06 / 05 / 2024

özdilek tarfından yapılan sergiler

özdilek tarfından yapılan sergiler

Özdilek'te minik öğrencilerin sergisi Anaokulu öğrencileri, yıl boyunca yaptıkları işleri Özdilek Alışveriş Merkezi'nde sergiledi. Alışveriş Merkezi'nde kurulan boyama atölyelerinde gelen misafir çocuklar, keyifli anlar yaşadılar.

Datça'da sanayi sitesi kiralarına yapılan yüzde 500 zam protesto edildi!

Muğla Datça'da kira bedellerinin yüksek olduğunu öne süren sanayi esnafı belediye tarafından ihaleye çıkartılan iş yerlerine yüzde 500 zam yapılmasına tepki gösterdi. Kiracılar yapılan zammı protesto etmek için belediye önünde toplandı.

Depremin maliyeti 110 milyar dolar, yapılan harcamalar ise 30 milyar dolar oldu!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin üstünden tam olarak yıl geçti. 50 binin üzerinde canın kaybedildiği depremin ekonomik maliyeti ise 110 milyar dolar olarak kaydedildi. Geçen 1 senenin ardından şu ana kadar yapılan harcamalar ise 30 milyar dolar düzeyinde kaldığı açıklandı.

Çaya yine zam geldi! Çaya yapılan zam yüzde 110’u geçti...

Çay, günlük hayatımızda vazgeçilmez bir ürün. Çay fiyatları da her geçen gün artıyor. Buna göre çaya bu hafta itibarı ile yeni bir zam daha yapıldı. Böylece haziran ayından bu yana çaya yapılan zam yüzde 110’u geçtiği bildirildi. İşte ayrıntılar...

Bakan Tekin'den destek ödemesi duyurusu! Özel eğitim veren okullara yapılan destek ödemeleri belli oldu!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından, özel bireylere özel eğitim veren kurumlara bu yıl yapılan destek ödemeleri açıklandı.

Ev sahibinden habersiz yapılan masraf kiradan düşülür mü?

Ev sahibinin haberi olmadan yapılan tadilatın masrafı kiradan düşülebilir mi? Kiralık evlerde yapılan tadilat masraflarının kira ücretinden düşülmesi ev sahipleri açısından büyük sıkıntı yaratıyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçilere yapılan tarımsal ödemeler hesaplara yatırıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilere sağlanan tarımsal ödemeler konusunda yapılan araştırmaların devam ettiğini duyurdu. Çiftçilerin heyecanla beklediği bu ödemeler nihayet hesaplarına yatırıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı, ödemelerle ilgili detayları açıkladı. İşte destek ödemeleriyle ilgili merak ed

Aile Bakanlığı'ndan müjde! Bu programıyla her yıl toplamda 10.200 TL ödeme yapılıyor! Hayır Aile destek değil!

Vatandaşlar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılan ödemelerin türü ve miktarı hakkında hala merak içindedir. Bu ödemeler arasında 65 yaş üstü bakım aylığı da bulunmaktadır. Bakım aylığının miktarı ve ödeme zamanı hakkındaki detaylar haberimizde yer almaktadır.

Emeklilerin maaşından yapılan kesinti 3.500 TL’yi buldu!

Binlerce TRT emeklisinin maaşı ek göstergelerin değişmesi yüzünden düştü. Bu nedenle, emekli maaşından yapılan kesintiler 3 bin 500 TL’yi buldu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan tam 2431 personel alımı! Alım yapılacak alanlar belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 personel alımı gerçekleştireceğini paylaştı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada branş dağılımına ve detaylara yer verildi.

Tersane işçilerine tam 21 bin ödeme yapılacak! Halk Bankası tarafından yapılan ödemenin şartları neler?

Gölcük Tersane Komutanlığı bünyesinde çalışan 3 bin 800 işçi için sevindirici bir haber geldi. Halkbank ile yapılan anlaşma sonucunda, çalışanlar 21 bin TL ödeme almaya hak kazandı. Ayrıca, çalışanlar için bazı haklar da sağlandı. Ücretsiz fast ve havale işlemleri gibi olanaklar sunulacak.

Akbank'tan son dakika açıklaması geldi... İşte Akbank tarafından yapılan açıklama

Akbank tarafından nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar hakkında açıklama yapıldı. İşte Akbank tarafından nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlarla ilgili yapılan açıklama...

AHBAP'a yapılan bağışlarla ilgili önemli detay

Yurtiçi ve yurtdışından yardımseverlerin bağış yaptığı AHBAP derneğine yapılan yardımlarla ilgili önemli bir detayı Vergi Uzmanı Murat Batı dile getirdi.

Depremde yıkılan binaların yarısı sigortasız! En az sigorta yapılan il Diyarbakır oldu!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından yayınlanan resmi verilere göre, depremde yıkılan binaların yarısı sigortasız! En az sigorta yapılan il Diyarbakır oldu! İşte ayrıntılar...

özdilek tarfından yapılan sergiler Haberi

özdilek tarfından yapılan sergiler

Özdilek'te minik öğrencilerin sergisi Anaokulu öğrencileri, yıl boyunca yaptıkları işleri Özdilek Alışveriş Merkezi'nde sergiledi. Minikler basit ev eşyalarından ve geri dönüşüm malzemelerinden yaptıkları süslemeler, renkli el işleri büyüklerden büyük beğeni topladı. Kurulan boyama atölyelerinde gelen misafir çocuklar, keyifli anlar yaşarken anaokulu öğrencileri tarafından yapılan kardan adam köşesinde fotoğraf çektirerek günü ölümsüzleştirdiler.


Eskişehir'in sesi son...