16 / 05 / 2024

özel sektör sağlık tesisi kuracak

özel sektör sağlık tesisi kuracak

Sağlık Bakanlığı, kamu-özel işbirliği modeli ile sağlık tesisleri yapılmasına yönelik tasarıyı TBMM’ye sevk etti...

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

Özel sektör 1 yıl içerisinde 44,5 milyar dolar kredi borcu ödeyecek!

Özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu ağustosta, 2022 sonuna oranla 2,5 milyar dolar azalışla 155,3 milyar dolar oldu. 1 yıl içinde gerçekleştirilecek olan anapara geri ödemelerinin toplamı ise 44,5 milyar dolar olarak belirlendi.

9 günlük Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Vatandaşlar 9 günlük kurban bayramının ne zaman başladığını sorguluyor. Özel sektör çalışanları ise ne kadar bayram tatili yapacağını araştırıyor. Peki,  9 günlük tatil ne zaman başlıyor? Özel sektör bayram tatili kaç gün?

Fahiş ev kiralarına karşı 'Kamu özel sektör iş birliği ile erişilebilir kiralık konut modeli' önerisi!

Kiralık ile satılık evlerde fiyatlar gün geçtikçe katlanıyor. Peki konutta fiyatlar 'Kamu özel sektör iş birliği ile erişilebilir kiralık konut modeli' ile düşürülebilir mi?

Özel sağlık sigortası yaptırmanın püf noktaları neler? Doğru seçimin sırrı detaylarda gizli

Günümüzde hastalık ve kaza gibi istenmeyen durumlara karşı hazırlıklı olmak için özel sağlık sigortası yaptırmak önemli bir ihtiyaç. Ancak özel sağlık sigortası yaptırırken de dikkatli olmakta yarar var.

İş arayanlara Sağlık Bakanlığı’ndan müjde geldi! 27 bin kişi işe alınacak! İşte başvuru detayları

Sağlık Bakanlığı’ndan 27 bin kişiye güzel haber geldi. Sağlık Bakanlığı 2022 yılının sonuna kadar bünyesine 27 bin personel katacak. Peki, Sağlık Bakanlığı’nda işe girmek için şartlar neler? İşte detaylar…

Sağlık Bakanlığı personel alım başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı işçi alım şartları neler?

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 10 bin sürekli işçi alımı, 10 bin sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bakanlık bünyesinde çalışmak isteyenler başvuruların nasıl yapılacağını ve başvuru şartlarını merak ediyorlar. İşte tüm detaylar...

Sağlık sektöründe ilk kira sertifikası ihracı TSKB'den!

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası AŞ (TSKB), yatırım bankacılığı alanında bir ilke daha imza atarak Türkiye'nin sağlık sektöründeki ilk kira sertifikası (sukuk) ihracını yaptı.

Özel sektörün yurt dışı kredi borcu eylülde azaldı!

Özel sektörün eylül ayı itibarıyla yurt dışından sağladığı kısa vadeli kredi borcu 8,9 milyar dolar, uzun vadeli kredi borcu ise 161 milyar dolar olarak gerçekleşti.

Rönesans Holding'ten sağlık yatırımına 40 milyon Euro'luk kredi!

Rönesans Holding grup şirketi Rönesans Sağlık Yatırım’a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD), sağlık sektörünün güçlendirilmesi amacıyla, toplam 40 Milyon Euro uzun vadeli kredi sağlanacak.

Rönesans Holding'ten 4,3 milyar dolarlık sağlık kompleksi yatırımı!

Rönesans Holding, Kamu Özel İş Birliği modeli kapsamında 2020 yılına kadar 4,3 milyar dolarlık yatırımla 3,2 milyon metrekare büyüklüğünde sağlık kompleksleri inşa etmiş olacak.

Zingat, sağlık çalışanları için konut buluyor!

Zingat, sağlık çalışanlarına konutlarını tahsis etmek isteyen mülk sahipleri ile beraber sağlık sektörü çalışanlarının ev arayışlarına özel hizmet veriyor.

Sağlık sektörünün başarısı yabancıya konut satışını artıracak!

Sağlık alanındaki örnek uygulamaların Türkiye üzerindeki ‘güvenli liman’ algısını pekiştirdiğine dikkat çeken DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Salgın sonrası sağlıktaki başarının, daha fazla yabancı yatırımcının Türkiye’ye yönelmesi yönünde bir etki yapacak” dedi.

özel sektör sağlık tesisi kuracak Haberi

özel sektör sağlık tesisi kuracak

Tasarıya göre, devletin ihtiyaç duyduğu tesis özel sektör tarafından finanse edilerek inşa edilecek. En fazla 49 yıllığına idarenin kullanımına bırakılacak olan tesisteki bazı ticari alanlar ise tesisi yapan şirket tarafından işletilecek. Süre sonunda, tesis bütünüyle idareye devredilecek. Yabancı finans yatırımcılarının yatırım yaptığı tesislerde, sözleşme feshedilirse, hazine, belli bir orana kadar, yabancı firmanın yatırımını üstlenecek. Borçlanma dış borç olarak...