03 / 05 / 2024

özel mavi deniz tıp merkezi

özel mavi deniz tıp merkezi

Buca Şirinyer'de Özel Mavi Deniz Tıp Merkezi, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın katıldığı törenle hizmete girdi...

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

Deniz yoluna 2053'e kadar 21,6 milyar dolarlık yeni yatırım yapılacak!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Türkiye, deniz ticaretinden aldığı payı artırmak için Ro-Ro hatlarına yeni alternatifler geliştirmeyi planlarken, gemi sanayinde de yerlilik oranını en az yüzde 90 seviyesine çıkarmak üzere kamu ve özel sektör işbirliğiyle çalışmalar yapacak.

Foça Port'ta lansmana özel fırsatlar! Denize sıfır konutlar satışa çıktı!

Sertürk İnşaat tarafından hayata geçirilen Foça Port projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor. Proje deniz sıfır konumda yükseliyor.

Atakent Didim Mavi lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Ataseven Group imzasıyla hayata geçirilen Atakent Didim Mavi projesi, lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Peki Atakent Didim Mavi projesindeki konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

Elon Musk karar değiştirdi! “Mavi tik” onay sistemi değişiyor!

“Sana Özel” seçeneği getirilen sosyal medya platformunda yeni değişikliği açıklayan Twitter CEO’su Elon Musk, “mavi tik” olarak bilinen hesap onay sisteminde değişikliğe gidileceğini ve  kapsamının genişletileceğini duyurdu.

Mavi Jeans’ten yeni yıla özel! Bu hizmete inanamayacaksınız!

Mavi jeans’in yılbaşına özel verdiği hizmet, hediye almakta gecikenler için hayat kurtarıcı olacak.

Mavi Güç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Güç İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güzel tarafından kuruldu.

Dilan Çiçek Deniz 50 bin TL'ye kütük ev kiraladı!

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz kütük ev kiraladı. Güzel oyuncu kütük ev için 50 bin TL ödedi.

İzmir Mavişehir'de emlak vergisi isyanı!

İzmir Mavişehir'de yaşayan vatandaşlar emlak vergisinin yüksek olduğunu belirterek tepki gösterdi. Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında bölgedeki emlak vergilerini kaleme aldı.

Deniz GYO'nun fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Deniz GYO tarafından hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak, şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor.

Deniz GYO olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması! 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın SPK'nın Özel Durumlar Tebliğine göre kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmamaktadır... 

İnşaatlarda 'deniz kumu' tehlikesi!

Edirne'nin Keşan ilçesi İtalyan Koyu'ndan kumları kaçak olarak alıp, muhtarlık ve tüzel kişiliğe ait otel inşaatında kullandığının belirlenmesinin ardından, uzmanlar deniz kumunun inşaatlarda kullanılması durumda yaşanacak olumsuzlukları anlattı.

Özel Mavi Nazar Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Özel Mavi Nazar Kız Yurdu İşletmeciliği Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyda Peker tarafından kuruldu. 

özel mavi deniz tıp merkezi Haberi

özel mavi deniz tıp merkezi


13 branşta hizmet verecek olan Özel Mavi Deniz Tıp Merkezi, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın katıldığı törenle açıldı. Buca Şirinyer girişinde 4 katlı binada kurulan Özel Mavi Deniz Tıp Merkezi'nde Tam donanımlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Birimi de yer...