04 / 05 / 2024

özgür evler satılık daire

özgür evler satılık daire

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Kale Özgür Evleri projesinde yer alan dairelerin fiyatları 217 bin TL'den başlayıp, 492 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Özgür Özel: Ev fiyatları 1 yılda yüzde 90, kira bedelleri yüzde 75 arttı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili rakam verdi ve önemli açıklamalarda bulundu. Özel, mega kent İstanbul'da ortalama ev kirasının 20 bin TL'ye yükseldiğini söyledi.

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konutta son 5 yıl bilançosu: Kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı!

Türkiye'de son günlerde oldukça gündem olan konut ve kira fiyatlarının 5 yıllık serüveni dikkat çekti. Söz konusu dönemde kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı.

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Bizim Evler 10 satılık daire fiyatları Ekim 2022!

Bizim Evler 10 projesinde yer alan dairelerin fiyatları araştırılıyor. Bizim Evler 10 fiyat listesi Eylül 2022 haberimizde yer alıyor. Bizim Evler 10 satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Bizim Evler 10 fiyat! 

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler...

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Tatilin yeni gözdesi karavanlar oldu! Satılık karavan ilanları bu yıl yüzde 68 arttı!

Karavan tatili çeşitli rotalarla farklı yerleri keşfetme imkânı sağlarken, doğada özgür bir şekilde dilediğince tatil yapmak isteyenin de karavanlara olan ilgileri artıyor. Satılık karavan ilanları da yüzde 68 arttı...

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire!

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Levent sokakları 'satılık ev' ilanlarıyla doldu!

Levent sokaklarında bulunan evlerin sahipleri binalarının en görünür yerine ‘Satılık Ev’ tabelası astılar. Konuyla ilgili komplo teorileri üretiliyor.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Bizim Evler Güzelce satılık daire!

Bizim Evler Güzelce satılık daire seçenekleri 2+1'den 4+1'e kadar değişim gösteriyor. Proje İhlas Holding tarafından Büyükçekmece'de hayata geçirildi...

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

özgür evler satılık daire Haberi

özgür evler satılık daire

Toplam 136 daireden meydana gelen Kale Özgür Evler'de 2+1, 3+1 ve 6+1 dubleks daire tipleri yer alıyor. Projede yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılabiliyor.



2 bloktan oluşan Özgür Evler'de yer alan konutların alanları; 124 metrekare 2+1 , 160 metrekare 3+1, 178 metrekare 3+1, 281 metrekare 6+1 dubleks olarak tasarlandı. Projenin 3 bin metrekaresi yeşil alan için ayrıldı.


İstanbul Beylikdüzü Beykent'te hayata geçirilen Kale Özgür Evler Beylikdüzü projesi, 33 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Projede  16 adet çatı dubleksi, 58 adet köşe daire, 58 adet orta daire ve 4 adet giriş daire yer alıyor.


S Kale Geliştirme ve Yatırım A.Ş imzası ile inşa edilen Kale Özgür Konutları'nın sosyal donatı alanları arasında; açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve 7/24...