14 / 05 / 2024

Özlük Yapı iletişim

Özlük Yapı iletişim

Özlük Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Kimya Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özlük tarafından kuruldu.

Ev sahibi ve kiracılar aman dikkat: Site yönetimlerinde ciddi usulsüzlükler yapılıyor!

Site yönetimlerini inceleme altına alan KPMG Türkiye, farklı ölçeklerde birçok usulsüzlük yapıldığını ortaya çıkardı. Vatandaşlar hem maddi hem manevi zorluk yaşadı..

Gayrimenkul alımıyla Türk vatandaşlığı kazanmada usulsüzlük iddiası! Meclis gündemine taşındı! 

CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, taşınmaz edinimi yoluyla Türk vatandaşlığı kazanmada usulsüzlük yapıldığı iddiası ile ilgili soru önergesi verdi. İşte ayrıntılar...

Manisa Saruhanlı Belediyesi’nin gayrimenkul satışlarında usulsüzlük iddiası!

Hurda vurgunu ile gündem olan Manisa Saruhanlı Belediyesi’nde şimdi de arsa ve gayrimenkul vurgunu patladı. İçişleri Bakanlığı, mülkiyeti Saruhanlı Belediyesi’ne ait olan pek çok arsa ve taşınmazın satışında usulsüzlük yapıldığını tespit etti.

Özlük Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Kimya Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlük Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Kimya Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özlük tarafından kuruldu.

Diyarbakır'da tapu işlemlerinde usulsüzlük operasyonu!

Diyarbakır Çınar'da rüşvet karşılığı tapu işlemlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla gözaltına alınan 41 zanlıdan biri tutuklandı.

Nidapark Küçükyalı iletişim!

Nidapark Küçükyalı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 68 bin 785 metrekare arsa alanında hayata geçirilen proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor.

Bizim Mahalle Küçükçekmece iletişim!

Bizim Mahalle Küçükçekmece iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bizim Mahalle Evleri'nde ilk iki etabın yapım ihalesi Eylül'de gerçekleştiriliyor...

Avenue İstanbul Büyükçekmece iletişim!

Avenue İstanbul Büyükçekmece iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Avenue İstanbul projesi 2019 yılında teslim ediliyor...

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Demirten tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim!

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Kağıthane Kordon İstanbul'da indirimli fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Brezilya'daki 6 stadyum inşaatı için usulsüzlük iddiası!

Brezilya'da inşa edilen 6 stadyumda usulsüzlük yapıldığını iddia edildi. İnşaat şirketi Odebrecht'in yöneticileri, inşaatlarda usulsüzlükler yapıldığını söyledi.

Adana'da Mimarlık ve İletişim semineri düzenlendi!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi, Adana'da Mimarlık ve iletişim semineri düzenledi. Mimar Ozan Tüzün, açılış konuşmasını yaparak iletişimin her alanda önemli olduğuna dikkat çekti.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Özlük Yapı iletişim Haberi

Özlük Yapı iletişim

Özlük Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Kimya Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özlük tarafından kuruldu.

Özlük Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Kimya Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

-Yapı malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım,...