24 / 07 / 2024

Özdilek fethiye park

Özdilek fethiye park

Bursa’nın hayırsever iş adamlarından Hüseyin Özdilek, Nilüfer’in Fethiye Mahallesi’ne park, pazar yeri, spor tesisi, dinlenme ve oyun alanları kazandıracak.

Myra Park Evleri Fethiye'de hemen teslim konutlar!

Myra Park Evleri Muğla Fethiye'de hayata geçiriliyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. 

Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor!

Türkiye yatırımlarına devam eden Edelstaal Group ve Orka Hotels yeni proje imza atıyor. Hollanda merkezli Edelstaal Group Fethiye'de 35 milyon euroya dev tema park inşa ediyor. 

Fethiye'ye 18 milyonluk rekreasyon alanı!

Fethiye Belediyesi bölgenin en büyük parkını hayata geçiriyor. 18 milyon TL'ye mal olacak olan rekreasyon alanının 2018 sonunda tamamlanması planlanıyor.

Fethiye Beşkaza'daki binalar yıkılıyor!

Fethiye'de Uğur Mumcu Parkı, Beşkaza Meydanı'nda bulunan binaların yıkımı tamamlanıyor. Binalar bölgede ciddi tehlike oluşturuyordu.

Fethiye Esenköy'e yeni köprü!

Fethiye Belediyesi Esenköy'deki köprü çalışması tamamlanarak, bölge halkının hizmetine sunuldu. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ayrıca Esenköy’den gelen talep doğrultusunda bölgeye bir parkın kazandırılacağı müjdesini de verdi.

Özdilek Park Antalya yılbaşında açık mı?

Özdilek Park Antalya, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park Antalya yılbaşında açık mı? Özdilek Park Antalya yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Özdilek Park Antalya 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Özdilek Park İstanbul yılbaşında açık mı?

Özdilek Park İstanbul, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park İstanbul yılbaşında açık mı? Özdilek Park İstanbul yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Özdilek Park İstanbul 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Özdilek'ten Fethiye’ye yeni park ve spor tesisi!

Bursa’nın hayırsever iş adamlarından Hüseyin Özdilek, Nilüfer’in Fethiye Mahallesi’ne park, pazar yeri, spor tesisi, dinlenme ve oyun alanları kazandıracak.

Özdilek Park Antalya Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Özdilek Park Antalya, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park Antalya Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Özdilek Park Antalya Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Özdilek Park Bursa Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Özdilek Park Bursa, hafta içi her gün saat 08:30 ile saat 23:30 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park Bursa Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Özdilek Park Bursa Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Özdilek Park İstanbul, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Özdilek Holding 3 yılda 250 milyon TL'lik AVM yatırımı yapacak!

Özdilek Holding Alışveriş Merkezi işini sevdi. İstanbul Levent'te açtığı Özdilek Park AVM ile dikkatleri üzerine çeken şirket, önümüzdeki üç yılda Alışveriş Merkezi projelerine 250 milyon TL yatırım yapmayı planlıyor.

Orange City: Özdilek Holding'den Bursa Nilüfer'e yeni proje!

Özdilek Holding, 2013 yılında hayata geçirdiği Eskişehir Loft Konutları’ndan sonra şimdi de Bursa’nın en önemli yaşam merkezlerinden biri olan Nilüfer Fethiye’de ‘Orange City’ projesini hayata geçiriyor.

Özdilek fethiye park Haberi

Özdilek fethiye park


Bursa’nın hayırsever iş adamlarından Hüseyin Özdilek, Nilüfer’in Fethiye Mahallesi’ne park, pazar yeri, spor tesisi, dinlenme ve oyun alanları kazandıracak.


Nilüfer Belediyesi, iş adamı Hüseyin Özdilek ile park ve spor tesisi protokolü imzaladı. Bozbey ve Özdilek, Fethiye Mahallesi’nde yaklaşık 12 bin metrekarelik alanda park yapımı ve Fethiye Pazar Yeri’nde tenis kortları ve halı sahanın yer aldığı spor donatı alanı, Pazar yeri ve otopark yapımı protokolüne imza attı. Mustafa Bozbey, “Mahallemize büyük bir park yapacak. Yine bir alana da spor tesisi yaparak Nilüferli gençlere armağan edecek” dedi.


Hüseyin Özdilek ise, “Alaaddinbey Mahallesi’nde de alışveriş merkezi yapıyoruz. Nilüfer Belediyesi sınırları içerisindeki o bölge cazibe merkezi haline gelecek. Biz üreteceğiz, istihdam edeceğiz, vergi ödeyeceğiz ve Türkiye’nin gayri safi milli hasılasını artıracağız” şeklinde konuştu.



Bursa...