21 / 05 / 2024

Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi nerede

Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi nerede

Güneydoğu Bölgesi’nin en büyük teknik meslek lisesi olarak, çağın gereklerine uygun eğitimin yanı sıra sanayinin nitelikli eleman ihtiyacı talebine yanıt verecek Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’nde açıldı.

Bakanlık açıkladı! Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine verilecek destek miktarları yükseltildi!

Organize sanayi bölgeleri (OSB) içinde ve dışında açılan özel mesleki ve teknik Anadolu liselerinin öğrencileri için verilecek olan 2023-2024 senesi eğitim ve öğretim destek miktarlarında yükseliş yapıldığı duyuruldu.

Prof. Dr. Selva Demiralp'ten Hafize Gaye Erkan yorumu: Merkez bankasına faydadan çok zarar verecek bir röportaj olmuş!

Koç Üniversitesi'nde Ekonomi Profesörü ve Koç Üniversitesi-TÜSİAD Ekonomik Araştırmalar Forumu Direktörü olarak görev yapan Selva Demiralp'ten Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, Hürriyet’e verdiği özel röportaj için flaş bir değerlendirme geldi. İşte o paylaşım...

Regal Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabında şaşırtan fiyat ortaya çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Regal, yeni evlenecek çiftler ve evine buzdolabı almak isteyenler için güzel bir haber verdi. Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabını görücüye çıkaran Regal, bu ürünün teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

Sinbo Scm-2963 filtre kahve makinesi cazip fiyatla satışa çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Sinbo’dan kahve tiryakilerine özel oldukça kullanışlı bir kahve makinesi haberi geldi. Sinbo, Scm-2963 filtre kahve makinesini cazip fiyatla satıla çıkardı. Peki, bu ürünün teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Profilo KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, yeni evlenecek çiftlere ve evine kurutma makinesi almak isteyenlere özel KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesini satışa çıkardı. Bu ürünün tüm teknik özellikleri Profilo’nun resmi internet sitesinde yayımlanırken, ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Pro Teknik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Teknik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Tunçel ve Uğur Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

QVV Teknik Kontrol ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

QVV Teknik Kontrol ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özel ve Rıza Bülent Gümüşel tarafından kuruldu.

Teknik Yapı'dan 44. yaşa özel kampanya 2018!

Teknik Yapı'dan 44. yaşa özel kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  Kampanyaya göre yüzde 25 peşinde peşin fiyatına daire sahibi olma imkanı sağlanıyor. 

Teknik Yapı 44. yıl kampanyası!

44. yaşını kutlayan Teknik Yapı satışı devam eden projelerinde özel bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 25 peşin olarak verildiği takdirde peşin fiyatına daire sahibi olma imkanı sağlanıyor. 

Yücel Park Teknik Yapı fiyatları!

Teknik Yapı tarafından İstanbul'un Kartal İlçesi'ne bağlı Cevizli'de inşa edilen Yücel Park projesinde toplamda  825 konut ve 17 ticari alan bulunuyor. Projede lansman dönemine özel avantajlar sağlanıyor. 

Babacan Holding Portekiz'den özel davet aldı!

Porto Belediye Başkanı Moreira, İstanbul’da Babacan Projelerini inceledi. Özel davetle yurt dışına açılmaya hazırlanan Babacan Holding, güvenilir, kaliteli ve lüks kavramlarını bir araya getirdiği konut projeleri, mimari ve teknik detaylarıyla Portekizlilerin dikkatini çekti.

İnşaart Teknik Yapı Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

İnşaart Teknik Yapı Taahhüt Anonim Şirketi Aykut Bozhan Bozanoğlu ve Gence Erkan ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özel Beren Mesleki ve Teknik Lisesi 5.7 milyon TL'ye icradan satışta!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Kanalüstü mahallesinde yer alan Özel Beren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 5 milyon 758 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi nerede Haberi

Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi nerede

Güneydoğu Bölgesi’nin en büyük teknik meslek lisesi olarak, çağın gereklerine uygun eğitimin yanı sıra sanayinin nitelikli eleman ihtiyacı talebine yanıt verecek 2 bin 420 öğrenci kapasiteli Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’nde açıldı.

“Zor Bizimle Kolaydır” sloganıyla 1988 yılında çıktığı yolda, geride bıraktığı mezun ordusuna yeni neferler katma hedefine doğru emin adımlarla yürüyen Erkan Eğitim Kurumları’nın en önemli eğitim yatırımlarından olan Şanlıurfa Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi, yeni açılmasına rağmen 1200 kayıt rakamına ulaştı.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük de bölgenin en büyük teknik meslek lisesi olan Özel Erkan Teknik Meslek Lisesini ziyaret etti. Küçük’ün ziyaretine Vali Yardımcısı Uğur Sezer, Şanlıurfa OSB Müteşebbis Heyet Üyeleri Mithat Arhan ve İbrahim İletmiş de katıldı.

Okul girişinde Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı...