16 / 05 / 2024

Özgür Yumrukçal

Özgür Yumrukçal

IFS İnşaat Sanayi Ticaret ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi 23 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Başakşehir'de, Özgür Yumrukçal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a deprem bakanlığı önerisi: En önemli beka sorunu İstanbul depremi! 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a deprem üzerine, ismi doğrudan deprem bakanlığı şeklinde olmasa da doğal afetlerle mücadele ve depreme hazırlık üzerine bir bakanlık kurulmasını önerdiğini belirtti. İşte Özel'in o açıklaması...

10 yıl çalışan ne kadar kıdem tazminatı  alır? SGK uzmanı Özgür Erdursun tek tek hesapladı!

SGK uzmanı Özgür Erdursun milyonlarca çalışanı ilgilendiren kıdem tazminatı ve tavan ücretlerini hesapladı. Erdursun’un tazminat hesabına vatandaştan tepki yağdı.

Özgür Demirtaş’tan tedirgin eden enflasyon yorumu! Duyanlar inanmıyor! Bu açıklama aklınızı başınızdan alacak!

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Merkez Bankası’nın enflasyonla mücadele etmediğini ifade ederek, “Maalesef, enflasyon rekor hızda devam edecek” dedi. Demirtaş, alım gücünün düştüğünü ve daha da düşeceğini, aynı zamanda orta gelir grubunun iyice silineceğini ifade etti.

Özgür Ulupınar yurt dışında hangi üniversitede okudu? Hangi TV kanallarında çalıştı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Özgür Ulupınar hangi tarihte ve nerede doğdu? Yurt dışında nerede eğitim aldı? Hangi TV kanallarında çalıştı? İşte Özgür Ulupınar ile ilgili merak edilenler...

Özgür Demirtaş’ın bu tahmini herkesi korkuttu: ‘Tekrar kesilecek!’

Özellikle sosyal medyada oldukça popüler olan Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan korkutan bir tahmin geldi. Twitter hesabından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan ekonomist Demirtaş kredi kartlarında kesilen nakit avans uygulamasının yeniden işleme alınacağını öne sürdü.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan korkutan dolar yorumu: Dolar şu an bırakılsa 24-25 TL seviyelerine gelecek

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, dolara ilişkin dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. Demirtaş, "Dolar şu an 19 lira seviyesinde yapay bir şekilde tutulmaya çalışılıyor. Halbuki şu an bırakılsa 24-25 TL’li seviyelere gelecek" şeklinde konuştu.

Özgür Demirtaş'tan alım gücüyle ilgili dikkat çeken yorum

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özgür Demirtaş, "Enflasyon problemi çözülmedi. Hafif düşecek rakamlar bizleri kandırmasın." ifadelerini kullandı.

Özgür Demirtaş'tan polis promosyonlarına destek:'300 liraya anca 3 karpuz alırsınız' Polis maaş promosyonu ne kadar?

Polis memurlarının maaş promosyonunda sular durulmuyor. EMNİYET SEN öncülüğünde başlatılan 330 bin polise adil maaş promosyonu kampanyasına Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan destek mesajı geldi. Peki polis maaş promosyonu ne kadar? İşte 2022 polis maaş promosyon rakamları...

Milyonlarca çalışan nefeslerini tuttu asgari ücrete 2. zammı bekliyor! Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş tarih verdi

Türkiye’de milyonlarca asgari ücretli çalışan yüksek enflasyon karşısında zor günler geçirirken, ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan sevindirici bir haber geldi. Asgari ücrete 2. zam bekliyorum diyen Demirtaş ne zaman yapılacağını açıkladı.

Özgür Özel'den gayrimenkul yatırımı açıklaması!

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan'ın başkanlığıyla toplantı gerçekleştirdi. Doğrudan gelen yatırımların açıklandığına, her 100 dolardan 64'üyle gayrimenkul alındığını dile getiren CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, konuyu değerlendirdi.

Özgür Alçı Dekorasyon Bina Tamir ve Bakım İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Alçı Dekorasyon Bina Tamir ve Bakım İşleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Sönmez Gömeç tarafından kuruldu...    

Bursa Özgür Sitesi'nin yıkımı başladı!

Kentsel dönüşüme hız veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, 18 bloktan oluşan Özgür Sitesi'nin yıkım çalışmalarına başladı.

Özgür Mimari Yapılar Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Mimari Yapılar Limited Şirketi, Ayşe Öztel tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Gaziosmanpaşa, Karlıtepe Mahallesi, Yıldıztabya Caddesi'nde kuruldu.

Özgür Yumrukçal Haberi

Özgür Yumrukçal

IFS İnşaat Sanayi Ticaret ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile 23 Şubat 2015'te, Özgür Yumrukçal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


IFS İnşaat Sanayi Ticaret ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi iş konusu;ŞİRKETİN AMAÇ VE KONUSU,YÜRÜRLÜKTEKİ İTHALAT VE İHRACAT REJİMLERİ  İLE BAZI MADDELERİN İTHALİ VE İHRACINA DAİR ÖZEL MEVZUAT HÜKÜMLERİ ÇERÇEVESİNDE HER TÜRLÜ İTHALAT,İHRACAT,TOPTAN VE PERAKENDE YURTİÇİ VE YURTDIŞI TİCARETLE İŞTİGAL ETMEKTİR. 1-) HER TÜRLÜ İNŞAAT TAAHHÜT İŞLERİ;KONUT, İŞYERİ, TİCARETHANE İNŞAATLARINI YAPMAK,SATMAK, KENDİ HESABINA ARAZİ VE ARSALAR ALMAK BUNLAR ÜZERİNDE VEYA BAŞKALARINA AİT ARSA VE ARAZİLER ÜZERİNDE KAT KARŞILIĞI BİNALAR YAPMAK. 2-) YURT İÇİNDE VE YURT DIŞINDA HER TÜRLÜ RESMİ VE ÖZEL SEKTÖRE AİT İNŞAAT TAAHHÜT VE MONTAJ İŞLERİ YAPMAK VE MÜSTAKİL KONUT, İŞ HANLARI, FABRİKALAR,YOLLAR, BARAJ VE GÖLETLER,...