04 / 05 / 2024

özkar özülke inşaat bulvar istanbul

özkar özülke inşaat bulvar istanbul

Özkar Özülke İnşaat Bulvar İstanbul projesi, Özkar Özülke İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Konutların satış sürecine devam edilen projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler mevcut...

Bulvar İstanbul'un havadan en yeni görüntüleri!

15 adet konut bloğu ve 1 adet rezidans bloğundan meydana gelen Bulvar İstanbul projesi Başakşehir'de hayata geçiriliyor. 1.500 adet konutun bulunduğu Bulvar İstanbul projesi Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Afyonkarahisar'da ruhsatsız hamam inşaatı yıkıldı!

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde bulunan hamam inşaatının yıkımı ruhsatsız olduğu nedeniyle yıkıldı.

Referans Beylikdüzü projesinin inşaatı başlıyor!

Kiler GYO'nun Beylikdüzü Yakuplu'daki projesi Referans Beylikdüzü için yüklenici firma Uğurlu İnşaat ile "Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" imzalayacak.

Öz Develi İnşaat Metal Ve Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Öz Develi İnşaat Metal Ve Madencilik Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Küçükçekmece'de İsmail Noylon imzasıyla kuruldu.

Öz-Bostan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz-Bostan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Canan Bostan imzasıyla kuruldu.

Arzu Alkız ile inşaat sektörüne kadın eli değdi!

Gelecek Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Alkız, erkek egemen bir sektör olan inşaat sektöründe tek başına bir kadın olarak 3 projede toplam 170 daireyi yaptı ve teslim etti. Alkız, yeni projelerini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Doğan Yıldız Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Yıldız Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Birol Yıldız ve Cihan Doğan imzasıyla kuruldu.

Öz Özen İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Özen İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Kaçak Özen tarafından kuruldu.

Alega Prefabrike Çözümler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alega Prefabrike Çözümler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Esenyurt'ta Şener Çifçi ve İbrahim Uğur Ünal tarafından kuruldu.

Kocayıldız Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocayıldız Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tamer Koca ve Şenol Yıldız ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 20 Eylül'de Ümraniye'de kuruldu.

İsrail Tel Aviv'de inşaat çöktü: 30 yaralı!

İsrail Tel Aviv'de yapımı süren bir inşaatın çöktüğü ve 30 çalışanın enkaz altında kaldığı bildirildi. İsrail basını, söz konusu inşaatın çökmesine bir vinç kazasının sebep olduğunu söyledi.

Fatih Yıldız Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Yıldız Nakliyat İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Bakır tarafından 500 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Öz Durra İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Durra İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Abdullah Tümsek tarafından kuruldu.

özkar özülke inşaat bulvar istanbul Haberi

özkar özülke inşaat bulvar istanbul

Özkar Özülke İnşaat Bulvar İstanbul projesi, İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesinde hayata geçiriliyor. 2 etaptan meydana gelen proejde banka kredisi kullanılıyor. 


İçerisinde;  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Bulvar İstanbul, Özkar Özülke İnşaat imzasıyla yaşama geçiriliyor. 


Konutların satış sürecine devam edilen Özkar Özülke İnşaat Bulvar İstanbul'un sosyal alanları arasında; ; yürüyüş yolları, gölet, yüzme havuzu, kapalı otopark, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, sauna, buhar odası, fitness merkezi yer alıyor. 



Bulvar İstanbul Özkar Özülke İnşaat satış fiyatları

2+1 daireler 364 bin TL'den

3+1 daireler 445 bin TL'den

4+1 daireler 629 bin TL'den

5+1 daireler 802 bin TL'den başlıyor.


Özkar Özülke İnşaat Bulvar İstanbul projesinde yer alan konutların teslimleri 2016 yılının...