18 / 05 / 2024

Özler Konut adres

Özler Konut adres

Özler Konut Üretim İnşaat Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Özler tarafından kuruldu. 

Uzmanı açıkladı: Ev, araba ve arsa fiyatları altın bazında çakıldı! 

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram altın 2 bin 500 lira seviyelerini geçti. Altın fiyatlarındai yükseliş devam ederken gözler konut, arsa ve araba fiyatlarına çevrildi. Konut ve arsa fiyatlarının ne olacağı erak edilirken uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. 

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Konut kredilerine düzenleme gelir mi?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK),  dün taşıt kredileri ile ilgili bir düzenlemeye gitti. Hemen ardından tüm gözler konut kredilerine çevrildi.  Peki konut kredilerine bir düzenleme gelir mi?

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

İstanbul neden Manhattan'dan daha pahalı?

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın İstanbul'daki konut fiyatlarını Manhattan ile kıyaslamasının ardından gözler konut piyasasına çevrildi. Konuya dair değerlendirmelerde bulunan Tunç Şatıroğlu'ndan konuya ilişkin dikkat çeken tespit geldi...

Konut fiyatları artarken, devletten 65 il için konut müjdesi geldi!

Son zamanlarda konut fiyatları artmaya devam ediyor. Gözler konut piyasına çevrilirken, devlet 65 il için konut müjdesi verdi.

Şengözler İmza konut projesi satışta! Yeni proje!

Şengözler İnşaat tarafından Sakarya'da inşa edilen "İmza" konut projesinde satışlar devam ediyor. Projede 41 adet daire yer alacak. İmza konutları hakkında merak edilen tüm detaylar...

Konutta yeni kriz patlak verdi: Konut kredilerine sınır geliyor!

Konut sektöründe gündemden düşmeyen kredi konusunda yeni kriz patlak verdi. Geçtiğimiz gün Bakan Şimşek konut kredileri için verdiği sıkılaşma mesajının ardından gözler konut piyasasına çevrildi. 

Yatırımda yeni adres konut, borsa ve altın oldu! 

Yatırımda yeni adres resmen konut, borsa ve altın oldu. Kur korumada gelir elde edemeyen vatandaşlar konut, borsa ve altına yöneldi. 

Gözler Kabine'den çıkacak ucuz konut projesinde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasının ardında gözler Kabine toplantısından çıkacak ucuz ev kararına çevrildi. Dar gelirlilere yönelik hazırlanan ucuz toplu konut projesinin şartları neler olacak?

Kamu bankaları konut kredisi faizlerini indirecek mi?

Gözler konut kredisi faizlerindeki düşeşe öncülük eden kamu bankalarında. Merkez Bankası politika faizlerini 100 baz puan indirdi konut kredileri de düşer mi?

Özler Konut Üretim İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Özler Konut Üretim İnşaat Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Özler tarafından kuruldu. 

Faiz indirimi sonrası gözler konut kredisinde!

Merkez Bankası'nın son PPK toplantısında faizleri 250 baz puan düşürmesinden sonra gözler kredi faizlerine çevrildi. Son faiz indirimiyle birlikte konut kredilerinde faizin en fazla 0.90 veya 0.95’e çekileceği tahmin ediliyor.

Manisa’da gözler konut fiyatlarında!

Volkswagen Manisa'ya yatırım yapmak için çalışmalara başladı. Bölgede gözler konut fiyatlarına çevrildi.

Özler Konut adres Haberi

Özler Konut adres

Özler Konut Üretim İnşaat Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Özler tarafından kuruldu. 

Özler Konut Üretim İnşaat Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT a- Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri, b- Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans , karo, kalebodur , parke , mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana , tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler, asma tavan ,açılır kapanır çatı pencere ve kapı...