12 / 05 / 2024

Özka Modern Mimari Yapılar Sanayi Ve Ticaret

Özka Modern Mimari Yapılar Sanayi Ve Ticaret

Özka Modern Mimari Yapılar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yemen Öztürk tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 21015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Modda Port'ta teslimler başladı!

İzmir körfezi manzarası ve modern mimari tasarımıyla dikkat çeken Modda Port'ta teslimler başladı...

Mustafa Çiçek ile mimari yeni bakış açıları kazanıyor!

Doğru tasarımı yaratıcı fikirlerle buluşturarak yeni mimari oluşumlara imza atan Mustafa Çiçek, her kullanıcının zevklerine hitap eden estetik anlayışları, günümüz modern mimarisiyle olan uyumu ve doğru dokunuşlarla buluşturmayı sürdürüyor.

Beykoz'un yeni meclis binası açıldı!

Beykoz Belediyesi ilçenin geleceğine kalıcı bir imza daha attı. Modern mimari, özel bir mühendislikle inşa edilen yeni belediye meclis binası açıldı...

Art Design'dan ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti!

Art Deco tarzının Türkiye’deki en büyük öncüsü Art Design, Art Deco ve Luxury Modern mobilya tasarımlarıyla yaşam alanlarına çok yönlü bakış açıları getirirken, kişiye özel ücretsiz mimari danışmanlık hizmeti ile yaşam alanlarınızda fark yaratmayı hedefliyor.

TOKİ'den İzmir'de yeni konut projesi!

İzmir Ödemiş’te modern mimari çizgide tasarlanan yeni konut projesi, az katlı konut planlarıyla mahalle fikrini yansıtırken, farklı sosyal ihtiyaçları karşılayan donatı alanlarıyla nitelikli bir sosyal çevre sunuyor …

İzmir Torbalı'daki binalar modern bir görünüme kavuşuyor!

Torbalı'da hızla yükselen binalar ilçenin mimari yapısına yön veriyor. İnşaatçıların yaptığı birbirinden güzel binalar ile Torbalı her geçen gün daha da modern bir görünüme kavuşuyor.

MetroMall projesinde konutlar 290 bin TL'ye satılıyor!

Modern mimari dili, zengin iç mekan peyzaj öğeleri ile fark yaratan projede 4 konut, 1 Home&Office bloğu ile Ankara’nın ilk üstü açılır AVM’si yer alıyor.

Kütahya Modern birinci etapta yaşam başladı!

İzka İnşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle yapılan ve Kütahya’nın son dönem gözde ‘kentsel dönüşüm’ projelerinden ilki olan Kütahya Modern birinci etapta yaşam başladı.

Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu yapılacak!

Kentte yüzme sporunun gelişmesi için spor tesisleri inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu kazandırıyor, tesis modern mimari yapısıyla da dikkatleri üzerine çekecek.

Birleşik Krallık'taki Tate Modern'in yeni cephesi açılıyor!

260 milyon sterlinlik mimari projesi Herzog & de Meuron imzasını taşıyan 10 katlı Tate Modern genişleme birimi, 17 Haziran'da kapılarını usta sanatçı Louise Bourgeois ile açacak.

Smart City Residence'ta kişiye özel ödeme seçenekleriyle!

2016 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanan Smart City Residence ,yapı kalitesi yüksek, yenilikçi ve modern mimari yapısıyla rakiplerinden ayrılıyor.

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi 2016'da yapılacak!

Adıyaman’ın tarihi, kültürel ve arkeolojik zenginliklerini yerli ve yabancı turistlere daha iyi tanıtmak amacıyla 2016 yılında yapımına başlanacak olan Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi modern mimari ve tasarımıyla uzay üssünü andırıyor.

Nurol Park’ta örnek daireler görücüye çıktı!

Nurol GYO’nun Basın Ekspres’te, modern mimari ile mahalle hayatını birleştirdiği projesi Nurol Park’ta örnek daireleri görücüye çıkardı. Proje, Atatürk Havalimanı ve ana ulaşım arterleri yakınında konumlanıyor.

Özka Modern Mimari Yapılar Sanayi Ve Ticaret Haberi

Özka Modern Mimari Yapılar Sanayi Ve Ticaret

Özka Modern Mimari Yapılar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yemen Öztürk tarafından  50 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 21015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.


Özka Modern Mimari Yapılar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT, TADİLAT, DEKORSAYON Şirket her türlü inşaat, taahhüt, hafriyat, nakliyat, alt ve üst yapı işleri ile iç ve dış dekorasyon işlerini yapmak, gayrimenkul alımı satımı, kat karşılığı ve diğer şekillerde inşaat işleri ile modern mimari yapılar yapmak ve bunların üzerinde her türlü tasarrufta bulunabilmesi, kiraya verebilmesi ve yurt içinde ve yurt dışında her türlü arsa, arazi, bina, daire, villa, işyerleri ve tesis alım satımı, arsa ve arazi anlaşmaları yapmak. Her türlü taşınmazın alım satımına aracılık etmek. Şirket yurtiçi ve yurt dışında resmi özel kişi ve kuruluşlara ait...