06 / 05 / 2024

Özdil Şahin kim

Özdil Şahin kim

Eva Gayrimenkul Değerleme Departmanı Direktörü Özdil Şahin Özdil Şahin kimdir? Özdil Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Değerleme Departmanı Direktörü Özdil Şahin'in biyografisi...

2040'ta ilave 28 bin kişilik huzurevi kapasitesine ihtiyaç duyulacak!

Günümüzde geleneksel aile yapısından çekirdek aile yapısına geçilmesiyle yaşlıların yalnızlaşması daha da arttı. EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Özdil Şahin ilerleyen yıllarda huzurevi kapasitesinin daha da artacağını dile getirdi.

Nüfus seviyesi artan yaşlılar bakım evlerine yerleşiyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Özdil Şahin, Türkiye’de yaşlı nüfusun artmasıyla büyük öneme sahip olan Yaşlı Bakım Merkezlerini değerlendirdi. Şahin, ''Markalaşmanın henüz yaygınlaşmadığı sektörün Türkiye’deki gelişimi devam etmektedir” diye konuştu.

Türkiye'de yaşlı bakım evlerine ihtiyaç artıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Özdil Şahin yaptığı açıklamada, yaşlı bakım evlerine ihtiyacın arttığını söyledi.

Gayrimenkul Yatırım Fonları yatırımcıya önemli fırsatlar sağlıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Özdil Şahin, Gayrimenkul Yatırım Fonlarına (GYF) İlişkin Esaslar Tebliği'nde değişiklik yapan yeni tebliğin getirdiklerini sektör açısından değerlendirdi.

Konut kredisi faiz oranlarının yüzde 0,40 olması piyasayı rahatlatır!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Özdil Şahin, konut kredisi faiz oranlarının değişkenlik göstermekle birlikte hala yüksek düzeylerde seyrettiğini belirtti. Şahin, faiz oranının aylık yüzde 0,40 ve altında olmasının ise piyasayı rahatlatacağını söyledi.

Beyoğlu'nda dükkan kiraları rekora koşuyor!

Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşlarından EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. Lisanslı Değerleme Uzmanı ve Ortağı Özdil Şahin Beyoğlu'nu değerlendirdi.İstiklal Caddesi'ndeki dükkan kiraları metrekaresi 335 dolara kadar çıkıyor...

Eva Gayrimenkul Değerleme'ye European Property Awards'tan ödül!

Eva Gayrimenkul Değerleme European Property Awards’da “Danışmanlık” kategorisinde bu sene de Türkiye’nin en iyi firması seçilerek ödül almaya hak kazandı. Eva Gayrimenkul Değerleme Direktörlerinden Özdil Şahin konu ile ilgili açıklama yaptı.

İstiklal Caddesi'ndeki dükkan kiraları metrekaresi 335 dolara kadar çıkıyor!

Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşlarından EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. Lisanslı Değerleme Uzmanı ve Ortağı Özdil Şahin Beyoğlu'nu değerlendirdi.İstiklal Caddesi'ndeki dükkan kiraları metrekaresi 335 dolara kadar çıkıyor.

Vasip Şahin kim?

16.09. 2014 tarihli Valiler Kararnamesi ile İstanbul Valisi olarak atanan Vasip Şahin, 1964 yılında Bayburt'ta doğdu. Hukuk fakültesi mezunu olan Vasip Şahin, 2012 yılından bu yana Malatya Valisi olarak görev yapıyordu.

Özdil Şahin kimdir?

Eva Gayrimenkul Değerleme Departmanı Direktörü Özdil Şahin Özdil Şahin kimdir? Özdil Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Değerleme Departmanı Direktörü Özdil Şahin'in biyografisi...

Ahmet Şahin: Diyarbakır’a 10 bin 720 konut yaptık!

Diyarbakır'da düzenlenen kentsel dönüşüm toplantısına Vali Kıraç, Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran, TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fahrettin Çağdaş ile kurum amirleri katıldı...

Şaban Şahin, dar gelirliye ucuz konut müjdesi verdi!

Ağırlık olarak mobilyacıları ziyaret eden Karaman Belediye Başkan Adayı Şaban Şahin; yapacakları projelerden dar gelirliler için olan faizsiz, kredisiz ve ucuz konut projesini esnafa müjde vererek açıkladı.

Belediyelerin denetimini kim yapar?

Belediyelerde iç ve dış denetim yapılır. İç ve dış denetim 5018 sayılı Kamu Malî Yönetimi ve Kontrol Kanunu hükümlerine göre yapılıyor. Peki, belediyelerin denetimini kim yapar? İşte belediyelerin denetimi mevzuatı...

Özdil Şahin kim Haberi

Özdil Şahin kim

Özdil Şahin kimdir?

Özdil Şahin, Eva Gayrimenkul Değerleme Departmanı Direktörü'dür. EVA’da Proje Değerleme, Kurumsal Değerleme ve Araştırma& Raporlama departmanını yönetmektedir. 


ürk gayrimenkul piyasasında özellikle danışmanlık, planlama ve değerleme konularında yaklaşık 14 yıllık  bir iş tecrübesine sahiptir. 


Geçtiğimiz 4 yıl boyunca TSKB Gayrimenkul Değerleme’de görev almış ve Özel Projeler Departmanı’nda Yöneticilik  görevini üstlenmiştir. 


Özdil Şahin Sermaye Piyasası Kurulu lisanslı değerleme uzmanıdır. Şahin aynı zamanda Royal Institute of Chartered Surveyors ünvanı olan MRICS ünvanına sahiptir.


Eva Gayrimenkul..

"Eva Gayrimenkul, Eylül 2008 tarihinde İstanbul’da EVA Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. adı altında 220.000 TL sermaye ile kurulmuştur.  


Mart 2009 tarihinde ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası almıştır. 


Mart 2009 tarihinde ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi Sertifikası almıştır.


23 Mart 2009 tarihi itibarı ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun Lisanslı Değerleme Şirketleri listesine...