19 / 05 / 2024

Özgü Namalın bodrumdaki evi

Özgü Namalın bodrumdaki evi

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon 'u da makamında ziyaret eden Ünlü oyuncu Özgü Namal, Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent beldesinden ev alarak Bodrumlu ünlüler kervanına katıldı.

Sosyal medya fenomeninden pişmanlık açıklaması! Ev kiralarında yüzde 25 sınırı hata!

Sosyal medya fenomeni, regülasyonun pişmanlık getirmeye başladığını belirtti. Sözleşme özgünlüğünün bozulması ile huzurun kalmadığından bahseden fenomen ev kira kontratlarındaki anlaşmalara değinerek hatalar yapıldığını söyledi.

Finansal özgürlüğünüz için tam bu kadar yatırım gerekiyor! Rakam rakam açıklandı: Temettü, kupon, kira...

Yatırım yapacaklar ve yatırımcılar için finansal özgürlüğün yakalanması için ne kadar yapılması gerektiği tek tek açıklandı. 16,3 bin takipçili Finansal Özgürlük Yolcusu, X sosyal medya hesabından finansal özgürlük için açlık ve yoksulluk sınırına göre yatırım tutarlarını paylaştı. İşte o paylaşım..

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hdr Özgül İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Özgül tarafından kuruldu.

Farklı bankalardan uygun faiz ve vade seçenekleriyle borç kapatma kredileri

Türk bankalarının sunduğu borç birleştirme kredileriyle mali özgürlüğünüzü kazanın. Uygun faiz oranları ve geniş vade seçenekleriyle tüm borçlarınızı tek bir çatı altında toplayarak finansal sıkıntılarınızdan kurtulmak için borç kapatma kredilerinden yararlanabilirsiniz.

Zincir marketlerdeki fiyatlarla ilgili flaş açıklama: Sınırlandırılması gerekiyor

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, CNN Türk'te Göksu Öngören Özgür'ün sunduğu Akıl Çemberi programında son dönem gıda fiyatlarındaki artışlara ilişkin değerlendirmeler yaptı. İşte tüm detaylar...

Özgürdoruk İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Özgürdoruk İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Behçet Engin tarafından kuruldu.

Özgü Namal, Kavacık'ta ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Özgü Namal eşinin vefatından sonra Kavacık'ta bahçeli bir eve taşınma kararı aldı.

Mimarlıkta özgürlük büyük önem taşıyor!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Sinan Genim bugünkü köşe yazısında mimari çalışmalarda özgürlüğün önemini kaleme aldı. 

Selman Özgün: Doğal malzemelerle ev yapma üzerine yoğunlaşılmalı!

Helmann Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada, yık-yap modelinin sürdürülebilir olmadığını ve daha çevreci alternatiflere yönelinmesi gerektiğini söyledi.

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yasin Boz tarafından kuruldu.

Ağaoğlu Bodrum projesi için düğmeye basıldı!

Gazete Duvar köşe yazarı Bahadır Özgür bugünkü köşesinde Ali Ağaoğlu ile ile Besim Tibuk'un projesini kaleme aldı. İşte Bahadır Özgür'ün o yazısı... 

Demokrasi ve Özgürlük Adası’ndaki lüks otel kapılarını açtı!

Demokrat Partili siyasetçilerin yargılamalarının gerçekleştirildiği ve ismi devlet tarafından ismi ‘Demokrasi ve Özgürlük Adası’ yapılan Yassıada’da kurulan ‘Katre Island Hotel’ hizmete açıldı.

Özgü Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Özgü Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgü Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı.

Özgü Namalın bodrumdaki evi Haberi

Özgü Namalın bodrumdaki evi


Yeni evinin işlemlerini yaptırırken Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u da makamında ziyaret eden Özgü Namal, "Bodrum 20 senedir gelip gittiğim bir yer. Çocukluğum burada geçti. Başkanımızı da 20 yıldır tanırım, kendisi benim çocukluğumu bilir. Bodrum bir dünya şehri, başka bir yer düşünülemezdi. Ben de Bodrum'da ev alarak Bodrumlu oldum"...