04 / 05 / 2024

Özel Erkul Anadolu Lisesi kapatıldımı

Özel Erkul Anadolu Lisesi kapatıldımı

Paralel yapı operasyonları kapsamında Kocaeli’de FETÖ terör örgütüyle ilişkisi olduğu tespit edilen 21 okul kapatıldı. Kocaeli’de kapatılan okulların isimleriyse haberimizde yer alıyor...

Bakanlık açıkladı! Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine verilecek destek miktarları yükseltildi!

Organize sanayi bölgeleri (OSB) içinde ve dışında açılan özel mesleki ve teknik Anadolu liselerinin öğrencileri için verilecek olan 2023-2024 senesi eğitim ve öğretim destek miktarlarında yükseliş yapıldığı duyuruldu.

Özgür Özel tepki verdi, Tunç Soyer'den açıklama geldi: Bornova Anadolu Lisesi'ndeki inşaat mühürlenecek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'deki Bornova Anadolu Lisesi’nin korusunun yıkılarak Suriyeli çocuklar için anaokulu yapılacağı yönündeki haberlere tepki verdi. Söz konusu Konu ile ilgili bir açıklama da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldi.

Dünya Şehir Maltepe'de yeni yıla özel yüzde 30 indirim fırsatı! Son 2 gün!

Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe projesinde yeni yıla özel yüzde 30 indirim fırsatı devam ediyor.

Araba alacaklar müjde! Kia’dan aralık ayına özel 200 bin lira indirim!

Anadolu Grubu markalarından Kia, aralık ayına özel olarak başlattığı kampanyalarda, Niro ve Sportage modelleri için 250 bin liraya sıfır faiz fırsatı sağlıyor.

Anadolu Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Koral Özel ve Serhat Şahin ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da Suriyelilere özel mezar alanı!

2011 yılında ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye gelen Suriyeliler için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Avrupa Yakası'ndaki Kilyos Mezarlığı ile Anadolu Yakası'ndaki Hekimbaşı Mezarlığının içinde özel bir mezarlık alanı ayırdı. 

AND Gayrimenkul’den 19 Mayıs’a özel film!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketi AND Gayrimenkul, Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yılı’na özel bir film yayınladı...

Cansu Dere Anadolu Yakası’na taşındı!

Güzel oyuncu Cansu Dere, doların artmasıyla Bebek’teki evinden taşınıp, Anadolu Yakası’na gitmesini kâra dönüştürdü.

Satılan Özel Çapa Lisesi'nde soruşturma!

Başka bir kuruma satılması nedeniyle eğitimin durma noktasına geldiği belirtilen İstanbul’daki Özel Çapa Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’yle ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

Gelecek Relax Tuzla'da kişiye özel ödeme avantajı!

İstanbul'un Anadolu Yakası Tuzla-Aydınlı bölgesinde Gelecek Yapı tarafından hayata geçirilen Gelecek Relax projesinde fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor. Projede daire seçeneklerine özel ödeme avantajı sunuluyor.

AND Pastel’de Sevgiler Günü’ne özel kampanya!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketi AND Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen AND Pastel’de yüzde 20 indirime ek olarak Sevgililer Günü’ne özel yüzde 14 indirim uygulanıyor.

İstanbul'a özel yasa çıkarılmalı!

Yeni Şafak yazarı ve eski Anadolu Ajansı Genel Müdürü Kemal Öztürk, İstanbul'a özel yasa çıkarılması gerektiğini söyledi.

Elite Concept’te teslime özel kampanya!

Şua İnşaat, Anadolu yakasının kalbi Kadıköy Fikirtepe’de yer alan projesi Elite Concept’te başlattığı teslime özel kampanya ile banka kredisiz 48 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor

Özel Erkul Anadolu Lisesi kapatıldımı Haberi

Özel Erkul Anadolu Lisesi kapatıldımı

15 Temmuz günü TSK mensubu bazı askerler tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sonrası FETÖ terör örgütüne yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlere Paralel Devlet Yapılanması ile ilişkisi olduğu öne sürülen birçok isim gözaltına alınmış, birçoğu tutuklanmıştı. Bu operasyonlar kapsamında FETÖ terör örgütüyle ilişkisi olduğu ileri sürülen birçok dernek ve okul kapatılmıştı. Yayınlanan ohal bildirisinde o okulların isimleri açıklandı.

21 OKUL


Kocaeli’de kapatılan okulların isimleriyse şöyle; Özel Erkul Anadolu Lisesi, Özel Erkul İlkokulu, Özel Darıca Fatih Anadolu Lisesi, Özel Darıca Fatih Fen Lisesi, Özel Darıca Fatih İlkokulu, Özel Erkul Tunagür İlkokulu, Özel Erkul Tunagür Fen Lisesi, Özel Erkul Tunagür Anadolu Lisesi, Özel Erkul Tunagür Anaokulu, Özel Erkul Bahar İlkokulu, Özel Erkul Fen Lisesi, Özel Erkul Ortaokulu, Özel Darıca Fatih Ortaokulu, Özel...