25 / 07 / 2024

özel plastik organize sanayi bölgesi

özel plastik organize sanayi bölgesi

Türkiye'nin ikinci özel OSB'si PAGDER & ASLAN Özel OSB, Kırklareli Vize'de kuruluyor. 600 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçecek OSB'de inşaat çalışmalarının başlaması için ÇED raporunun tamamlanması bekleniyor...

Bakanlık açıkladı! Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine verilecek destek miktarları yükseltildi!

Organize sanayi bölgeleri (OSB) içinde ve dışında açılan özel mesleki ve teknik Anadolu liselerinin öğrencileri için verilecek olan 2023-2024 senesi eğitim ve öğretim destek miktarlarında yükseliş yapıldığı duyuruldu.

BİM’de bu indirimler bugün son! 2’li zigon sehpa 280 TL’ye, çift kanat sineklik 27 TL’ye, plastik boya 200 TL’ye düştü!

BİM Market’in 12 Mayıs 2023’te indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel paylaşılırken, 2’li zigon sehpa 280 TL’ye, çift kanat sineklik 27 TL’ye, plastik boya 200 TL’ye düştü. İşte BİM fiyat listesi 12 Mayıs...

Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Organize Sanayi Bölgeleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile sanayi yangınlarına müdahale etmek üzere özel teçhizatlı OSB İtfaiye Merkezi kurulması planlanıyor.

Menemen Plastik İhtisas Organize’de sadece iki parsel kaldı!

Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımlar devam ediyor. Bölgenin 14 parselinde ise üretim hız kesmeden devam sürüyor. 

Korkutlar İnşaat Otomotiv Plastik Medikal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkutlar İnşaat Otomotiv Plastik Medikal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Güzel tarafından kuruldu. 

Özel bölgelere yeni vergi teşvikleri!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Recep Bıyık bugünkü yazısında organize sanayi bölgeleri, sanayi siteleri, endüstri bölgeleri, serbest bölgeler ve teknoloji geliştirme bölgelerine özel vergi teşviklerinden bahsetti. İşte o haber..

Esma Metal İnşaat Plastik Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esma Metal İnşaat Plastik Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Vedat Güzel imzasıyla kuruldu.

Ezine Gıda İhtisas Organize Bölgesi'nin yer seçimi kesinleşti!

Ezine Gıda İhtisas Organize Bölgesi ile ilgili önemli bir aşama kaydedildi. Hafta başı 'ÇED Olumlu Belgesi’nin onaylanmasının ardından bugün itibariyle yer seçimi kesinleşmiş ve OSB tüzel kişiliği kazanıldı.

İran'daki Türkiye Özel OSB ön çalışması ne durumda?

İran Sanayi, Maden ve Ticaret Bakan Yardımcısı ve Endüstriyel Kalkınma ve Modernizasyon Kurulu Başkanı Mensur Muazzami, İran'da kurulması planlanan "Türkiye Özel Organize Sanayi Bölgesi" hakkındaki ön çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Karagüzeller İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karagüzeller İnşaat Tekstil Gıda Otomotiv Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tayfun Karagüzel tarafından 40 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Esenyurt, Balıkyolu Mahallesi'nde kuruldu.

Soma OSB Projesi için soru önergesi hazırlandı!

Manisa Milletvekili Özgür Özel, Soma Organize Sanayi Bölgesi Projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Özel sorularını Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'a iletti..

Gebze Plastikçiler OSB'nin yeni yönetim binası açıldı!

Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’nin İnönü Mahallesi Balçık Yolu üzerinde bulunan yeni yönetim merkezi binasının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da katıldı...

Esen Plastik, Menemen'de yeni fabrika kuracak!

Esen Plastik, Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımına başlayacağı yeni fabrikasıyla kapasitesini ve ürün gamını genişletecek. Esen Plastik, sağlam hamleleri ve yapacağı yeni yatırımlarla adından söz ettirmeye devam edecek.

özel plastik organize sanayi bölgesi Haberi

özel plastik organize sanayi bölgesi

Plastik Sanayicileri Derneği (PAGDER), plastik üreticilerini bir araya toplamak ve üretim tesislerini şehir içinden çıkarmak için Kırklareli Vize'de PAGDER&ASLAN Özel Organize Sanayi Bölgesi'ni (PAOSB) kuruyor. Jeolojik etüt çalışmasının ardından ÇED raporunun tamamlanması beklenen PAOSB, Türkiye'nin ilk özel plastik OSB'si olacak. 


60 hektar alana kurulacak PAOSB, genişleme sahaları ile 120 hektar büyüklüğe ulaşacak. Özellikle Avrupa'ya yakınlığıyla öne çıkan bölgenin karayolu, liman ve havaalanlarına yakınlık gibi ulaşım avantajları var. 

PAOSB Yönetim Kurulu Başkanı Fidan Aslan Eroğlu, Kırklareli Vize'ye bağlı Doğanca Köyü'nde kurulacak OSB için 2002 yılında çalışmalara başladıklarını belirterek, "Bu çalışmaların meyvelerini geçtiğimiz yıl almaya başladık. Türkiye'nin ilk ihtisas plastik OSB'si olarak faaliyete geçecek ve sanayi yapılaşmasına büyük katkı sağlayacak olan PAOSB için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. OSB kurulumu ile ilgili birçok...