03 / 05 / 2024

özelleştirme kadıköy arazi

özelleştirme kadıköy arazi

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kadıköy Tuğlacıbaşı Mahallesi'nde bulunan toplam 27.949,85 metrekare yüzölçümüne sahip iki araziyi 25 milyon TL geçici teminat bedeli ile satışa çıkardı. İşte Kadıköy Tuğlacıbaşı'daki arazinin ihale tarihi...

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

Kadıköy Göztepe’deki gökdelenlerin yan parseli özelleştirildi!

Kadıköy Göztepe’de tartışmalı şekilde inşa edilen gökdelenlerin yanındaki parsel için yıllardır devam eden davalar sonrasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imar planı hazırladı. 8 bin 661 metrekarelik parsel 'özel' sosyal kültürel tesis alanına alındı.

Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi imar planı değişikliği onaylandı!

ÖİB tarafından özelleştirme kapsam ve programına alınan Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'ndeki alan için imar planı değişikliği yapılacak...

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı Ve Yatırım A.Ş.Kadıköy Şubesi açıldı!

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı Ve Yatırım A.Ş.Kadıköy Şubesi 52 bin 390 bin TL'ye açıldı.

Fortis Sinanlı Kadıköy'e European Property Awards'tan ödül!

Sinanlı Yapı ve Yiğit İDK Group’un Kadıköy’de hayata geçireceği Fortis Sinanlı Kadıköy, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden ‘European Property Awards 2016-2017’de karma kullanım projesi geliştirme kategorisinin kazananı oldu.

Danıştay, Kadıköy Belediyesi'ne ait sosyal tesis alanı ihalesini durdurdu!

Danıştay, Hazine arazisinin satışı sırasında belediyeye bırakılması gereken alanı da satan Özelleştirme İradesi’nin açtığı ihalenin yürütmesini durdurdu. İki tarafın arazi anlaşmazlığında Kadıköy Belediyesi haklı bulundu.

Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin yanındaki arazi imara mı açıldı?

İstanbul Kadıköy'deki Ahmet Sani Gezici Lisesi'ni, tepkilere rağmen yıkıp imam hatip yaptılar. Okulun yanındaki araziyi de ticaret merkezi olarak imara açtılar.

Kadıköy Four Winds durduruldu!

Mahkeme, İstanbul Kadıköy’deki lüks konut projesi Four Winds için Özelleştirme İdaresi’nin yaptığı ihalenin yürütmesinin durdurulmasına karar verdi.

Kadıköy Belediyesi'nden Kalamış sahili için imza kampanyası!

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun 17 Mart 2015 tarihinde Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın yapılaşmasına izin veren yeni İmar Plan teklifine onay vermesine itiraz eden Kadıköy Belediyesi change.org'da bir imza kampanyası başlattı.

Kadıköy Belediye Başkanı'ndan Fenerbahçe Kulübü'ne 119 dönümlük arazi!

Kadıköy Belediye Başkanı Osman Hızlan, Selamiçeşme'deki 200 milyar lira değerindeki 119 dönümlük araziyi tesis yapılması şartıyla Fenerbahçe Spor Kulübü'ne vermiş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1989 yılında Kadıköy Belediye Başkanı Fenerbahçe Kulübü'ne 119 dönümlük arazi vermiş!

1989 yılında Kadıköy Belediye Başkanı Osman Hızlan, Selamiçeşme'deki 200 milyar lira değerindeki 119 dönümlük araziyi tesis yapılması şartıyla Fenerbahçe Spor Kulübü'ne vermiş. Arazi içindeki köşk ise müze olarak kullanılacakmış.

1947 yılında Kadıköy'de deniz kenarında 7.200 metrekare arazi 40 liraya kiraya verilecekmiş!

1947 yılında Baltalimanı'nda, Dutlu Bostan adıyla bilinen 30 dönüm sebze bahçesi yıllık 315 liraya kiraya verilecekmiş. Kadıköy'de ise deniz kenarında, 7 bin 200 metrekare arazi için istenen yıllık kira bedeli sadece 40 liraymış.

Kadıköy Fenerbahçe'de 8250 TL'ye satılık köşk!

Kadıköy Fenerbahçe'de 1941 yılında satışa çıkarılan, 3 dönüm arazi içindeki köşk, 8 bin 250 TL'den satışa çıkarıldı... Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın özel haberi...

özelleştirme kadıköy arazi Haberi

özelleştirme kadıköy arazi


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'ye (ADÜAŞ) ait taşınmazları 4046 sayılı özelleştirme uygulamaları hakkında kanun hükümleri çerçevesinde, “satış” yöntemi uygulanmak suretiyle özelleştirilecek.


İstanbul ili, Kadıköy ilçesi, Tuğlacıbaşı Mahallesi, 421 ada 286 parselde kayıtlı 8.661,67 metrekare yüzölçümlü taşınmaz ile 421 ada 285 parselde kayıtlı 19.338,18 metrekare yüzölçümlü taşınmazda Maliye Hazinesi'ne isabet eden bağımsız bölümler (Kadıköy Taşınmazları) 25 milyon TL geçici teminat bedeli ile satışa çıkarıldı. 


İhale, 15 Temmuz 2014 Salı günü saat 14:00'de gerçekleştirilecek.


İşte, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı; 


GAYRİMENKUL SATILACAKTIR


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğünden:

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ) tarafından aşağıda belirtilen taşınmazlar 4046 sayılı özelleştirme uygulamaları hakkında kanun hükümleri çerçevesinde, “satış” yöntemi uygulanmak...