17 / 06 / 2024

Özlift ilk şubesini İzmir

Özlift ilk şubesini İzmir

Manisa merkezli asansör üreticisi Özlift, Halkapınar'da toplamda 640 metrekarelik alanda show-room ve depo alanına sahip. Özlift İzmir şubesinden asansör firmalarından A'dan Z'ye ihtiyaç duyulan her türlü ekipman satışı yapılıyor.

Bauhaus, Türkiye'de 25. yılını kutluyor!

Müşterilerine sağladığı kalite ve uygun fiyat fırsatıyla Türkiye’de 25 yıldır faaliyet gösteren Bauhaus, ilk şubesini 1996'da İstanbul'un Kozyatağı ilçesinde hizmete sunmuştu. Bauhaus, Türkiye'de 25. yılını kutluyor...

Ziraat Katılım ilk yurt dışı şubesini Sudan’da açtı!

Türkiye'nin ilk kamu katılım bankası olan Ziraat Katılım, ilk yurt dışı şubesini Doğu Afrika ülkesi Sudan'da hizmete açtı.

Emlak Katılım Diyarbakır ve Batman'da ilk şubesini açtı!

Ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modellerini sağlayan Emlak Katılım, Diyarbakır ve Batman'da da ilk şubelerini açtı.

Big Mamma’s 100 şubeye ulaşma kararı aldı!

Bursalı Nihat Yıldız’ın 1984'te Danimarka’da temellerini attığı, 1998'de ülkesine dönerek Bursa’da ilk şubesini açtığı ve bugün 62 şubesiyle lezzet tutkunlarını ağırlayan ‘Big Mamma’s’ büyüme kararı aldı.

FuzulEv Ağrı’daki ilk şubesini açtı!

FuzulEv, Ağrı'daki ilk şubesini açtı. Türkiye’de "Ev sahibi olmayan kimse kalmasın" mottosuyla yolan çıkan FuzulEv, Ağrı’da açtığı yeni şubesiyle büyümeye devam ediyor.

Tavuk Dünyası Uşak Karun AVM’de şube açtı!

Özgün konsepti ile yeme-içme sektöründe fark yaratan Tavuk Dünyası, Uşak Karun AVM’de şehrin ilk şubesini açtı. 

Ziya Şark Sofrası Yunanistan ve Arabistan’da şube açmayı planlıyor!

Ziya Bingöl’ün İstanbul Bakırköy'deki ilk şubesini açmasının üzerinden 38 yıl geçti. Ziya şark Sofrası'nın şu an 7 şubesi bulunuyor…

Tavuk Dünyası’ndan İzmir’e 12'nci restoran yatırımı!

İzmir’deki ilk şubesini 2012 yılında açan Tavuk Dünyası, 12'nci restoranını açtı.

Türkiye Finans Kars şubesini açtı!

Türkiye Finans Katılım Bankası, Kars'daki ilk şubesini açtı, şube Türkiye Finans Doğu Anadolu Perakende Bölge Satış Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdürecek.

Chef Börek’in hedefi 30 şube!

Yaklaşık 3 ay önce ilk şubesini hizmete açan ve bugün 10 şubeye ulaşan Chef Börek 30 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Türkiye Finans, Ağrı'daki ilk şubesini hizmete açtı!

Hayata Katılım Bankası stratejisi ile büyümesine devam eden Türkiye Finans, Ağrı'da hizmete soktuğu ilk şubesini açtı.

Hakkı Zade 1864 Anadolu yakasındaki ilk şubesini açtı!

Taksim Meydanı, İstiklal Caddesi, Sirkeci, Eminönü ve Sultanahmet'te şubeleri bulunan Hakkı Zade 1864, Anadolu yakasındaki ilk şubesini Üsküdar'da açtı.

Evtiko, ilk yurtdışı şubesini Madrid'de açacak!

2016 sonunda, İstanbul'da faaliyete başlayan Evtiko, ilk yurtdışı şubesini Madrid'de açacak. Firma birinci yılını doldururken sektörde benzeri olmayan “iade garantisi” hizmetini sundu.

Özlift ilk şubesini İzmir Haberi

Özlift ilk şubesini İzmir

Manisa'da üretim tesisine ilave olarak önümüzdeki yıl yaklaşık 3 milyon euro tutarında daha büyük tesis kurmayı planlayan şirket, şubeleşmeyi başka illere de yaymayı hedefliyor. Asansör üretimi ve yedek parça satışını 1982 yılından bu yana gerçekleştiren Özhan Asansör'ün yan kuruluşu olarak bir yıl önce kurulan Özlift'in direkt asansör firmalarına yönelik satış...