19 / 05 / 2024

Özgü Namal ev

Özgü Namal ev

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon 'u da makamında ziyaret eden Ünlü oyuncu Özgü Namal, Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent beldesinden ev alarak Bodrumlu ünlüler kervanına katıldı.

Ev kiralayacaklar dikkat: Artık adli sicil kaydı, kredi kartlarının düzgün ödendiğine dair belge isteniyor!

Yeni ev kiralayacaklardan istenen evraklar gün geçtikçe resmen bir üsr seviyeye çıkıyor. Avukat Emre Altun, kendi yaşadığı bir olayı paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Özgür Özel: Ev fiyatları 1 yılda yüzde 90, kira bedelleri yüzde 75 arttı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili rakam verdi ve önemli açıklamalarda bulundu. Özel, mega kent İstanbul'da ortalama ev kirasının 20 bin TL'ye yükseldiğini söyledi.

Yüzde 25 zam sınırı kiracı fırsatçılığı oluşturdu! Cem Seymen: Ev sahipleri mağdur, üzgün, yorgun!

Ev sahipleri yüzde 25 sınırının kendilerini mağdur ettiğini belirtiyor. Türk gazeteci, televizyon programcısı ve ekonomist Cem Seymen, ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklarla ilgili X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Sosyal medya fenomeninden pişmanlık açıklaması! Ev kiralarında yüzde 25 sınırı hata!

Sosyal medya fenomeni, regülasyonun pişmanlık getirmeye başladığını belirtti. Sözleşme özgünlüğünün bozulması ile huzurun kalmadığından bahseden fenomen ev kira kontratlarındaki anlaşmalara değinerek hatalar yapıldığını söyledi.

Ev alacaklar veya binasını yenileyecekler dikkat! Uzman isim uyardı! Yapıların nasıl inşa edildiğine bakın!

İnşaat Mühendisi Dr. Öğr. Üyesi Özgür Köylüoğlu, yapıların inşaatlarının, birbirinden bağımsız tasarım, müteahhitlik ve denetim firmaları eliyle yürütülmesi gerektiğini belirterek ev alacakları ve binasını yenileyecekleri uyardı. 

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan sert uyarı: Ev fiyatları uçar ve insanlar evsiz kalır

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve Twitter'da yazdıklarıyla sık sık gündeme gelen Özgür Demirtaş yeni bir paylaşımda bulundu. "Serbest ekonomiye müdahale her zaman kötü sonuçlanır" diyen ünlü ekonomist, "ev fiyatları uçar ve insanlar bir süre sonra evsiz kalır" diye uyarıda bulundu. İşte detay

Kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Gayrimenkulünü kiraya veren ve kirasını düzgün tahsil eden ev sahipleri, kiracısını nasıl tahliye edebileceğini merak ediyor. Peki, kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Özgü Namal, Kavacık'ta ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Özgü Namal eşinin vefatından sonra Kavacık'ta bahçeli bir eve taşınma kararı aldı.

Selman Özgün: Doğal malzemelerle ev yapma üzerine yoğunlaşılmalı!

Helmann Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada, yık-yap modelinin sürdürülebilir olmadığını ve daha çevreci alternatiflere yönelinmesi gerektiğini söyledi.

Özgü Namal Muğla Köyceğiz'deki arsasını satılığa çıkardı!

Geçtiğimiz Ekim ayında eşini kaybeden oyuncu Özgü Namal, Köyceğiz'de bulunan evini kapattı. Namal eşiyle daha önce aldıkları arsayı da satılığa çıkardı.

Ev alırken bu 3 maddeye dikkat!

Türkiye'nin deprem gerçeğine dikkat çeken Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) üyesi Helmann Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, depreme karşı ev alırken dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.

Birevim 'Doğu Anadolu Ev'leniyoruz' fuarına katıldı!

Geliştirdiği özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansmanı” modeliyle sektöre ışık tutan Birevim; yeni evlenecek çiftlerin hayallerine çözüm olmak için “Doğu Anadolu Ev'leniyoruz” fuarına katıldı.

Ali Özgül: Malatya'da ev fiyatları artacak!

Malatya'da 2019 yılında 11 bin 737 konut satıldı. Malatya Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Ali Özgül; “Böyle giderse Malatya'da Mart ve Nisan ayından sonra konutlar daha da yükselecek. Konut almak isteyen vatandaşlarımızın konut almada acele etmelerini tavsiye ediyorum.” dedi .

Özgü Namal ev Haberi

Özgü Namal ev


Yeni evinin işlemlerini yaptırırken Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u da makamında ziyaret eden Özgü Namal, "Bodrum 20 senedir gelip gittiğim bir yer. Çocukluğum burada geçti. Başkanımızı da 20 yıldır tanırım, kendisi benim çocukluğumu bilir. Bodrum bir dünya şehri, başka bir yer düşünülemezdi. Ben de Bodrum'da ev alarak Bodrumlu oldum"...