08 / 05 / 2024

özgür tandoğan

özgür tandoğan

Coldwell Banker Kale Ticari Gayrimenkul Danışmanı Özgür Tandoğan, 2018 yılında tamamlanacak İstanbul'un 3. Havalimanı'nın Şişli, Esentepe, Gayrettepe ve Levent'te konut metrekare fiyatlarını uçuracağını söyledi.

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a deprem bakanlığı önerisi: En önemli beka sorunu İstanbul depremi! 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a deprem üzerine, ismi doğrudan deprem bakanlığı şeklinde olmasa da doğal afetlerle mücadele ve depreme hazırlık üzerine bir bakanlık kurulmasını önerdiğini belirtti. İşte Özel'in o açıklaması...

10 yıl çalışan ne kadar kıdem tazminatı  alır? SGK uzmanı Özgür Erdursun tek tek hesapladı!

SGK uzmanı Özgür Erdursun milyonlarca çalışanı ilgilendiren kıdem tazminatı ve tavan ücretlerini hesapladı. Erdursun’un tazminat hesabına vatandaştan tepki yağdı.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan korkutan dolar yorumu: Dolar şu an bırakılsa 24-25 TL seviyelerine gelecek

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, dolara ilişkin dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. Demirtaş, "Dolar şu an 19 lira seviyesinde yapay bir şekilde tutulmaya çalışılıyor. Halbuki şu an bırakılsa 24-25 TL’li seviyelere gelecek" şeklinde konuştu.

Theoz Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Theoz Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de Tayland Özgür Tandoğan tarafından kuruldu.

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra dolarda oluşan inanılmaz rakam! Özgür Demirtaş'tan bomba yorum

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun faizi yüzde 14'te sabit bırakma kararı sonrası dolar kuru 18 liraya dayandı. Bankanın kararını değerlendiren ekonomi profesörü Özgür Demirtaş'tan olay bir yorum geldi. İşte ayrıntılar...

Özgür Demirtaş'tan Tayyip Erdoğan'a akaryakıt yanıtı geldi

Ekonomist Özgür Demirtaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın akaryakıt fiyatlarıyla ilgili sözlerine cevap verdi.

Konut destek kredisi hakkında herkes ne diyeceğini merak ediyordu! Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan çok kritik uyarı

Ekonomist Özgür Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı konut destek paketi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Milyonlarca çalışan nefeslerini tuttu asgari ücrete 2. zammı bekliyor! Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş tarih verdi

Türkiye’de milyonlarca asgari ücretli çalışan yüksek enflasyon karşısında zor günler geçirirken, ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan sevindirici bir haber geldi. Asgari ücrete 2. zam bekliyorum diyen Demirtaş ne zaman yapılacağını açıkladı.

Zeynep Tandoğan: Taşınmaz ticaretindeki yeni düzenleme için hazırız!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari işlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, emlak alanında uzmanlaşmış en büyük internet sitesi olarak yeni düzenleme için hazır olduklarını belirtti.

Zeynep Tandoğan: Yeni yönetmeliği uzun süredir bekliyorduk!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan Taşınmaz Ticareti Hakkındaki Yönetmelik ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı.

Zeynep Tandoğan: Konuta yüksek talep devam edecek!

Konut satış rakamlarını değerlendiren Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Müdürü Zeynep Tandoğan, ''Faiz oranları kabul edilebilir seviyelerde olduğu sürece Ağustos ayında da gördüğümüz gibi yüksek talep devam edecektir'' dedi.

Zeynep Tandoğan: Emlak sektörü Türk yatırımcılar için yıldız olacak!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, konut satışlarında yaşanan dikkat çekici artışın, emlak sektörünün yabancı ve Türk yatırımcılar için yeniden parlayan yıldız olacağını söyledi.

Zeynep Tandoğan Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu!

Zeynep Tandoğan, Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdür görevine getirildi.

özgür tandoğan Haberi

özgür tandoğan
Coldwell Banker Kale Ticari Gayrimenkul Danışmanı Özgür Tandoğan, 2018 yılında tamamlanacak İstanbul'un 3. Havalimanı'nın Şişli, Esentepe, Gayrettepe ve Levent'te konut metrekare fiyatlarını uçuracağını söyledi. 
Havalimanı personelinin, pilotların, hosteslerin merkezi konumu nedeniyle Şişli bölgesinde konaklamayı tercih edeceğini belirten Tandoğan, "3. Havalimanı metro istasyonunun ilk istasyon durağının Gayrettepe'de olması sebebiyle de Gayrettepe ve Şişli çevresindeki 0 ve ikinci el konut satışlarında rekor kıracak. Gayrimenkul yatırımı açısından en çok kâr getirecek ilçenin Şişli olması bekleniyor" dedi.

3. havalimanı metrosu 6 ilçeden...