyiz? Konut kredisi alırken hangi belgeler talep ediliyor? İşte detaylar...

İtalya, İsrail'in Batı Şeria'da yeni konut inşasına başlama kararından derin endişe duyuyor!

İtalya Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Batı Şeria'da farklı bölgelerde 800 yeni konut inşasına başlama kararından derin endişe duyulduğunu bildirerek İsrailli yetkililere kararlarını gözden geçirme çağrısı yaptı.

Kent içinde sanayi, konut, ticaret gibi kentsel işlevlerin planlanması yeniden gözden geçirilmeli!

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin yaptığı açıklamada, "Kent içinde sanayi, konut, ticaret gibi kentsel işlevlerin planlanması yeniden gözden geçirilmeli" dedi.

Türkiye’de en fazla konut alan ülkeler belli oldu! Suriye listede yok!

Türkiye'de 2019’da en çok konut satın alan yabancılar Irak’lılar oldu. Irak'ı sırasıyla İran, Rusya ve Suudi Arabistan takip etti. Nüfusu 3.5 milyonu geçen Suriyelilerin listede olmaması ise gözden kaçmadı.

Yabancılara konut satışı son 10 yılın zirvesinde!

Türkiye doğal güzellikleri, coğrafi konumu ve iklim koşullarıyle 2019 yılında'da yabancıların tercihi oldu. Yabancılar 2019 yılında Türkiye'den 67 bin 322 konut aldı...

Değerli Konut Vergisi’nin belediyelere herhangi bir getirisi var mı?

Değerli konut vergisi ve konaklama vergisinden belediyelere pay verilmesi ile ilgili 7194 sayılı Kanundaki düzenlemenin gözden geçirilmesinde fayda var...

İzmir’de konut satışları yüzde 51.6 düştü!

İZEKO Başkanı Mesut Güleroğlu İzmir'deki konut satışlarının düşüşünü değerlendirdi. Güleroğlu, konut satışlarıyla ilgili politikaların gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Konut satışları 2020'de artacak!

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz, zaman zaman gayrimenkul sektöründe durgunluk yaşansa da vatandaşların konut ihtiyacının önemli ölçüde sürdüğünü ifade ederek, "Bu yüzden sektörün geleceğinden çok umutluyum. Özellikle 2020'de konut satışları hep yukarı yönlü olacak." dedi.  

Özden Konut konumu Haberi

Özden Konut konumu

Özden Konut Yatırım Emlak Danışmanlığı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi; Şenol Özden tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Arnavutköy, Hadımköy Mahallesi'nde kuruldu.


Özden Konut Yatırım Emlak Danışmanlığı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT, TAAHHÜT: a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...